Snak

Mere indhold efter annoncen

Nummer syv kan stjæle bronzevinders Europa-billet

Skrevet af bold
fre 16. sep 12:15

Fordi Danmark har mistet en europæisk plads, kan det i denne sæson ende med at være Superligaens treer, der skal spille Europa-playoff.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sjællænderen
Nu må Divisionsforeningen simpelthen ændre den regel om 7. plads. Det vil være vanvittigt hvis nummer 7 i SL skal spille Europæisk på bekostning af bronze vinderen. Forstår godt motivations faktoren for dem der er i nedrykningsspil, men det må klares på anden måde.
Skrevet af Cantessier
Jeg er så enig, det skal laves om nu. Det må man også kunne gøre med sådan et tæt superligafelt. Måske havde det været sværere på dette tidspunkt, hvis top-6 allerede havde trukket fra bund-6.
Kun Brøndby IF
Skrevet af L. White.
Ingen hemmelighed at jeg holder med et hold, der ikke kommer i top 3. Og jeg synes denne kamp er grotesk.
Lad nr. 7 som vinder af nedrykningsspillet få 1-2-3 millioner kroner, og det er det!
Skrevet af MKilgallon
Nu må Divisionsforeningen simpelthen ændre den regel om 7. plads. Det vil være vanvittigt hvis nummer 7 i SL skal spille Europæisk på bekostning af bronze vinderen. Forstår godt motivations faktoren for dem der er i nedrykningsspil, men det må klares på anden måde.


Lige så længe vi har den her tåbelige idé om at det er fedt at dele ligaen op i 2 efter 2/3 af sæsonen så er vi også nødt til at sætte denne kamp op til 7. pladsen.
I øvrigt har Viborg vist ikke gjort det værre end Silkeborg i indeværende sæson i Europa?
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Toon Toon!
Altså nu stjæler nummer 7 den jo ikke, eftersom bronzevinderen slet ikke har haft den.

Det er lidt fesent, hvis bronzevinderen ikke skal i Europa dog, så hvis man kan lave noget smart, så der også er noget at spille for i toppen af nedrykningsspillet, så vil det være meget fornuftigt. Men hvad skulle det lige være?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af cf srefnar
Nedrykningsspillet skal spilles om nedrykning og ikke andet.
Jo også grotesk, at de har potientielt mere at spille for end top 6.
Nogle er fri af nedrykning og kan dermed spille om 7. pladsen, hvorimod nogle i top 6, ikke engang kan spille om 3-4 pladsen.
Så hvor er deres motivation?
Det skal være surt at ende i de nederste 6 og sådan er det bare.
Skrevet af 1917SIF

Kan godt se spændingen i et slutspil. Men i princippet kan der jo være ganske få point der skiller de første 7 hold efter 22 runder.

Med den rette slutspurt kan nr 7 således komme op blandt de første 3.

Derfor og af samme årsager som i andre er inde på..lad os lave 3 divisioner med 16 hold i hver.

Lad os få mere kontinuitet ind i Superligaen. Og lad flere store byer som Esbjerg og Vejle blive en mere stabil del af det store omrejsende Superliga Cirkus.

Det giver en stærkere platform og mange hundredetusinder ekstra bliver en del af Cirkusset.

Nr. 15 = Playoff mod Nr. 2 i 1. division
Nr. 16 = direkte nedrykning

Simple ligeudturneringer og dermed afskaffelse af den famøse Europa Playoffkamp.


Skrevet af jeg ved det
Hvis der skal være sådan en kamp så var det bedre at det var mod dem fra pokal finalen, bliver det fck som vinder pokalen og kommer top 3, kunne de møde taber af pokal finalen om pladsen ellers bliver det fck som vinder pokalen og bliver nummer 4 ja så spiller de mod nummer 7 om den plads også selvom de har vundet pokalen
Skrevet af Slettet(021211222109)
Den har vi selvfølgelig luret i Brøndby, så vi tager det stille og roligt, så tager vi den 7. plads

Men det er en useriøs og latterlig regel
Skrevet af Shamran
Opdelingen i en top 6 med mesterskabs slutspil og nedryknings spil har været en kæmpe succes på en række parametre herunder tilskuere interessen idet flere kampe hen over sæsonen er interessante og at det er langt mere realistisk for alle klubber inkl oprykker holdene at stile efter top 6 vs at stile efter top 3 eller Europa, som en almindelig flad gammeldags struktur hvor man møder alle 2 gange på en sæson.

At foreslå 16 hold med 1 1/2 nedrykker og kun top 3 med Europa er imo helt væk da man ender op i rigtigt mange ligegyldige kampe ret hurtigt inde i turneringen. Derfor er der også mange turneringer i Europa der har samme model som den danske med enkelte afvigelser.

Viborg som vel og mærke første hold nogensinde som 7’er i Europa her i DK har vist fornem reklame for den meget lille forskel der er på den bedste i nedrykningskampen vs de dårligste i top 6 og da det reelt kun er FCK og FCM der år efter år leverer i Europa så betyder det jo ikke det vilde om det er Randers, Silkeborg eller Viborg der får lov at forsøge sig med Europa.

Viborg har netop vist alle hold der havner i nedrykningskampen at de med et fremragende forår har andre gulerødder end bare at undgå nedrykning. Sålænge 7’eren ikke hele tiden vinder PO kampen of efterfølgende laver en AGF så ser jeg ingen grund til at ændre på set up’et.
Skrevet af B1909
Ja vejle og Esbjerg er garanteret plads i superligaen, det er en god ide.
16 hold i ligaen vil vel betyde færre penge til holdene end nu.
Skrevet af B1909
SHAMRAN. Jeg er helt enig med dig.
Skrevet af Slettet(241022222210)
Måske Divisionsforeningen bare skulle give klubben på 7. pladsen ekstra penge i stedet. Spillerne kan evt. få et gavekort til hvad ved jeg.
Skrevet af O'Sullivan
Det var en god idé. 👍
Skrevet af Stelio_konto
Men får vi ikke en ekstra plads tildelt igen da Rusland højst sandsynligt bliver udelukket fra Uefas turneringer igen?
Skrevet af law
Hvis vi skulle have haft en plads mere skulle vi ligge nr. 15 (eller 16 nu når rusland er udelukket..
Skrevet af AaBager
16 hold vil udvande 1. div og sprede ressourcerne ud på alt for mange klubber. 12 hold er fint, men vi skal tilbage til 33 kampe ligeud. Slutspil er uretfærdigt.
Skrevet af guldtilOB
Helt ok nr 7 har en gulerod i foråret. Som fast deltager i nedrykningsspillet, er en superligasæson overstået før sommerferien er slut ellers.
Desuden kan det være et fedt hvem der blamerer dansk fodbold. Der har jo ikke været meget at juble over de sidste par år. Superligaen er kun en udviklingsliga.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af guldtilOB
Hvorfor er det uretfærdigt med slutspil?
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af MKilgallon
I øvrigt en latterlig og misvisende overskrift.

Da der skal spilles om pladsen så er det jo netop ikke 3. pladsens billet som er sat på spil i en kamp mod 7. pladsen.

Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce
0