Snak

Mere indhold efter annoncen

Nunez så rødt da Liverpool skuffede mod Palace

Skrevet af bold
man 15. aug 20:55

Liverpool formåede kun at få et point mod Joachim Andersen og co. mandag i et opgør, der bød på rødt kort til Darwin Nunez.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sims91
Endnu en sublim præstation af Joachim Andersen! Han virker virkelig klar til det helt store snart. Han styrer det forsvar fuldstændigt.

Av Nuñez taber hovedet og får vel tre dage i skyggen for den. Hvor meget mere af det her kan Liverpool tåle. Vi snakker, det kræver omkring 95 point at blive mestre.
Skrevet af ForzaHorsens03
Lang sæson i vente for Liverpool. Elendig midtbane og Nunez kan ikke holde til presset i England. Arsenal, Spurs, Chelsea og City ser meget stærkere ud end Liverpool og United
Skrevet af Hr.Betjent
Synes godt nok Palace’s tidsudtræk var tenderende til ynkeligt, når man er en mand oppe så længe, og man slet ikke på noget tidspunkt spiller efter sejren.

Men æv, Darwin.
YNWA
Skrevet af sigurdn
Jurgen Klopp er typen der kommer ind i en dyb depression når liverpool falder igennem denne sæson. Sikke en god taber 😅
Liverpool FC
Skrevet af VikingStar
Da er det vel bare å gratulere Man City med PL tittel.. Nunez får vel seg en god lang feriemåned på sidelinja nå..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af dimme
Ambitionsniveauet i palace er da helt tilgrin, en mand i overtal og alligevel parkere de stadig bussen og skifter defensivt ind. De får ikke en bedre chance fir at slå Liverpool
Skrevet af Hr.Betjent
Sims;

Hvor meget mere af det her kan Liverpool tåle. Vi snakker, det kræver omkring 95 point at blive mestre.


Det kan du jo regne ud. 38 kampe, 114 point. Nu har de 2 og 108 tilbage at spille om.

Så de kan fortsætte lidt endnu.
YNWA
Skrevet af Rigoletto
endnu et grotesk ringe resultat, - der går sgu nok 30 år igen…. Tillykke til city, - de har sgu mere klasse.
nøj, hvor jeg savner Mané.
Skrevet af TheSpursyWay
Som om at Liverpool blev bedre, da de fik en mand udvist. Det viste Luis Diaz da i den grad. Helt klart Pools bedste spiller i dag.
Men hvad sker der for den voldspsykopat Nunez, som Liverpool har anskaffet sig?!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Lezcano
Tydeligt at Darwin ikke turde stå over for Maguire i næste kamp, og så ingen anden udvej end at hive karantæne! Tøsedreng!!
Skrevet af TheUnitedWay
Pool er et bedre hold end Palace - Selv 10 v 11. Ja det var dødssygt med især Palaces målmand som jeg personligt havde givet dobbelt gult for tidsudtræk.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Smör40
Lignede næsten en blessing in disguise at Nunez røg ud, for vi spillede da markant bedre uden. Plads til forbedring og sikker på det os nok skal komme, og så har Nunez forhåbentlig lært en hård lektie. Ka kun være tilfreds med uafgjort ovenpå hva der skete ik at vi ka bruge det til meget men vi kunne lige så nemt ha stået med 0point efter 2 kampe.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af RasLas1997
Alle frygter Maguire. Især hans egne holdkammerater.
Skrevet af Berker
Hvordan kan man allerede afskrive Liverpool? De spiller da en ganske fin kamp, om end skarpheden mangler lidt. Og så dummer Nunez sig.

Det er lidt stolpe ud nu, det skal nok vende.
Skrevet af Jensen99
Hvis nogen troede på at de røde kunne spille med om mesterskabet ja så er toget allerede ved at køre.
En dårlig midtbane og i den grad mangel på skarphed i front.
Det kan blive svært at komme i top 4.
Skrevet af Slettet(101631231501)
Puha. Ikke den start på sæsonen, man havde håbet. Heldigvis var der radikal forskel på aftenens kamp og kampen mod Fulham. Mod Fulham var der en ringe indstilling, tenderende til decideret arrogance mod et oprykkerhold. I dag var indstillingen en helt anden. Var især imponeret af reaktionen ovenpå det røde kort. At man sidder på al spil og chancer med en mand i undertal er flot og med lidt mere held og kynisme kunne man være gået fra banen med alle tre point.

Med det sagt, så er der alarmerende mange skader allerede, især midtbanen er decimeret og så er det ikke just heldigt, at man risikerer at være uden Jota, Firmino og Nunez mod Man United. Man kan ydermere også godt se, at der er nye navne, der stadig lige skal spilles ind og et koncept, der skal ændres lidt ovenpå Manés afgang. Klopp forsøgte med Robertson meget højt i banen og meget centralt i første halvleg og det fungerede ikke. Så der er ting, som man tydeligt kan se er ved at blive justeret ind på det endelige koncept, der skal spilles efter. Den høje baglinje, den bliver jeg til gengæld aldrig fan af, medmindre Gomez kommer i form og kan holde sig skadesfri, for han har før i tiden været hurtig nok til, at man kan tillade sig at spille den. Men i nuværende udgave, der finder jeg den for risikabel.

Op på hesten igen. Der venter et brag af en kamp mod United inden længe. Til Crystal Palace fans herinde, tak for en dramatisk kamp, hvor begge hold nok kan være OK tilfredse med det ene point.
Skrevet af AHUJ
Med lidt kynisme var den endt 5-1. Spillet er fint i dag med en masse chancer.
YNWA
Skrevet af Bluebold
Så melder i Liverpool ude af top 6 ;)
Lad os nu se, men vi har da fået en afskyelig start rent skades mæssigt.
Lad os se hvad der sker, men vi har før haft endnu flere skader og endt som nummer 3..
I dag spillede Liverpool faktisk bedst efter de fik Darwin udvist.
Skrevet af StoutPåStadion
Det kan godt være Nunez er en underlig signing, og det kun er er Klopp og et par Liverpool fans der kan li ham, men Diaz er da gået ind på holdet som en fremragende spiller (desværre). Det viste han også i sidste sæson nærmest fra dag 1.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af VikingStar
Hehe Maguire gikk fra angstnivå 5 til 4 med Nunez vekke. United laget er nok uansett klare til å få pool på seiersporet igjen..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
annonce
0