Snak

Mere indhold efter annoncen

Ny OB-boss kigger mod udlandet

fre 18. nov 2011
OB\'s nye sportsdirektør, Poul Hansen, vil gerne indføre en mere offensiv stil og kigger mod udlandet for at finde inspiration.

Læs hele nyheden her
"Et stærk defensivt fundament"... jo tak, det er vist længe siden at defensiven var stærk.
OT; Poul hansen taler med verdens mærkligste accent, hvor er han fra?
Liverpool.
Jeg mener han er fra Haderslev af, eller i hvert falde det område :)
Manchester United Silkeborg IF Aarhus Fremad
Lyder fedt!!

Men offensiv spillestil kræver vel strengt taget et nyt pust på trænerbænken. Det virker, som om Henrik Clausen har samme filosofi som Lars Olsen havde. Og det harmonerer jo ikke helt med Poul Hansen tanker.

Henrik Clausen forsøgte i starten af denne efterårssæson at indføre en ny stil, og jeg troede længe, den fungerede. Det var fedt at se på. Men nu er det betonbold igen. Men med den lille finte, at forsvaret jo desværre ikke er beton. Jeg synes, det lugter lidt af en snarlig udrensning...
Udlandsdansker med hjertet hos OB & Tottenham. Og stærkt fascineret af tysk fodbold.
Poul Hansen er fra Sønderborg området.....
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
passer ikke trænerteam´t vil gerne være stærke med bolden og ikke slå lange bolde som lars olsen ...ta en tur ned og se træningen så bliver du klogere
Jeg hælder nu mest til, at trænerne er fredet i denne omgang, hvilket jeg iøvrigt synes er ok. Til gengæld synes jeg det er rigtigt hva du siger 4everOB, at de er kommet lidt væk fra konceptet, sikkert fordi de har følt "points presset". Men så er det godt Poul Hansen er kommet til, så han kan hjælpe vores "unge" trænere med at forblive stærke i troen.
Den spillestil Poul Hansen her efterlyser, havde vi faktisk tegningentil i starten af sæsonen. I perioder spillede OB glimrende, boldbesiddende fodbold med højt genpres på banen.
Det er dog gået fuldstændig af fløjten deseneste par måneder, hvor den manglende handlekraft fra bænken, har været udstillet tydeligere ogtydeligere.

Jeg lagde specielt mærke til det i Brøndby-kampen, hvordan midtbanen gang på gang forsømte at skubbe op på spillet. Også med OB i boldbesiddelse.
Hvordan kan man iøvrigt også forvente det af en central midtbane bestående af Chris Sørensen og Djembe-Djemba?
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
annonce