Snak

Mere indhold efter annoncen

Ny spansk landstræner åbner for comeback til Sergio Ramos

man 12. dec 12:44

Spanien-træner Luis de la Fuente åbner op for et landsholdscomeback til Sergio Ramos, og han regner med at Sergio Busquets fortsætter på landsholdet.Læs hele nyheden her
Man har en af de bedste 6ere i verden i Rodri, men alligevel snakker man om Busquets. Manden er måske den bedste 6er i historien, men han er fuldstændig færdig på topplan - og han har været det i to sæsoner. Alt, alt for langsom i tanke og handling.

Gavi, Pedri og Rodri er en klassemidtbane med masser af fremtid.

Spanien må håbe på, at Ansu Fati kan genfinde sig selv, og at man kan fostre mindst én ny back og en ny højrekant. Ellers ser det sort ud.
Det var nu ikke forsvaret som var problemet. De er bare ikke gode til at score når det gælder i de sidste par slutrunder.
.
Ellers må de ringe til Joaquin hvis de mangler en med lidt rutine oppe foran.
FC Unterhaching
Ærgerligt Ramos blev frarøvet dette VM. Håber han kan nå et godt EM og muligvis VM. Både Pepe og T. Silva viste sig i god form trods alderen ved dette VM.
Dejligt Ramos ikke var med ved dette VM. Godt der er fornuftige folk som Luis Enrique
Godt at høre en træner der giver en fair chance til alle spillere, det skal nok blive godt for Spanien igen med en anden mand ved roret fremfor Enrique.
Kenken

Godt resten af verden inkl. spanierne kunne se, at Spanien ikke er Barcelona 2017. Enrique troede, at han kunne udtage en masse Europa League spillere og få dem til at spille som Barcelona gjorde i 2017. Dengang havde de Messi til at redde deres r”v. I dag er Barcelona ikke en skid værd, og det samme var Spanien heller ikke under Enrique.
Alligevel var Spanien ikke bedre i 2018, hvor de også røg ud i 1/8 finalen til en ca. ligeså "svær" modstander. Så jeg tvivler på det er træneren der er problemet. Holdet mangler mål og det tvivler jeg en Ramos i karrierens efterår er løsningen på.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Neutralfodboldfan: ikke lyt på Kenken, du kender ham herinde og ved hvad han står for. Hvis det ikke handler om Barcelona så kan han intet positivt sige.

Udover det er jeg helt enig i det du skriver. Og den gik så heldigvis heller ikke længere, ovenpå endnu en skuffelse for Spaniens vedkommende.
Krenken er bare spild tid.. men jeg bruger den gerne på ham for at give en sviner..

Han er enten en troll eller fuldstændig forelsket i Barcelona.. begge dele gør ham dum at høre på..

Han fatter ikke meget af fodbold alligevel. Faktisk grænsende til dum
annonce