Snak

Mere indhold efter annoncen

Norwich hentede point på Anfield

Skrevet af bold
søn 20. sep 2015
Liverpool tog føringen på Danny Ings’ scoring mod Norwich, men kanariefuglene kæmpede sig tilbage og hentede 1-1 på Anfield.

Læs hele nyheden her
Skrevet af jba
FÅ nu bare ansat Klopp
.
Skrevet af haraltidret
1-1 hjemme mod Norwich er bare ikke godt nok især ikke når man endda kommer foran og har kampen i fuld kontrol. Rodgers ligner ikke manden der kan føre det her Liverpool hold videre og presset bliver da heller ikke mindre når man end ikke formår at vinde hjemmekampe mod formodede bundhold.
Skrevet af AlstrupLFC
Hvordan kan I ikke vinde den kamp!??!!? Kæft et hav af muligheder, men I udnytter ingen af dem!

Det er så pinligt det her....
Skrevet af hamived
Lad os tage pænt afsked med BR, vi skal videre nu og det skal være uden dig.
Skrevet af Mainy
We showed great character.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Fjabben69
"Look at Tottenham. When you spent 100million you expect them challenge for the league" <-- Arg det bliver aldrig en dårlig video, med det fuckhoved!

Tottenham FC FTW. Bayern FC. Skal jo også have lidt medgang engang imellem ^^
Skrevet af Fjabben69
"Look at Tottenham. When you spent 100million you expect them challenge for the league" <-- Arg det bliver aldrig en dårlig video, med det fuckhoved!

Tottenham FC FTW. Bayern FC. Skal jo også have lidt medgang engang imellem ^^
Skrevet af Smör40
Hold nu kæft for en tynd gang the, jeg er uden forstand snart hvordan det altid lykkes Liverpool at brænde de mest oplagte chancer og samtidig inkassere endu et latterligt freak mål.

Jeg ved snart ikke mere hva fanden er det der sker med dem!? Tro nu for helvede lidt på jer selv!

Ings og Moreno ka være det bekendt idag.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af TheGaffer
Rodgers er en presset mand. Godt nok er han ikke skyld i at Sturridge og Coutinho begge brænder en kæmpe direktør foran kassen, men der bliver større pres på Rodgers efter denne kamp end nogensinde før. Ejerne har vist 110% tillid ved at give ham penge til fornødne forstærkninger, men stadig er midtbanen tynd og forsvaret svagt. Hvis Liverpool er ude af top 3-4 kampen ved nytår, så tror jeg faktisk godt at FSG kunne finde på at trykke på knappen.

Nu møder de Carlisle og Aston Villa hjemme i de to næste kampe, og her må det jo nok ikke gå galt, for så tror jeg sku at skuden synker til bunds. Det er simpelthen så pinligt!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af KriminalisLFC
Tilgengæld er du allerede ret trættende.
YNWA
Skrevet af Slettet(151927200403)
Fuck nu af Rodgers, skrid ned i 4. division og find dig et andet hold at ødelægge!!
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af Azza
Fryder mig altid når Liverpool skuffer, især når alle har Liverpool til at ende over Tottenham, som var det en selvfølgelig. Eksempel: Liverpools ender i top 4 giver 3.5 igen, mens Tottenham giver 10 igen.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane Conte OUT
Skrevet af Mainy
Tottenham er også pisse gode.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af WulfgarDK
Liverpool skal nok slutte over Tottenham i denne sæson, om det bliver med Rodgers ved roret ved sæsonens afslutning er usikkert, men 100% sikkert at han er væk næste sæson.

Synes egentligt at forsvaret gjorde det okay idag, Sakho var god, det er næsten lige så ubegribeligt at der ikke bliver fløjtet flere frispark mod Skrtel end at Costa ikke får rødt kort hver kamp.

Mignolet skal væk. Hvis vi ser på konkurrenterne i ligaen, så har Arsenal Cech, Man City har Hart, Man U har De Gea, Chelsea har Courtois, Tottenham har Lloris, og vi har en gennemsnitlig målmand, lige før jeg hellere ville have Ruddy på mål for Liverpool.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af RuneG
De er da et langt bedre bud på top-5 end Liverpool. Top-4 virker dog urrealistisk for begge klubber.
Skrevet af Ferguson41
KRAP!

(Keep Rodgers at Pool)

Desværre er det nok snart slut for ham. Jeg zappede derover et par gange i løbet af 2. halvleg, og stemningen var totalt død, og Liverpool lignede et hold der ikke havde troen på det, hvilket indikerer en manglende tro på manageren. Det lignede en kamp fra slutningen af Dalglish og Hodgsons tid, hvor troen på tingene var forsvundet.
Skrevet af Sovereign886
Puha Coutinho den sidste er stor. Du plejer da at være kølig på sådan en chance!?

Hvad sker der?
Skrevet af iPodGuyDK
Liverpool er godtnok et middelmådigt hold efterhånden...
#Borussia Dortmund #Randers FC
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ Azza

Du er simpelthen sur over, at bookmakerne har Liverpool til at slutte over Tottenham. Det giver jo god mening.

OT: Endnu en frusterende omgang boldflytteri på Anfield, selvom der dog bliver skabt chancer nok til at lukke kampen. Coutinho har været en dyr herre på det sidste. Det er helt utilgiveligt, at han ikke spiller på tværs på den gigantiske mulighed, han får i dag. Godt at se Moreno tilbage. Ufatteligt at Gomez kunne få lov at spille fem kampe på venstre back, hvor vores venstre side har været totalt blodfattig uden i det mindste at være bundsolid defensivt. Det er forhåbentlig slut nu. Ellers ikke mange lyspunkter i dag. Sakho leverede som forventet, og det er et højere niveau end Lovren.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Ferro
Idéforladt og ineffektivt. Sakho gjorde det mere stabilt nede bagved, men alligevel indkasseres der igen et tosset mål på en dødbold. Moreno og Ings viste vilje og engagement, men ellers så det godt nok tyndt ud.

Jeg har egentlig fra start haft tiltro til Rodgers og det har da også i perioder set ud som om han var ved at få styr på det, men hvis han ikke kan motivere spillerne til at yde mere end hvad tilfældet var i dag, så må han videre.
Joe Hart efter straffesparkskonkurrence mellem FC Midtjylland og Manchester City: - Jeg er 100 procent sikker på, at jeg ved hvor de vil skyde, men nogle gange kaster jeg mig den forkerte vej. Priceless..
annonce
0