Snak

Mere indhold efter annoncen

Ny FCK-bomber: Vil gøre som N'Doye

lør 22. jan 2022

Khouma Babacar glæder sig over sit skifte til FC København og håber, at han kan gøre som Dame N'Doye, der er som en storebror for Babacar.Læs hele nyheden her
Tænker at Wind og Babacar bliver en uhyggelig duo.. Så mangler FCK bare en hurtig og drible stærk fløj, så ser de skræmmende ud..
Ja jeg håber han kan gøre det... Ham den anden vi nærmest lige har signet (Luther Singh) han ville gøre det samme som Zuma??? - og han er da faldet HELT igennem!

Tror dog at Khouma Babacar har mere rå erfaring og meget stærkere mentalt, han har trods alt spillet i Serie A.
Sælg Biel, og brug så wind på den plads med vores nye konge foran. Optimismen sniger sig ind i mit ellers ærgerlige billede af klubben.
Ja jeg håber han kan gøre det... Ham den anden vi nærmest lige har signet (Luther Singh) han ville gøre det samme som Zuma??? - og han er da faldet HELT igennem!


Stop nu. Manden har været syg af uvisse årsager. Nogen rygter går på meget alvorlig sjælden fysisk sygdom, andre på alvorlig depression. Faktum er i hvert fald at han decideret måtte indlægges. Lige bliver han vist bygget stille og roligt op igen hvor han stadig træner sig op for sig selv. Alligevel snakker man om ham som han bare er almindelig fejlkøb der ikke præsterer. Det er for vildt at fodboldspillere skal umenneskeliggøres på det niveau.
@Tom Bold
Roony Bardghij måske?
Bag alle tragedier er der jo en historie.
Eller med omvendt fortegn, døden skal have en årsag.

Faktum er at Singh indtil videre har været en dårlig investering og dermed et fejlkøb.

Kan man få gode penge for Biel og i stedet investere i kanterne så begynder det virkelig at ligne noget.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Enig, giv manden en chance.
@TheManden

Nu var det mere Venstrekanten jeg tænkte på.. Bøving er en fornuftig dribler men han mangler fart.. Og Singh har jeg ingen fidus til..

Og hvis Roony starter foråret som han sluttede efteråret så tvivler jeg på at han er FCK spiller når næste sæson starter...
Skal samtlige nye FCK-transfers nu straks sammenlignes med Singh, selvom der er intet grundlag at sammenligne dem på?

Sikke et højt debatniveau.
Spændende at se Babacars niveau. På highlights fra Fiorentina ser han ret stærk ud, men de seneste sæsoner et niveau under og mindre kraftfuld
annonce