Snak

Mere indhold efter annoncen

Ny vigtig sejr til FC Roskilde

man 6. apr 2015
FC Roskilde fortsætter deres gode forår med en 2-0-sejr hjemme over Vejle. HB Køge vandt det sjællandske opgør mod Brønshøj 1-0.

Læs hele nyheden her
Stort set perfekte resultater hele vejen rundt for Roskilde, måske lige med undtagelse af HB Køge kampen. Vinder Roskilde så også i næste weekend, tør man så småt håbe på 1. Divisionsbold i Roskilde næste år også.

Den eneste ulempe er dog, at de har spillet en kamp flere end de hold der ligger omkring dem i tabellen.
JEG VOKSER EN SKEDE PÅ GRUND AF DET HER LORT!!!!! JEG HAR FANDEME IKKE SKAMMET MIG SÅ MEGET SIDEN JEG KNEPPEDE MIN SØSTER!!!! JEG KAN SERIØST IKKE HOLDE DET HER FORBANDEDE TABER-LORT UD MEGET LÆNGERE!! VI ER SÅ FUCKING ELENDIGE, HOLD KÆFT HVOR ER VI DOG BARE EN FLOK UDUELIGE, MIDDELMÅDIGE, SKRÆMTE, FUCKING IT-ASSISTENT-TABERE!!!! HVORDAN I AL HELVEDE KAN VI HAVE ET TABER-KOMPLEKS OVER FOR ET FUCKING LANDSBYFÆNGSEL, HVOR INDBYGGERNES DAGLIGE HØJDEPUNKT ER AT MØDES NEDE VED STAT-ØGLEN FOR AT NASSE ET HIV!!!! SPILLERNE FORTJENER IKKE AT BÆRE TRØJEN, LAD DEM SPILLE I BRUNT OG LYSERØDT INDTIL DE HIVER DERES NOSSER UD AF RØVEN!!! FUCKING TABERE!!! OG HVAD FANDEN ER EN FARE OG HVORFOR ER DEN GUL????
FØDT NEGATIV!!! ELSKER KUN AB!!!
:-D
ELSKER DET CASPERFRANK. MÉR MÉR MÉR!

Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Jammerligt spil i begge ender af VB! Men jeg er ikke for lille til at ønske dem for Roskilde tillykke. En lang tur hjem
Vejle Boldklub Liverpool FC
Fantastik Horsens!! Og hvor er Finnbogasson da vanvittig!
HVORFOR skifter Nørgaard ikke UGIDELIGE Nichlas Rohde ud i stedet for Thiago, som rent faktisk PRØVEDE? Nichlas lignede ærligt talt ikke én, der gad spille fodbold, mens Thiago skabte det spinkle håb om mål, mens han var på banen. Og lad nu Bræmer starte, han kan jo ikke nå at redde de andres røv på et kvarter. AB har altså en førsteangriber (og tidligere anfører), som render rundt og varmer op, helt fra midten af første halvleg, men man vil hellere have KANTSPILLEREN, Nichlas Rohde som boksangriber. Gassen gik, sjovt nok, fuldstændig af ballonen, da først geniet til Nørgaard hev Thiago ud og sendte Bræmer og en overtændt Emil Holten ind. Og så er det da bare forbandet, at Høgh blev skadet, lige inden startfløjt, for Matti er simpelthen for usikker, i dag ingen undtagelse (desværre!). Og så fatter jeg ikke, hvorfor begge backs, Farver og Lerager ABSOLUT skal stå foran midterlinjen, når spillet skal bygges op fra bunden. Tilbyd jer dog! Det tager en evighed at få sat spillet i gang i noget, når vi endelig har bolden. Apropros det, så hedder boldbesiddelsen vel 70/30 i deres favør, og derfor skal vi prise os lykkelige for Horsens uskarphed, for en lille smule mere af det, så havde det let heddet 0-7.

Det er rigtig heldigt, at HB Køge og Viborg kommer os til undsætning med smalle sejre over vores nedrykningskonkurrenter, for nu er det altså alvor. Det er slut med at føle os for sikre. Younes er væk, Bjarke J. er væk, nu må I andre altså tage arbejdshandskerne på. Og kommer Troest ikke snart i gang, så fyr ham. Det er sgu da en joke, at han ikke har været tilgængelig i et år snart.

KOM NU, FOR HELVEDE!!!!!!!!!! I FÅR RYKKET OS NED MED DEN ATTITUDE!!!!
.
Vigtig, vigtig sejr til FCR over Vejle Boldklub, når nu både Brønshøj, Fredericia og AB tabte deres kampe. 2 flotte mål af Christian "Greko" Jakobsen - især målet til 2-0 i kampens overtid var rigtig flot.
Herlig fodboldhilsen en FC Roskilde fan
Hvis bare I gør det igen mod Brønshøj i næste runde, så er det fint. Det skulle være lige til, de har to ude med karantæne...
.
Hvis Nørgaard skal ud, så ér det nu
annonce