Snak

Mere indhold efter annoncen

Nordkoreansk profil rykker til Tyskland

ons 7. jul 2010
Den nordkoreanske angriber Jong Tae-se, der bærer det flatterende øgenavn \'Folkets Rooney\', skifter til tyske Bochum.

Læs hele nyheden her
Jeg spørger bare - Hvordan fanden kan det lade sig gøre?! Hvad skal der ske med de mio. manden tjener, må han sende billeder hjem til familien, Må han overhovedet fortælle om sit liv?

Ja jeg fatter det sgu ikke...
Han er født i Japan og har faktisk intet med Nordkorea at gøre - udover at spille på landsholdet. Derfor har han det sikkert noget nemmere end andre spillere fra Nordkorea ;)

Men spændende. Håber på en succesrig periode for ham i Bochum og 10 mål pr. sæson burde da være muligt. :) Han virker til at have en ydmyg tilgang til tingene på trods af at han godt ved at han har talent :)
Alt godt til VfL, vi må have flere Ruhrklubber op i 1. Bundesliga igen.
[ http://is.gd/fckoeln :: http://is.gd/prinzpoldi :: http://is.gd/novagol ] Antipati (subst., utrum): Den følelse man får når snakken falder på fodboldklubber som FC København, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, Man Utd eller Chelsea.
@Stresso.

Selvfølgelig må han sende penge til Nordkorea.

Men han har aldrig selv boet i Nordkorea, men er som anført ovenfor egentlig japansk af Koreans afstamning.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Jeg mener at hans mor er fra Nordkorea, og han har gået på en Nordkoreansk skole i Japan.Han har aldrig boet i Nordkorea, men har nordkoreansk statsborgerskab.

Men det bliver spændende at se hvordan han klare den. Men han er jo ikke den første Nordkoreaner i en europæisk klub.
Bochum har tidligere haft en koreansk stjernespiller nemlig legenden Bum Kun Cha tilbage i firserne. Han var dog fra Sydkorea.
Cha spillede nu aldrig i Bochum, mener han var i Eintracht...
Den Gule Fare! Den største nyhed i bold.dk\\\'s historie: http://www.bold.dk/nyt/Brasiliansk-bomber-klar-for-AC-Horsens
Ja Bum kun cha er en legende hos Eintracht!
Desuden er der verdener til forskel mellem nord- og sydkorea
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Den mest over vurderede spiller i Japansk fodbold også kommer han til Bochum. Bochum har i den grad lavet et gigant fejlkøb og det kommer i alle sammen til at se, bare vent og se Chong Tese kommer ikke kun til at fremstå som det dårligst køb i Tysk fodbold i denne sæson, men som en af de dårligst i de sidste 10år.

I hørte det her først.
Ja her kan man virkelig tale om fiasko. Han er ikke engang en lottokupon, for mange kender hans niveau, som slet ikke er til Bochum.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
annonce