Snak

Mere indhold efter annoncen

Niels F. var enig i Brøndby-stop: Det var på tide

Skrevet af bold
man 14. nov 11:34

Niels Frederiksen fortæller, at han synes, det er det helt rigtige tidspunkt at stoppe sin Brøndby-tid. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kevin.MK
David Nielsen kunne være en kandidat
Skrevet af kimjen
Niels Frederiksen er en mand af format.
Spørgsmålet er, hvor næste destination bliver?
kimjen
Skrevet af Christian HJ
der er ikke så meget andet end at lette på kasketten, det har været en fornøjelse med NF.

og en afslutning med klasse hele vejen rundt, selvfølgelig irriterende for medierne at de ikke rigtig kan grave noget smuds frem.
Skrevet af Sticky
EfB, så er det nu!
Skrevet af Slettet(271224221012)
Niels til Køge, Agger til Brøndby - kan Vi være så heldige ?
Skrevet af dr. køge
Niels til Køge, Agger til Brøndby - kan Vi være så heldige ?


Har du set HB Køge spille? Det er godt nok meget leverpostej med dem. Tænker næppe Agger ville blive en succes.
Skrevet af armand
jeg synes faktisk ikke han har lignet en mand der har haft motivationen eller troen på det, det sidste stykke tid.

jeg er med på at han har fortjent utrolig lang snor i brøndby og jeg sidder heller ikke med en følelse af at han har hovedansvaret for situationen på vestegnen - men jeg har haft en følelse af at han har skullet videre i et stykke tid nu.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Chris1234
Gennemsympatisk mand. Og for at være helt ærlig så har de sgu aldrig fortjent NF ude på Vestegnen. De arbejdsvilkår de har givet ham stod aldrig på mål med forventningerne. Hold kæft hvor har han drevet det langt med ingenting. At han så fejler nu kan nok tilskrives manglende motivation så jeg synes også, at det fint vejen skilles nu. Bliver han endnu en dansk træner der drager mod udlandet?

Jeg håber, at han får et nyt spændende job det har han om nogen fortjent.

Hvad så nu BIF? Der er vel ingen oplagte danske fodboldtrænere på hylden.
Skrevet af Slettet(232135222111)
Folk der siger David Nielsen (Eller Bo H for den sags skyld). Uddyb gerne hvordan han er et skridt op fodboldfagligt ift NF. Og også hvordan man skal overkomme at begge parter hader hinanden..

Jeg ser det ikke ske. Både fordi jeg ikke synes det er kvalitet op, og fordi jeg virkelig ikke håber det
Skrevet af Vallensbæk
Niels F er bare en super sympatisk mand med en god reflektionsevne og selvindsigt.

Han skaffede bif et mesterskab med nogle få gode spillere, og en masse vandbærere.
Det kan ingen tage fra ham.

Den måde han er blevet udsultet på, og de medium norske spillere der er kommet. Så er hans kommunikation bare endnu mere imponerende. Han er da eksponenten for ingen over klubben.
Skrevet af law
Må tage hatten af for manden... Han udviser bare klasse. At man rent faktisk kan finde ud af at skilles på en ordentlig måde efter "ups and downs" som de kalder det viser jo også at det er ordentlige folk (altså NF og CV)...
Skrevet af Soccerjedi
Niels Frederiksens træner håndværk er blandt de absolut bedste i hele den danske trænergruppe. Han har niveauet til at træne gode klubber som chef, men der er ikke rigtigt nogle ledige sæder i Skandinavien pt der bør være interessante for ham.

Det kunne være sindssygt spændende at de ham som First team coach eller lignende for Frank i Brentford.
Skrevet af Strategy
Respekt. Vi kommer aldrig til at glemme "Keep attacking" og det uventede mesterskab.

Kjetil Knudsen i Bodø/Glimt havde nok været ønske erstatningen, men jeg tvivler rigtigt meget på at han er interesseret.

David Nielsen er en OK træner, men kan overhovedet ikke se ham som BIF træner. Ser ingen andre oplagte kandidater med den fornødne kvalitet, så det bliver en svær trænerjagt.
Skrevet af apb
Bedste siden Skovdahl, målt på holdets status ved ansættelsens afslutning forhold til den klub han trådte ind i. De fleste trænere i BIF har knækket nakken uden at levere og endda med større budgetter.
Hold da kæft vi kommer til at fortryde at han ikke blev forlænget i tide. Man kan ikke urinere på en træner og så forvente at mandskabet skal præstere.
Skrevet af Cashper
Man kan kun løfte på hatten for NF - udover at han er en gennemsympatisk mand, som jeg tror vinder langt flere fan-hjerter end det modsatte, så har han også gjort et stort og flot stykke arbejde i BIF.

Kunne godt unde ham et endnu større trænerjob i udlandet, så han får den oplevelse med, og tror ikke på, at det er umuligt.

Han har om nogen også efterlevet det her med, ingen over klubben - han taler altid om hvor fantastiske andre er og gør det etc. Og det er sgu klasse at se, at BIF behandler ham med den største respekt og jeg tror faktisk på, at de har siddet og snakket og begge parter faktisk har ønsket en ny vej. Niels har sikkert anerkendt, at han var brugt og lidt slidt og intet ondt om det. Så det var virkelig godt at se, at NF og CV i dag troppede frem sammen foran pressen og jeg er også helt sikker på, at NF har fribillet til BIF stadion så længe han ønsker det og håber han kommer på stadion fremadrettet.

Niels - du kan trække dig tilbage fra jobbet med værdighed og du gjorde absolut hvad du kunne og lidt mere til “Keep attacking” 🤛
Cash
Skrevet af Hammers/VB
Min mening - nøjagtigt!
Skrevet af WhyNot
Stor respekt til NF. Kæmpe faglighed og format. Ærgerligt han ikke fortsætter. God vind NF!
Skrevet af Sports4Ever
Tænker at Agger vil være et kæmpe selvmål...

Håber på en med mere bevist succes. - Samme med større erfaring.

Er ikke i tvivl om at Agger gerne vil - men det er ikke det samme som at have evnerne.

Tror denne gang vi skal uden for danmark for at finde den rette - måske til Bodø/Glimt, der har vi en som virkelig har lykkedes med at flytte en lille klub og få meget ud af på papiret mindre gode spillere. Zinckernagel og Junker var som eksempler ikke noget særligt inden de kom til - Begge endte med flotte nye adresser.
annonce
0