Snak

Mere indhold efter annoncen
Tænker og se Danmarks kampe.
Har du selv taget et valg om og boykotte VM ?
Engang Brøndby - Altid Brøndby
Det er simpelthen gaven der bliver ved med at give 🤣
Hold nu da kæft en joke det vm her🤣
De daglige betalinger er vel kun 10% af den betaling de har fået, hvis man tæller betaling af fly og hotel med, som de stadig får?
Tror og håber egentlig, at det fodboldmæssigt nok skal blive et interessant og velspillet VM. Også selvom der nok kommer en farceagtig scene eller to på tilskuerpladserne.

Jeg tror og håber også, at alt udenom bliver et absurdteater i en sådan grad, at det kan være med til at forhindre noget lignende i fremtiden. På den måde kan Qatar forhåbentligt være et både lav- og vendepunkt, når det kommer til afviklingen af slutrunder.

Den negative omtale og fokus kan måske skræmme andre fremtidige bejlere væk fra sportswashing.
Håber virkelig at både dansk og international presse giver den gas de næste tre uger.

Mit håb er, at det selv efter slutrunden vil være et fokus på landets absurde forhold for migrantarbejdere mv. i regionen, men det er måske nok en smule naivt.
Det eneste gode ved det her VM er at Qatar har fået det modsatte af det de ønskede, nemlig god omtale, og så at Hjulemandens vinder guldet, selvfølgelig.
Nøj, hvor jeg glæder mig til en slutrunde i Tyskland om et par år i stedet. Det bliver fantastisk!

Jeg plejer ellers at se 60-80% af kampene til et VM, men har valgt kun at se Danmarks kampe. Det er ikke vores drenges skyld, at de skal slæbes igennem sådan en omgang lort. Så de får min støtte. Det kan jeg ikke holde mig fra.

Men den eneste måde, der ellers kan vises utilfredshed på, er da ved at få de laveste seertal nogensinde til et VM.

Og så er jeg klar over det godt kan være lidt dobbeltmoralsk fortsat at se Danmarks kampe. Men en reduktion på 90% (eller noget i den stil) af, hvad jeg normalt bidrager med, tænker jeg også er et personligt statement.

I øvrigt en vild - og helt til grin - tale Infantino lige disker op med i skrivende stund.
Det bliver kun Danmarks kampe herfra, fordi jeg har fuldt dem i parken i mange år. Der er en skamplet, at mit elskede landshold, skal være med i sådan et cirkus. Lige meget hvem der sidder i Fifa, er de desværre så lette at bestikke, lige så snart pengene stiger dem til hovedet.
Man slår flere tusinde mennesker ihjel hvert år via slavearbejde, flytter et VM på grund af varmen og ødelægger alle tuneringer. Bygger stadioner og Hoteller til vm som skal bruges en måned. Herefter skal en masse rives ned igen, pga. en hver idiot ved, at det aldrig skal bruges igen. Hvis dette ikke er sygt, i disse CO2 tider.
Det er vildt, men ikke overraskende, hvor dårligt Qatar formår at fremstille sig selv.
I et forsøg på sportswashing er det jo helt grælt så dårlige de er til at håndtere det. Dem de har ansat til at styre deres branding og kommunikation må jo være idioter, de er faldet i alle fælderne i bogen.
... og så kan det selvfølgelig godt være at de er ligeglade fordi at dem der bestemmer har skrabet så mange penge sammen undervejs, men de gør da ihvertfald ikke landet nogle tjenester i den her runde.

Personligt har jeg mistet al interesse for dette VM og regner ikke med at se nogle kampe, men forhåbentlig klarer drengene sig godt igennem ørkenen!

Det sagt håber jeg at man i de forskellige lokale forbund udelukker alle de købte eksperter og influencere der for penge prøver at legitimisere et gennemført korrupt VM. De bør ikke have en plads i fodbold efterfølgende.
@Harder2000

Jeg har det helt ligesom dig. Dette VM er totalt ødelagt, og der er intet magisk ved det overhovedet. Selv de danske spilleres udtalelser er totalt ligegyldige for mig. Det vil betyde nærmest ingenting for mig, hvis vi skulle gå hen at vinde, og jeg tror heller ikke, jeg kommer til at se en eneste kamp. Det er virkelig en sætning, jeg aldrig nogensinde kunne forestille mig, jeg skulle tage i min mund.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Det jo desværre ikke nyt det her.

Hvorfor mon nogle bestemte danske kvindelige såkaldte influencere i en lind strøm er taget til de egne dernede hvor rigdommen er.
Og kommer hjem med en god sum penge.

Det her er jo bare det mandlige svar på det.
Bare uden arene på sjælen. Mere moralen der lider skade.
annonce