Snak

Mere indhold efter annoncen

Ny spansk landstræner åbner for comeback til Sergio Ramos

Skrevet af bold
man 12. dec 12:44

Spanien-træner Luis de la Fuente åbner op for et landsholdscomeback til Sergio Ramos, og han regner med at Sergio Busquets fortsætter på landsholdet.Læs hele nyheden her
Skrevet af Venstrefodet fjols
Man har en af de bedste 6ere i verden i Rodri, men alligevel snakker man om Busquets. Manden er måske den bedste 6er i historien, men han er fuldstændig færdig på topplan - og han har været det i to sæsoner. Alt, alt for langsom i tanke og handling.

Gavi, Pedri og Rodri er en klassemidtbane med masser af fremtid.

Spanien må håbe på, at Ansu Fati kan genfinde sig selv, og at man kan fostre mindst én ny back og en ny højrekant. Ellers ser det sort ud.
Skrevet af Bookel82
Det var nu ikke forsvaret som var problemet. De er bare ikke gode til at score når det gælder i de sidste par slutrunder.
.
Skrevet af Nobeltwist
Ellers må de ringe til Joaquin hvis de mangler en med lidt rutine oppe foran.
FC Unterhaching
Skrevet af losamigoss
Ærgerligt Ramos blev frarøvet dette VM. Håber han kan nå et godt EM og muligvis VM. Både Pepe og T. Silva viste sig i god form trods alderen ved dette VM.
Skrevet af Kenken
Dejligt Ramos ikke var med ved dette VM. Godt der er fornuftige folk som Luis Enrique
Skrevet af slapafchef
Godt at høre en træner der giver en fair chance til alle spillere, det skal nok blive godt for Spanien igen med en anden mand ved roret fremfor Enrique.
Skrevet af Neutralboldfan
Kenken

Godt resten af verden inkl. spanierne kunne se, at Spanien ikke er Barcelona 2017. Enrique troede, at han kunne udtage en masse Europa League spillere og få dem til at spille som Barcelona gjorde i 2017. Dengang havde de Messi til at redde deres r”v. I dag er Barcelona ikke en skid værd, og det samme var Spanien heller ikke under Enrique.
Skrevet af TheSpursyWay
Alligevel var Spanien ikke bedre i 2018, hvor de også røg ud i 1/8 finalen til en ca. ligeså "svær" modstander. Så jeg tvivler på det er træneren der er problemet. Holdet mangler mål og det tvivler jeg en Ramos i karrierens efterår er løsningen på.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af slapafchef
Neutralfodboldfan: ikke lyt på Kenken, du kender ham herinde og ved hvad han står for. Hvis det ikke handler om Barcelona så kan han intet positivt sige.

Udover det er jeg helt enig i det du skriver. Og den gik så heldigvis heller ikke længere, ovenpå endnu en skuffelse for Spaniens vedkommende.
Skrevet af Kongen-vender-tilbage
Krenken er bare spild tid.. men jeg bruger den gerne på ham for at give en sviner..

Han er enten en troll eller fuldstændig forelsket i Barcelona.. begge dele gør ham dum at høre på..

Han fatter ikke meget af fodbold alligevel. Faktisk grænsende til dum
Skrevet af crn85
Jeg er indædt barca fan, men har kæmpe respekt for S. Ramos men han havde intet kunne ændre under denne slutrunde.

De røg ud i straffesparkskonkurrence.
Så det havde nok ikke ændret en pind.

Dog mener jeg også han kunne og nok også burde have været udtaget.
Bedste center forsvarer nogensinde i mine øjne.

Og drop nu det med "en fair chance for alle".
Enrique har vurderet hvem han mener er de bedste og har præsteret bedst.

Nok udelukkende skrevet fordi man ikke bryder sig om Barca.
Det er så barnligt at skrive.
Skrevet af slapafchef
Crn85: du syntes hånden på hjertet, at en spiller som Eric Garcia 110 % fortjente en udtagelse ovenpå hans præstationer for Barcelona? Det jo heller ikke så meget det at Sergio Ramos skulle ændre noget, det jo blot den manglende udtagelse af ham, hvor man så tager nogle med, som jo simpelthen ikke har præsteret, der får det til at klinge hult.

Men så kan jeg jo vende den om og sige det er fordi du bryder dig om Barcelona hvis du syntes han fortjente og være med. Nu det lige Eric Garcia jeg fokuserer på, fordi jeg syntes det er vanvittigt man er landsholdsspiller sådan som han har præsteret. Det er helt fair du ikke er enig i den betragtning, men at kalde folk barnlige fordi du ikke deler samme holdning, argh vel.

Skrevet af Mads-raul#
Også skriver en del at Ramos ikke ville. have gjort en forskel med hensyn til mål. Prøv lige at google mest scorende forsvarsspiller eller gense CL finalen i 2014. Ja jeg er med på at det er mange år siden.

Fik jeg nævnt Spanien fik 8 hjørnespark mod Marocco?
annonce
0