Snak

Mere indhold efter annoncen
Må tage hatten af for manden... Han udviser bare klasse. At man rent faktisk kan finde ud af at skilles på en ordentlig måde efter "ups and downs" som de kalder det viser jo også at det er ordentlige folk (altså NF og CV)...
Niels Frederiksens træner håndværk er blandt de absolut bedste i hele den danske trænergruppe. Han har niveauet til at træne gode klubber som chef, men der er ikke rigtigt nogle ledige sæder i Skandinavien pt der bør være interessante for ham.

Det kunne være sindssygt spændende at de ham som First team coach eller lignende for Frank i Brentford.
Respekt. Vi kommer aldrig til at glemme "Keep attacking" og det uventede mesterskab.

Kjetil Knudsen i Bodø/Glimt havde nok været ønske erstatningen, men jeg tvivler rigtigt meget på at han er interesseret.

David Nielsen er en OK træner, men kan overhovedet ikke se ham som BIF træner. Ser ingen andre oplagte kandidater med den fornødne kvalitet, så det bliver en svær trænerjagt.
Bedste siden Skovdahl, målt på holdets status ved ansættelsens afslutning forhold til den klub han trådte ind i. De fleste trænere i BIF har knækket nakken uden at levere og endda med større budgetter.
Hold da kæft vi kommer til at fortryde at han ikke blev forlænget i tide. Man kan ikke urinere på en træner og så forvente at mandskabet skal præstere.
Man kan kun løfte på hatten for NF - udover at han er en gennemsympatisk mand, som jeg tror vinder langt flere fan-hjerter end det modsatte, så har han også gjort et stort og flot stykke arbejde i BIF.

Kunne godt unde ham et endnu større trænerjob i udlandet, så han får den oplevelse med, og tror ikke på, at det er umuligt.

Han har om nogen også efterlevet det her med, ingen over klubben - han taler altid om hvor fantastiske andre er og gør det etc. Og det er sgu klasse at se, at BIF behandler ham med den største respekt og jeg tror faktisk på, at de har siddet og snakket og begge parter faktisk har ønsket en ny vej. Niels har sikkert anerkendt, at han var brugt og lidt slidt og intet ondt om det. Så det var virkelig godt at se, at NF og CV i dag troppede frem sammen foran pressen og jeg er også helt sikker på, at NF har fribillet til BIF stadion så længe han ønsker det og håber han kommer på stadion fremadrettet.

Niels - du kan trække dig tilbage fra jobbet med værdighed og du gjorde absolut hvad du kunne og lidt mere til “Keep attacking” 🤛
Cash
Min mening - nøjagtigt!
Stor respekt til NF. Kæmpe faglighed og format. Ærgerligt han ikke fortsætter. God vind NF!
Tænker at Agger vil være et kæmpe selvmål...

Håber på en med mere bevist succes. - Samme med større erfaring.

Er ikke i tvivl om at Agger gerne vil - men det er ikke det samme som at have evnerne.

Tror denne gang vi skal uden for danmark for at finde den rette - måske til Bodø/Glimt, der har vi en som virkelig har lykkedes med at flytte en lille klub og få meget ud af på papiret mindre gode spillere. Zinckernagel og Junker var som eksempler ikke noget særligt inden de kom til - Begge endte med flotte nye adresser.
annonce