Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis Nørgaard skal ud, så ér det nu

Jep og så lade Gall tage over!!
.
Hvor er det dog ærgerligt, at spillere og tilskuere i kampene skal have dommere, der er klart overmatchet.
Senest oplevet i Brønshøjs kampe mod AB og Herfølge. Her tænkes på Casper Thorsøe og Kasper Madsen, som slet ikke er sin opgave voksen.
Forøvrigt godt gået Roskilde indtil nu, håber det stopper på næste lørdag :-)
Fuldt fortjent Roskilde sejr, de var bedst i alle spillets facetter og Vejle skabte stort set intet i de 95 minutter kampen varede (2 min overtid i 1. halvleg og 3 min overtid i 2 halvleg). En chance omkring det 90. minutter, Roskilde kunne sagtens have vundet størrere. Vejle spillede en meget skidt kamp og det har Roskilde helt sikkert en stor del af æren for. De pressede boldholderen godt og Vejle brillerede med en mængde fejlafleveringer eller lange bolde op til en tandløs Paul Onuachu.

Jeg synes egentlig at Klebér Saarenpää har gjort det fint som træner for VB. Men i forhold til sejren mod Skive var der 5 ændringer i startopstillingen. Selvfølgelig naturligt at Sivebæk starter inde efter karentæne og at Bødker får sin plads tilbage efter at være bænket i Skive kampen. Men at en total tandløs Paul Onuachu (som oven i købet skulle være småskadet, derfor afbud til Nigerias U23 landshold) starter inde i stedet for Albers, som har vist målnæse og da også scorede mod Skive. VB stillede også med et helt nyt midterforsvar da Pereira havde karantæne og Bisp blev skadet under opvarmningen. Nattestad erstattede så Pereira og Neftali Bisp. Hvorfor ikke Neftali først? Så vidt jeg ved har han kontraktudløb til sommer og høj løn så tyder på han er på vej væk. Nu kom han til at spille alligevel, men hvorfor var han ikke valgt i stedet for Pereira? Med alle de andre ændringer havde det været naturligt at vælge en der kender de andre spillere.

Nu spillede vi med 3 lejesvende fra FCM og helt ok på målmandsposten, hvor vi var skidt kørende i efteråret, men de 2 andre er ikke afgørende bedre end det vi har og så forstår jeg ikke valget.

Desuden er vi henne i 70. min før der kommer en udskiftning og Albers kommer først ind 10. min før tid og så kom der ikke flere udskifninger. Vi har også en Fazlagic på bænken som har noget fart og både Hakan Redzep og Sivebæk var ikke overbevisende i dag. Der burde være bragt nyt blod ind meget tidligere.

Meget skuffende dag i Roskilde, men tillykke til Roskilde. I skal nok klare jer.
Skuffende at VB ikke kunne bygge videre på den gode start. Forhåbentlig var den sløje præstation i Roskilde en enlig svale i bestræbelserne på at bringe VB op på et niveau, hvor vi spiller med om oprykning. De samlede rammer taget i betragtning skal VB kunne konkurrere med topholdene i 1. division. Hvis truppen ikke er til det, er der ikke handlet kompetent ind. Pt. synes jeg dog, det ser nogenlunde lovende ud med Kleber som chef. Videre.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det ser jammerligt ud for Brønshøj. Intet at byde på fremadrettet og mega-mangel på disciplin. Det kan godt være, dommerne dømmer ad helvede til, men Brønshøj spiller altså lige sådan, selvom det gør ondt at måtte sige det. Lige nu lugter sidste års velspillende nummer fire desværre rigtigt slemt af nedrykning, og det kan selv flere håndfulde 18-årige lånespillere næppe hjælpe på. Øv!
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Det har været en hård påske for Brønshøj - 3 røde kort.

Hvem der rykker ned, er der vel en del hold i spil til,fra HB Køge og ned.
Selv om Roskilde ikke ligner en nedrykker som de spiller nu.
AB ligner godt nok en nedrykker lige nu. 1 mål i fire kampe og sammenlagt vel ikke over en håndfuld chancer tilsammen. Puha! Til alt held har hverken Fredericia eller Brønshøj heller ikke fået det til at køre endnu, men det er godt nok en ringe trøst.
Der skal ske noget. NU!
Hvis man ikke kan skrive noget fornuftigt, kan man da i det mindste skrive noget sjovt! Jeg har dog forståelse for at man som AB-Fan har brug for at komme af med noget gas - det er trods alt MEGET langt tid siden I har haft det sjovt og er idag blot en banal marginalitet i dansk fodbold.

En GUL FARE er noget der er farlig, og derfor kan score mål...modsat tilsyneladende en flok halvkvabsede og uinspirerede akademiker-klovne, som mere og mere ligner en rigtig god 2. divisions kandidat - men ok, med lige omkring 600 mennesker på jeres lille landsby-stadion er det jo heller ikke mange mennesker der skuffes...

Med hilsener fra landsbyfængslet :)
Hvis man ikke kan skrive noget fornuftigt, kan man da i det mindste skrive noget sjovt! Jeg har dog forståelse for at man som AB-Fan har brug for at komme af med noget gas - det er trods alt MEGET langt tid siden I har haft det sjovt og er idag blot en banal marginalitet i dansk fodbold.

Det, du skriver er ikke sjovt. Ingen griner. Og du siger det er længe siden, vi var noget i dansk fodbold. Ja, som om I nogensinde har været, endsige bliver det? Det eneste folk husker jer for er 3-stjernet salami, tillykke med det.

En GUL FARE er noget der er farlig, og derfor kan score mål...modsat tilsyneladende en flok halvkvabsede og uinspirerede akademiker-klovne

De spillede ikke godt, nej, men kvabsede, hvor fanden får du det fra? Fantaserede du om Retov, eller hvad?? Men ok, hvad hjertet er fuld af. Og akademiker-klovne, ligefrem? Ja, men så hils bonderøvene hjemme på pløjåååårn i Hååååååååååååååååååååårrrrrrrrsens. Og kom tilbage, når du kan finde ud af at sige "medmenneske", fremfor at lade en regional banalitet skille os ad, spade...

som mere og mere ligner en rigtig god 2. divisions kandidat - men ok, med lige omkring 600 mennesker på jeres lille landsby-stadion er det jo heller ikke mange mennesker der skuffes...

Nu er FC Frede og Brønshøj heldigvis endnu dårligere.
.
En GUL FARE er noget der er farlig, og derfor kan score mål...modsat tilsyneladende en flok halvkvabsede og uinspirerede akademiker-klovne, som mere og mere ligner en rigtig god 2. divisions kandidat - men ok, med lige omkring 600 mennesker på jeres lille landsby-stadion er det jo heller ikke mange mennesker der skuffes...


Siger ham med Martin Retov på holdet og med et mindre stadion end det i Gladsaxe. Javel ja.
annonce