Snak

Mere indhold efter annoncen

Ny strategi: Hjulmand vil kun tale om fodbold

Skrevet af bold
ons 23. nov 13:20

Kasper Hjulmand vil i resten af VM-slutrunden forsøge at skrue ned for antallet af svar på spørgsmål, som ikke er fodboldrelaterede.Læs hele nyheden her
Skrevet af AdoDeLuxe
Fandme også på tide
Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Skrevet af FohlenStar
Rejs dog hjem…..
Skrevet af Mr.1010
Det vat fandme på tide!!! Lad andre om politik og tænk nu fodbold. Der blev brugt alt for meget energi op til første kamp på at diskuterer anførerbind osv
Skrevet af Paul Allen.
Hvis denne her VM slutrunde ikke skal ende som den største fiasko i vores VM historie, så er det den rigtige ting at gøre. Spillerne og trænerne skal fokusere 100 procent på fodboldspillet. Peter og Jesper Møller må tage sig af det andet nu.
Skrevet af Pademann
Hvis denne her VM slutrunde ikke skal ende som den største fiasko i vores VM historie, så er det den rigtige ting at gøre.


Er det ikke netop det, vi bør stræbe efter? At få samtlige involverede til at forstå, at det er den største fiasko i VM´s historie, så det ikke gentager sig? Jeg synes, at det er en taber-tilgang af Hjulmand. På niveau med at spille med tre midterforsvarer mod et nordafrikansk hold i VM´s første kamp for Danmark.
Fodbold er sjælløst
Skrevet af 12'eren
Fornuftigt!!!
(vi gider heller ikke høre om andet)
Skrevet af Roscoe
Hvis denne her VM slutrunde ikke skal ende som den største fiasko i vores VM historie, så er det den rigtige ting at gøre.

Dette VM er allerede den største fiasko i fodboldhistorien, alene i kraft af at det rent faktisk finder sted.
Skrevet af Bluffalo_Bill
@Pademann

Nu gider vi ikke høre mere om det latterlige armbånd. Som om det forandre noget som helst, at Danmark har et armbånd på som INGEN ser.

Ps: Hvorfor er du ikke, lige nu, i Uganda og kæmpe for homoseksuelles rettigheder?
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Det manglede da bare ... denne udmelding kommer et par uger for sent.

Mon ikke bold.dk´s uduelige journalister alligevel spørger ind til det komplet ligegyldige armbind, ligeså snart chancen byder sig.
Skrevet af Pindhunden
Den her slutrunde er blottet for al positiv energi, når man sidder her i Norden. Ikke nok med at denne slutrunde aldrig skulle være afholdt, så ender det givetvis med, at Danmark aldrig får vist sig frem sportsligt fra sin gode side.

Jeg ved sgu ikke, hvad den rette løsning er her, men det er tydeligt, at Danmarks spillere er tynget af en kritisk dækning, som spillerne fra de fleste af de øvrige lande ikke skal stå til ansvar for. Man skal ikke undervurdere energien i, at spillerne føler de spiller for deres land og en sag. Det har vi selv prøvet med Eriksens hjerteanfald, og nu prøver spillerne vel næsten det modsatte.

Jeg har i alle måneder op til VM troet på Danmark, men det her føles helt igennem underligt, og Danmark ryger nok ud - ikke med et brag, men som en langsomt, sivende ballon, der bare mister al luft i det ventilerede ørkensand.
Skrevet af klogesen
En del af noget lidt mindre.
Boykot VM i Qatar. DBU bør sende amatørlandsholdet derned. send-amatorerne.dk
Skrevet af klogesen
@Pademann

Nu gider vi ikke høre mere om det latterlige armbånd. Som om det forandre noget som helst, at Danmark har et armbånd på som INGEN ser.

Ps: Hvorfor er du ikke, lige nu, i Uganda og kæmpe for homoseksuelles rettigheder?


Man kan godt kæmpe for noget uden at kæmpe alle andre kampe samtidig.
og:
Lige når det kommer til Uganda, kan aktivisterne der måske endda blive inspireret af at se noget aktivitet på verdens største scene.
Boykot VM i Qatar. DBU bør sende amatørlandsholdet derned. send-amatorerne.dk
Skrevet af TheUnitedWay
Ja tak!! Endelig...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af VIF57
Nå tak, så begynder I måske at tænke fodbold, for det er tiltrængt efter jeres ringe kamp tirsdag!
Skrevet af Yetti
Tja man ligger som man har rest. Hjulmand har selv brugt enhver chamce til at tale om verdensmål, menneskerettigheder, at stå på mål for det man tror på mm.
I er foregangspersoner for en hel generation af unge der nu kan konstatere at man ikke skal kæmpe for en skid når der kan være minimale konsekvenser.

Fint at I kun vil snakke bold - men så erkend dog at I slog større brød op end i kunne spise! Erkend at sport er vigtigere end menneskerettigheder og lad være med i fremtiden at snakke om det.
Hjulmand - Du skal ikke snakke om det når I kommer hjem. Det er slut - I har ingen ret til at blande jer i de større linjer igen. Det er jo kun snak når det kommer til stykket.
Skrevet af Jaslan
Vi var så jublende glade da vi spillede os videre til VM. Det var stort. Alle lande som spillede sig videre jublede. Hvorfor spillede vi så disse kval kampe da de er jo en del af VM? Er så forbandet over at man ikke kan få fred for dette woke korstog, vi vil bare se fodbold! Nu skal ALT være et "statement" fra nogle af de vestlige lande. Folk er så trætte af det at hver eneste person jeg snakker med er totalt færdig med denne woke kultur. Vi vil for fanden da bare se fodbold tak!
Skrevet af Shamran
Ny strategi: En træner der kun vil snakke fodbold? Altså WTF????

Absurd et teater vi er havnet i hvor det handler langt mere om politik end om fodbold.

Men det er den ringe ledelse i DBU der har skylden imo. Man skulle for måneder siden have set dette her komme og skulle have taget alle de politiske slagsmål som det krævedes med journalister, FIFA osv. og have skærmet af for spillerne og landstræneren hvis rolle det åbenlyst hele tiden har været, nemlig udelukkende det sportslige.

Ja faktisk mener jeg man burde have givet Hjulmand og spillerne mundkurv på om alt andet end det sportslige for så var der ligesom ikke noget at hente.

De kan mene alt det de vil i deres fritid, men mens de er i DBUs tjeneste der handler det om fodbold og der kræves der 110% fokus på det fodbold mæssige og ikke på at redde verden.

Ganske enkelt amatør agtigt som man har ageret i DBU hvor vi nu har skudt os selv i foden ved at handicappe os selv ved at landstræneren og spillere har skullet fokusere på alt muligt andet end fodbolden og det er jo alt alt for sent dagen EFTER første kamp at banke i bordet. Det skulle have foregået for måneder siden og udstiller egentlig bare en ringe ledelse...
Skrevet af jesperyellow
Klogt. Snak nu fodbold.
annonce
0