Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ronni-lund
Fruen er ked af at TLC forsvinder. Landskamp knap så meget...
Skrevet af Ph.C.
Halil:
Det må være en first, at P1 bliver nævnt i en bold.dk artikel


Haha, tænkte præcis det samme. Gad vide hvad Kurt ville sige til det, hvis han vidste, at han optræder i en artikel herinde. Hvad bliver det næste? Noam Chomsky? Houellebecq?
Skrevet af Hynkjii
Yousee er opsagt
Skrevet af RobertTheRobber
Ville være en positiv nyhed, hvis ikke Dplay og Eurosport player var det værste lort, der er til at finde blandt streaming-tjenester. Her taler jeg ikke om indholdet, men selve den tekniske streamingtjeneste. Jeg vil hellere have morset kampen end at åbne Dplay-appen/hjemmesiden igen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af JLS
Baudie@

Jeg så "forleden" på News, at i 2017 forlod 68.000 YouSee, i 2018 var det 87.000 - og efter denne krig regner man med 500.000..

Alt andet lige, så viser tallene fra 17 og 18, at flere og flere forlader flow-tv.. Men en halv million på én gang er dog alligevel en sjat.. Derfor var rådet fra "eksperterne", at man slog koldt vand i blodet, da de 2 ganske simpelt er afhængig af hinanden.. Så lad os nu se, om de står så stejlt overfor hinanden, at ikke i hvert fald YouSee i sidste ende giver sig så meget, at de får en aftale mht udsigten til, at miste op mod 500.000 abonnenter..
Skrevet af Slettet(292248201504)
Ville være en positiv nyhed, hvis ikke Dplay og Eurosport player var det værste lort, der er til at finde blandt streaming-tjenester. Her taler jeg ikke om indholdet, men selve den tekniske streamingtjeneste. Jeg vil hellere have morset kampen end at åbne Dplay-appen/hjemmesiden igen.


Jeg har aldrig problemer med Dplay. Måske du skal have kigget på dit internet?
Skrevet af Dopermann
@RobertThe Robber

Du kan se Danmarks kamp i aften lige her:


— · · · — · — · — · · · · · — · ·
· · — · — — · · · · · · · · — — — — · —
AFC ABOVE ALL FC Barcelona Juventus Ajax Sympatiserer med: BM, Dortmund, Napoli, Benfica, Leeds og The Crazy Gang
Skrevet af Slettet(151927200403)
Jeg så "forleden" på News, at i 2017 forlod 68.000 YouSee, i 2018 var det 87.000 - og efter denne krig regner man med 500.000..

Jeg har svært ved at se Yousee miste næsten 50% TV kunder pga kanaler som 10% ser.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af Jranja
Farvel til Yousee!
Kan nogle fortælle mig om det er mig, der er overdrevet suspekt/forbeholden overfor yousee.... Når jeg ser det som om, at de har lavet en aftale med Viasat .. Og så på en eller anden måde fryser Discovery ude..
Er det forstået korrekt?

Viaplay har rettigheder til PL, dem "leaser" de så ud til Yousee, som viser dem på Xee, hvor de bruger Viasats "eksperter" og studie.. Umiddelbart efter denne aftale, så vælger Yousee, så at man ikke vil have Discoverys kanaler med i deres pakkeløsninger .. Virker det ikke som om, at yousee prøver at lave et knock out på Discovery .. Så de kan sidde på hele lagkagen sammen med Viasat?
Eller er jeg helt galt på den?
Skrevet af DanishDelight
Jranja, jeg har tænkt præcis det samme. Har dog ikke sat mig ordentligt ind i tingene, så skal ikke kunne sige det, men er også nysgerrig efter det samme svar
'Huttelihut'
Skrevet af Firefly
@Ignorado

At kanalerne har 10% af Yousees trafik betyder ikke at kun 10% ser dem. Der er ret mange kanaler at dele de 100% ud på, især når der er store seerslugere som DR1 og TV2 - og flere kanaler i den dur.
Jeg kan godt se en massiv seerflugt - 500.000 lyder dog voldsomt. Men deres løsning med hvad de vil erstatte Discoverykanalerne med er håbløst forældet. Vil de fastholde og tiltrække nye kunder bør deres strategi nytænkes.
Oceans rise, summits fall Fading fast it won´t be long Everything will be consumed, rendered lost At the hands of fools tomorrow´s gone So say goodbye
Skrevet af Larsaboy
Fint nok hvis man synes at Discoverys kanaler er noget bras. Men det er Viasats også. Plus hvem gider se Yousee´s egen kanal Xee hvis der ikke vises fodbold? Hvorfor viser alle fodbold på kanaler der ikke er sports kanaler? Fordi ellers er der ingen der ser dem. Dette gælder også Viasat og yousee.
Skrevet af North
Yousee glemmer at Discovery er amerikansk eget og dermed i princippet ligeglade med det danske marked.

De bruger det danske marked som en case på, at de er er svære at forhandle med.

Skulle discovery miste omsætning i DK rager det dem en papand.
Skrevet af Vingummibamse
Enten finder de en aftale, ellers kommer der lovgivning vedrørende landskampe etc. Det er allerede muligt jf EU regler. Dette tilbud gør ingen forskel for landskampe.

D Play streaming tjeneste er skrald. Kvaliteten er forfærdeligt. Jeg springer sku over de få EL kampe i foråret eller ser dem på en af de engelske tjenester. Og ja mit net er fint.

Men når man siger de forsvinder 500.000 kunder PGA superliga, EL og.. ??? Så stikker det altså af i noget helt trump-twitter-isk. 45 procent af kunderne.... Det er en super undersøgelse, bestilt af discovery. Så sikkert upartisk i måden at spørge på.
Skrevet af GameOn
YouSee bredbånd skiftet til Fastspeed, TV pakke indtil videre nedgraderet fra Fuld- til Mellempakke, de penge jeg sparer der kan jeg så få Dplay for nu i 6 måneder kan jeg se. Men påtænker at skifte YouSee helt ud, jeg skal bare lige finde den rigtige løsning. Det er ikke så nemt når man har mange fjernsyn i husstanden og egentlig helst vil se rigtigt TV. For det eneste altenativ er jo nok at gå all-in på streamingtjenester (herunder ViaPlay med TV kanaler). Jeg skal lige vænne mig til den tanke.
Skrevet af Snigskytten
Jeg blev træt af yousee, da deres app ikke virkede under chl finalen (ikke at jeg gik glip af noget åbenbart), men har ikk haft tv siden. Jeg bruger kun streaming nu, og er yderst tilfreds... Har ikk oplevet nedbrud endnu, som man tit gjorde/gør med yousee...
Moral er godt.....
Skrevet af Hasse1983
Om det så kostede 50,00 kr om måneden var der dig mig intet interessant ved Discovery, når de ikke kan vise Premier League.

Men der er heldigvis kunder, som gerne vil betale for landskampe, Europa League og lidt Superliga.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(500825201909)
Jeg giver 83 kroner og 25 øre pr. md for eurosport player (købt for et år ad gangen), og kan se det via apple tv (og man kan vel sagtens chromecaste og alt muligt andet spændende).

Så har man landskampe + de sidste superliga kampe (jeg har også viaplay).

Det virker fint - også nu hvor eurosport endelig fik lavet en ordentlig app til apple tv´et.

Jeg skal i hvert fald aldrig tilbage til "pakker", hvor alt deres andet crap-tv følger med (og ja her er der vist ikke meget forskel på viasat og disco)

Jeg har så ikke spansk fodbold, men de er vel snart også på vej til at skulle spille deres kampe i hele verden, så den interesse kan jeg godt styre mig væk fra :-)
Skrevet af NnS
Mobdro har mange kanaler, men har man en fetisch om at have dansk kommentering, kan den ikke anbefales. Mobdro.com (gratis)
Skrevet af Salmonitis
Fremover gearer jeg ned på mit Yousee abonnement, og køber Dplay. Det er en win, win, loose. Jeg sparer penge. Discovery tjener mere på mig. Og Yousee tjener betydeligt færre penge på mig (har pt stor pakke hos Yousee). Magen til selvmål!
annonce
0