Snak

Mere indhold efter annoncen

Norge sender England ud af U21-EM

Skrevet af bold
lør 8. jun 2013
Det norske U21-landshold vandt en flot 3-1-sejr over England ved U21-EM og sender dermed englænderne ud af turneringen, mens Norge selv står med gode muligheder for avancement.

Læs hele nyheden her
Skrevet af LM10
Held og lykke i fremtiden England med at vinde VM!
Skrevet af Andr7953
Elendige Pearce gør det igen.
Skrevet af LM10
Skal jeg være helt ærlig så tror jeg faktisk også at Danmarks U21 mandskab kan slå englands ditto OG at Danmarks landshold kan slå Englands ditto. England spillede jo af helvede til forleden mod Irland som de kun fik 1-1 på hjemmebane imod! Derfor bør Danmark også være i stand til at få et godt resultat mod England.
Skrevet af mg02x19
Og de fik 2-2 ude mod Brasilien?

Danmarks landshold ville stadig få røvfuld af Englands ditto.

I øvrigt mente jeg at have læst Englands U21 var det yngste med en gennemsnitsalder af 21 år og 156 dage (eller noget deromkring)
Det er nu meget godt gået i en U21 turnering
Ingen over Ian Wright!
Skrevet af Lange
Ikke med det her u21 landshold, men havde det været et slutrunde landshold havde det været noget andet!
Så kunne vi bruge spillere helt ned til årgang 90. Når man lige sider og gennem tænker det, ville det sgu være et ret stærkt landshold :)

Uanset er det et stort resultat for Norge må man sige, som faktisk har et helt ok u21 landshold. Det er også ret tydeligt at de ikke har nogen "rød" tråd hos dem.
For modsat drillo holdet, er der meget mere bold og lyst til at spille fodbold i et højt tempo, hos de unge...

Måske de bare skulle fyre den gode drillo en gang for alle, og satse lidt på de yngre, spillere som trænere..??
Skrevet af Ferguson41
Det er jo slet ikke overraskende, at dette engelske U21 landshold ryger ud på røv og albuer. Det er med afstand det svageste U21 hold England har sendt til en slutrunde, i de seks år Stuart Pearce har været landstræner. Der er Zaha, Ince og Butland med potentiale, resten er ligegyldigheder, der aldrig kommer til at spille fast på A-landsholdet.

Samtidig skal man ikke glemme, at det norske hold slog Frankrig i playoffen til denne slutrunde, så det er formentlig den bedste generation af nordmænd siden guldalderen i 90´erne.

Pearce forlader muligvis sit job, men jeg mener ikke han kunne gøre det meget bedre, med det materiale der var til rådighed. Det var, selv efter engelske standarder, alt for dårligt.
Skrevet af TheGunner
England spillede jo af helvede til forleden mod Irland som de kun fik 1-1 på hjemmebane imod! Derfor bør Danmark også være i stand til at få et godt resultat mod England.


Hvad fanden er det for en logik?
Danmark spillede jo om nogen endnu ringere mod Georgien, som ikke er i nærheden af Irland.
Skrevet af Bosse1983
Pearce forlader muligvis sit job, men jeg mener ikke han kunne gøre det meget bedre, med det materiale der var til rådighed. Det var, selv efter engelske standarder, alt for dårligt.

Sidste slutrunde var ikke meget bedre, og der vadede han i profiler. Psycho er ubrugelig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hammeren
Nu har heg ikke set eneste kamp, men det var vel det sædvanlige problem med England. Spillerne har ikke teknik nok til at spille på højeste landsholdsplan.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Skrevet af Ferguson41
Sidste slutrunde var ikke meget bedre, og der vadede han i profiler. Psycho er ubrugelig.


Det er rigtigt, men han tog dem også til semifinalen i 2007, og finalen i 2009.
annonce
0