Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror det er fordi problemet ikke er isoleret ved Hyballa men er blevet klubbens DNA gennem de nye ejere der har fungeret som en forlænger på problemet ved at anerkende de metoder klubben nu styrer efter


Stadigvæk ikke specielt sympatisk imo. At klubbens træner og nye ejer er usympatiske har jo ikke noget med os EfB fans at gøre.

Det er slemt nok som tilhænger at skulle leve med alt det lort der foregår i klubben, at andre fans gerne vil putte brænde til bålet er der ikke ligefrem brug for.
Kæft hvor er I underlige ovre i Esbjerg. At have behov for at forsvare en ledelsesstil fra 1850erne. Hvor underligt. Uanset hvad der er galt med klubben eller dens spillere, så viser historien os at det ikke er måden at løse det på. Hverken fra ejernes side eller fra Hyballas side. Ikke alle kan være Jürgen Klopp eller Kasper Hjulmand, men mindre kan gøre det. Ingen grund til at gå fuld Mr. Burns.

Jeg håber at dette hårde clash mellem en ledelsesstil fra dampmaskinens tid og arbejdstagere på et arbejdsmarked i et af de bedste og mest progressive lande i verden, falder ud til sidstnævntes fordel.

Jeg håber at Esbjerg taber så mange kampe som muligt på denne måde og selv hvis det er formålet og man så herefter får renset ud i problematiske spillere og trænere på den mest forældede måde tænkeligt, så håber sidder der jo stadig de samme usympatiske ejere tilbage som jeg heller ikke håber noget godt for.

Jeg håber at flertallet af klubbens fans vil vende tommelfingeren nedad til denne måde at gøre tingene på og til de nuværende ejere. Og at man istedet ønsker en mere moderne, mere sympatisk og på alle måder smartere måde at gøre tingene på. I sidste ende er en klub der for sine fans og bør afspejle dem. Det håber jeg ikke at klubben gør lige nu.
Og derfor bliver træneren ikke fyret, før alle utilfredse spillere, har forladt skuden eller har rettet ind, og bevist deres loyalitet.

Jeg tror faktisk ikke længere på, at de vil fyre ham, hvis resultaterne bliver ved med at udeblive. Ikke før spillerne som sagt er erstattet eller de har indrettet sig efter ledelsens ønsker. Og hvis resultaterne så begynder at komme, så bliver han slet ikke fyret, undtagen der kommer nye sager frem.


Hvordan skal spillerne rette ind og bevise deres loyalitet?
Spillerne kommer sikkert til at vise lydighed, ydmyghed og støtte udadtil. Indadtil tænker de stadig træneren er en kegle og det kommer der ikke de bedste præstationer ud af.
Hvor stor tålmodighed kommer ledelsen til at have indtil resultaterne flasker sig?
Tror du ledelsen har det fint med at ligge til nedrykning til nytår feks.?
Jeg tror resultaterne er langt vigtigere end hvem der lige er træner. De er bedøvende ligeglade med Hyballa.
Conways andre klubber virker til at være veldrevne så jeg forstår ikke hvorfor man vælger en nulbon som Hyballa. Det er ikke tiltænkt som en langtidsløsning og jeg bliver mere og mere overbevist om at det kun har været for at ruske op i tingene.
Jeg har længe haft den opfattelse, at der så ud til at være en syg kultur i EfB. Man har så valgt at ændre den til en helt igennem hjernedød og oldnordisk kultur. Spændende, hvad det næste bliver, når der engang skal renses ud i den...
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Kan vi ikke blive enige om at stoppe sammenligningerne med tyskerne fra 30`erne og 40`erne….det er simpelthen for lavt og hjernedødt og manglende forståelse for hvad der rent faktisk foregik dengang…
SemTex er jo bare en sølle stakkel, der ikke er i stand til at danne sig en selvstændig mening.


Stop dig selv.

Hvis du går så meget op i min mening, så kommer den her:

De spillere der ikke ønsker at sadle om og give den 100% for logoet på brystet, de skal selvfølgelig ud, jeg tror ikke der er nogen fans af fodboldklubber der ønsker spillere i klubben der ikke vil være i klubben.

Selvfølgelig er der ingen der fortjener at blive slået, blive fløjtet i hovedet, få taget billeder af deres kroppe uden samtykke eller hvad der ellers er blevet nævnt. At en spiller bliver råbt af, får at vide at han dækker dårligt op, laver en dårlig aflevering eller andet, de må de sgu gerne få 20 armbøjninger for og få at vide, at de skal gøre bedre i fremtiden, kan det gøres på en ordentlig måde? Selvfølgelig.

Alle de episoder vi hører, er nogle der skete i starten da Hyballa kom til, PMG har sagt til Hyballa at han skal rette ind, også vidt jeg er klar over, så er der ikke nogen episoder der er dukket op efter at Hyballa har fået at vide, at han skal rette ind. Er hans tidligere handlinger nok til at få ham fyret? Tydeligvis ikke, ellers var han sparket ud.

Hvad angår brevet, så skulle der eftersigende have været et møde fredag, hvor de skulle snakke om de internet problemer, men det kunne spillerne ikke vente på, og udgav derfor brevet, det lyder altså som om, at de ikke ønsker at løse problemet, men bare vil have træneren fyret, koste hvad det vil. Det har jeg ingen respekt for.

Hvad der er op og ned i denne sag, er svært at finde ud af, viser det sig, at spillerne har ret, skal de selvfølgelig have lov at blive i klubben, men med kulturens kultur in mente, så er det altså svært at se andet end, at spillerne bare vil hæve en lønseddel hver måned, uden at give noget tilbage til klubben og os fans, sådan nogle ønsker jeg ikke i klubben, det er selvfølgelig fair, hvis du mener noget andet.

Skulle Hyballa have slået nogen, så skal det selvfølgelig meldes til politiet og fyres, jeg har dog ikke set bevis for dette.

For min skyld må de gerne fyre Hyballa, jeg har ikke set noget genialt fra ham, men det betyder ikke at jeg ønsker Ankersen, Conboy og de andre dovne hunde i truppen, medmindre de igen vil spille for logoet på trøjen og yde deres absolut bedste.

Desuden er det utrolig sjovt, at mine kommentarer bliver ansat som værende slemme, og ikke alle dem der sammenligner Hyballa med Trump, kalder manden en psykopat, sammenligner ham med nazi Tyskland og hvad der ellers bliver skrevet, det er sgu pinligt at se på, og jeg er glad for at Hyballa har meldt dødstruslerne til politiet, det hører ingen steder hjemme.
Hyballa som landstræner nu. Han kan noget med diciplin !
Igen i år spændende at se hvem der vinder sølv. DK : Et Hold - En Magt !!
Jeg forholder mig på ingen møde til pressen. Jeg forholder mig til fakta baseret på 23 spillere, læge, træner, kilder, fans og derudover også medierne. Du forholder dig kun til din egen bagdel i stedet for at forholde dig til fakta.

Jeg forholder mig til fakta, dit og spillernes problem er bare, at flere fakta taler imod spillernes troværdighed. Vi hører jo eksempelvis Ole Bruun fortælle om flere modstridende historier fra truppen, hvor nogle siger et, og nogle siger et andet.

Derudover er det også fakta, at spillerne gik til pressen efter et par dage, og i 2 uger derefter fortsatte med at gå til pressen, for derefter at gå til spillerforeningen. Først når spillerforeningen blev indblandet, blev klubben kontaktet, 2 uger inde i, at spillerne har gået til pressen med sagen. Dette er bekræftet af Ekstra Bladet, bestyrelsen, direktøren, trænerteamet og spillerne selv (de har selv beskrevet forløbet i ugeavisen med, at kontakten til spillerforeningen var første kontakt med klubben). Endnu en sten, som taler imod deres troværdighed.

Nu har vi også spillere som fortæller, at fordi de ikke var fortalere for kritikken og ikke ville skrive under, blev de ikke inviteret med til spillermødet, som skulle afgøre, om spillerne igen skulle skrive et brev. Hvorfor inviterer man ikke kritikkerne og modstanderne med til debatten? Jo, normalt fordi der ugler i mosen.

Det eneste du har som argument, er 21 spillere, som skriver under på et dokument, men ved du hvor mange af dem er blevet presset til at skrive under? Det er sket før i sagen, så hvorfor ikke igen?
Og hvor kom den med racist lige fra? Den må du gerne uddybe. Jeg kommenterer på mangel på empati og menbeskefjendskhed. Det er ikke et Hyballa isoleret fænomen, men også noget der kan karakterisere dig mfl

Du ved godt hvad du sagde, og hvor langt du gik over stregen.
Jeg har ikke efterlyst at spillerne gik til pressen


Det er direkte løgn. Du vil have det frem i lyset hvilket du har efterspurgt flere gange.

Ja, frem i lyset, så ledelsen kan håndtere det internt, ligesom det skal. Jeg har konsekvent samtidig sagt, at sagen skal håndteres internt, og der er en advokatundersøgelse igang, hvor spillerne kan bringe detaljer og beviser frem i lyset. At du vælger at fortolke hvad siger, til noget helt andet, er jo grinagtigt. Jeg har på intet tidspunkt advokeret for, at spilleren skal gå til pressen. Jeg har konsekvent advokeret for det modsatte, og at årsagen til at hele sagen er utroværdig er spillernes konsekvente valg ved at gå til pressen med alting.
sagen. Jeg har efterlyst, at spillerne håndterer sagen internt, og fremlægger de beviser de måtte have i sagen.


Det har spillerne jo netop gjort i flere omgange. Det var ikke godt nok for hverken dig eller ledelsen. Det er et sf kernerne i hele problematikken

Det passer ikke, de er konsekvent gået til pressen, både forud for at de gik til ledelsen, og imens ledelsen skulle håndtere sagen. Så får man altså ingen tillid eller tiltro til noget af det man siger. Og hvis der er en lektion at hente i denne sag, så er det, at man går ikke til pressen lige meget hvad.

Spillerne må aldrig til pressen, bare fordi de ikke får deres vilje med det samme. Hvis spillerne virkelig havde en sag, ville ledelsen også have handlet på det internt. Men virkeligheden ligner bare, at det er ikke tilfældet.
Det er jo så grotesk som det kan blive det du skriver.

Spillerne har i flere omgange forsøgt at klare det internt. Men Du har i 1001 tråde krævet spillerne står frem med navne.

De har på intet tidspunkt gjort andet, end at gå til pressen først, og klubben sidst. Det er uacceptabelt, og så er det ligegyldigt hvor meget de synes de har ret.

Jeg har på intet tidspunkt krævet at de stiller sig frem i pressen, jeg har sagt, at de skal deltage i advokatundersøgelsen, hvor de kan stille sig frem med navn og med tro og lov erklæring stå ved det de siger. At du tror, at det betyder, at de skal stille sig frem i pressen, og påstå videre, er jo latterligt. Jeg har forlangt utallige gange at de opfører sig professionelt, men det kommer nok ikke til at ske.
Enig i spillerne ikke bestemmer, men det gør ledelsen heller ikke, hvis de tror deres magr overgår lovgivning, praksis, overenskomster og normer. Ufatteligt du på den møde melder dig ud af vores samfund. Det er typisk udenlandsk mentalitet, men vel også det prædikat i gemmer jer bag med nye udenlandske ejere.

Ledelsen bestemmer over, om interne personalesager, skal håndteres i pressen eller ej. Og jeg kan fortælle dig, at sådan rent juridisk, så er det også tilfældet. Det er absolut ikke tilfældet, at klubben skal finde sig i, at deres håndtering af interne personalesager, bliver saboteret i pressen af den ene part.

Og om du tror det eller ej, så er det spillerne der står svagest juridisk i denne sag, da det er dem, som har saboteret klubbens håndtering af sagen i pressen, samt sået tvivl om arbejdstilsynets troværdighed i deres undersøgelse af sagen.

Sådanne ting må aldrig nogensinde håndteres igennem pressen. I en professionel virksomhed, er det eneste du får ud af det, en lang næse.
Lejespillerne der er hentet, har da alle vist sig at være bedre end det vi havde i forvejen, så ja, det kan da sagtens være vejen frem.


Nej Claus har brugt meget krudt herinde på at slå fast at lejesoillerne ikke er hentet til Esbjerg for at spille

Nå, så er Claus nu et orakel?

Der er ingen spillere, som bliver hentet til klubben, hvis det ikke er meningen, at de skal have en rolle på banen, eller som minimum bænken. Der kommer ikke til at blive hentet spillere, som kun skal træne med. Det må da være en selvfølge.

Derudover, så ændrer hvad Claus siger, vel ikke på, at lejespillerne viste sig, at være klart bedre, end dem de erstattede i kamptruppen?
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Hvad angår brevet, så skulle der eftersigende have været et møde fredag, hvor de skulle snakke om de internet problemer, men det kunne spillerne Conway ikke vente på, og spillerne udgav derfor brevet, det lyder altså som om, at Conwayikke ønsker at løse problemet, men bare vil have spillerne fyret, koste hvad det vil. Det har jeg ingen respekt for.


Fikset.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Få da snart sparket det fjols af h til.
annonce