Snak

Mere indhold efter annoncen

Nye restriktioner lukker for tilskuere i Danmark

Skrevet af bold
tir 5. jan 2021

Tirsdag præsenterede statsminister Mette Frederiksen nye restriktioner, og varer de ved frem til Superligastart, så bliver de kampe spillet for tomme tribuner. Læs hele nyheden her
Skrevet af Sims91
Ja det er jo ikke overraskende og samme vil blive tilfældet for både EM og OL, hvis det overhovedet bliver til noget.
Skrevet af Jyde
Hvor ved du det fra?
Skrevet af Windsor
Jeg tror ærlig talt ikke vi skal tænke så langt frem endnu. Lad os tage det en uge af gangen og se hvordan det går. Ville undre mig hvis vi var i samme situation til maj eller juni.
Skrevet af Slettet(191530210906)
Fair nok at der bliver lukket ned for tilskuer i de her tider, synes ellers det var dejligt med en mindre flok på stadiums til live kampene. Det gav en smule stemning når man så kampen på skærmen derhjemme.
Skrevet af ABCDE FC
EM og OL kommer til at have mange tilskuere. Formentlig ikke fylde stadions men over 50-60% ihvertfald.

Bare husk i sommers hvordan det var, og det kommer vi til igen men endnu bedre grundet vaccinerne.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af BoldForSjov
"Ja det er jo ikke overraskende og samme vil blive tilfældet for både EM og OL, hvis det overhovedet bliver til noget."


SÅ pessimistisk ser jeg ikke på sommerens slutrunde. Vaccinen er på vej rundt i Europa, og vi går varmere tider i møde. Jeg ser frem til april og maj, hvor det forhåbentlig ser meget lysere ud :)
Brøndby IF
Skrevet af BedreEndBeckmann
Diktatoren lukker økonomien ned i hele landet... Det liberale erhverv bløder, fodboldklubber bløder og vores statslige gæld eksploderer !! Hun har et utal af unge menneskers liv på samvittigheden... Vi må på gaden igen ligesom for 14 dage siden...

Frihed for Danmark - vi har fået nok !!!
Skrevet af BIF_Sherra
Glem alt om tilskuer i danmark til efter sommer
Skrevet af BIF_Sherra
god fornøjelse, det skal nok hjælpe meget
Skrevet af panoz
Rolig nu, det vender i starten af marts, derefter går det RIGTIG hurtigt - I know, jeg er uddannet indenfor området...
Hej
Skrevet af Osteopaten
Bedreendbeckmann.. du skal ingen andre steder end den lukkede. Husk at tage al din medicin.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Utroligt hvor tilfredse folk er med at få indskrænket sine rettigheder når der spredes panik blandt befolkningen !

Husk på de selv samme mennesker som har så travlt med at lukke ned for vores sociale liv, og arbejdspladser er de selvsamme personer som tilbage i februar stod og sagde at der var styr på det hele og coronaen ikke ville komme til Danmark. Ak ja, Mette er da ligeglad der er stemmer i lortet og det er jo ikke hendes egen privatøkonomi eller egen virksomhed det går ud over, så det går jo nok. Søren Brostrøm lander drømmejobbet i WHO så han griner hele vejen til banken.
Skrevet af Slettet(191530210906)
Dentovltemand2 ENIG!!!! Det er Bill Gates der har opfundet Covid-19 til at massekontrollere os. Og Mette Frederiksen ser det som hendes primære arbejde og hun finder tydeligvis stor tilfredshed i at lukke Danmark ned.

Hvis du ser i landene omkring os, især Storbritannien er samfundet jo FULDSTÆNDIGT åbent, så Danmark kører jo tydeligvis solo løb. Frankrig har ikke haft laaangt strammere restriktioner.

Har du en facebook gruppe jeg kan deltage i? Jeg kan læse mellem dine linjer at du er medlem af facebook grupper.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@finessen

Du behøver ikke at gøre nar.

Jeg har på ingen måde skrevet de ting du kommer med der omkring Bill Gates skulle have opfundet covid, det er sgu lidt latterligt at man ikke må være en smugle kritisk overfor en regering som indskrænker folks rettigheder, og nedlægger hele erhverv uden lovhjemmel, uden at man skal gøre til konspirationsteoretiker. Helt ærligt stram op ! Det er helt ok at forholde sig kritisk overfor en så magtliderlig regering som vi ser i disse tider !

Det er sgu mere de autoritetstro som er latterlige, man kan jo godt forholde sig til ting selv, og behøver ikke bare at sige ja amen hvergang Mette kommer med et nyt tiltag.

Dine sammenligninger med andre lande holder ikke stik, ja nogen andre lande lukker ned på samme måde som Danmark, men de har også helt andre smittetal.

Jeg synes jeg husker noget med at vi fik afvide for 10 mdr. siden at det handlede om at sundhedsvæsenet ville bugge under, mig bekendt har vi vist aldrig nået dertil, hvilket selvfølgelig er positivt. Men så synes jeg bare ikke at den oprindelige argumentation holder stik.

I sin nytårstale sammenlignede Mette coronaen med 2. Verdenskrig. I 2. Verdenskrig risikerede den danske befolkning at blive fængslet eller måske ligefrem likvideret hvis man ikke overholdte udgangsforbudet. Og bydele var udsat for bombardementer, og det sammenligner hun seriøst med den nuværende !
Som jeg skrev i mit første indlæg, hun spreder panik og usandheder for selvfølgelig holder sammenligningen ikke stik.

Ligesom der i øvrigt også har været covid smitte på minkfarme i en del andre lande. De lukkede bare ikke et helt erhverv ned som man gjorde i Danmark og enda uden lovgrundlag, hvis det var din egen virksomhed som måtte lukke kan jeg love dig for at du ikke ville negligere den magtfuldkommenhed som den nuværende regering udviser !
Skrevet af Teufel
"Coronaen kommer ikke til Danmark"

Da den kom til Østrig kunne danske skiturister frit rejse frem og tilbage som det passede dem og ingen blev testet. Da Sverige ikke lukkede ned kunne svenskere frit rejse ud og ind af Danmark uden at blive testet. Da der blev lukket for at danskere frit kunne rejse ud af Danmark kunne fly fra lande med endnu højere smittetryk frit lande her og udlændinge kunne uden at blive testet vandre ud i samfundet. Da danskere ikke måtte forlade Danmark og tyskere ikke måtte komme ind uden at begge kunne fremvise en gyldig grund kunne flygtninge og emmigranter frit krydse grænsen uden at blive testet.

Fra første dage har Mette kun gjort to ting; reageret for langsomt og taget forkerte beslutninger. Og hele befolkningen skal nu betale prisen både økonomisk og socialt. Det virker som om Mettes politiske karriere og evt. en karriere efterfølgende er vigtigere end vores nation. Tænk hvis der en dag kom en politiker til magten som havde mere fokus på befolkningen og landet end egen pengepung og personlige goder.
Transfer i euro og spillere fra 2011-2021 fra BL klubber til: Dortmund 386,2 mio - 29 spillere Bayern 238,2 mio - 21 spillere Wolfsburg 212,8 mio - 27 spillere Men kun én klub kan få skyld for at ødelægge en liga...
Skrevet af Slettet(191530210906)
@Dentovltemand2

Du har faktisk ret i det første, det gavner ikke noget. Det vil jeg gerne beklage.

Jeg sidder bare altid med en smule irritation og bestemt den opfattelse at folk der kritisere ud fra en idé om at der skabes "panik" eller ud fra at vores statsminister har en bagtanke med det her ikke har familiemedlemmer/folk tæt på en der enten 1) er indlagt eller 2) døde af Covid-19. Så er det nemt at bagatellisere.

Der er naturligvis plads til konstruktiv dialog, men det bliver næppe konstruktivt hvis man tror at Mette Frederiksen har nogle bagtanker ved at lukke landet.

Nu fik jeg nævnt Frankrig og Storbritannien i min mere seriøse del af indlægget. Jeg kunne have nævnt andre lande. Det virker en smule snæversynet ikke at tage besyv af hvordan flere andre lande har handlet når man nævner kritikpunkter.

Sverige som eksempel må efterhånden være afgået ved døden, de ville nok efterhånden have ønsket at de havde handlet identisk med Danmark.
Skrevet af Allez Paris!
Fornuftigt. Så længe vaccinen ikke er blevet givet til de svage i samfundet, bør lignende restriktioner stå fast. I forhold til den nuværende tidstabel for vaccinen, så passer det med, at man begynder at åbne op i april.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af bl4zt3r
Jeg frygter den dag vi rammes af en rigtig sygdom... og ikke bare en irriterende forkølelse, som covid-19 i bund og grund er...
Men det ender vel med at Mette-mor får smadret nogle flere liberale erhverv (med hjælpe fra resten af venstre-fløjen) inden hun fjernes fra magten...
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Finesen

Nej jeg kender ingen som er døde MED covid. Husk på der er forskel på at dø MED covid og AF covid.

Jeg er på ingen måder umenneskelig, et hvert tabt menneskeliv er et for meget og selvfølgelig dybt tragisk for de efterladte. Og jeg argumenter ikke for at covid er en stor propaganda opfindelse af det socialdemokratiske parti.

Jeg spritter også selv hænder af og holder afstand til min medmennesker i dagligvare butikker og andet, og på trods af at jeg kommer fra en af de brancher som ikke har været hjemsendt så meget som en eneste dag, så har jeg mig bekendt STADIG ikke haft covid, så enten er jeg pisse hamrende heldig eller også har jeg gjort noget rigtigt.

Der hvor kæden hopper af er at man gør ligegyldige tiltag som hvis eneste effekt er at smadrer erhvervslivet og koste arbejdspladser. Når man så samtidig har en statsminister som konsekvent kun indkalder de øvrige folkevalgte politiker til information frem for reel dialog. Ikke viser den store interesse i at svarer på kritiske spørgsmål, ikke vil høre på de berørte brancher og tage deres knowhow og gode ideer oppe til overvejelse, og indgå i en dialog, så virker det på mig som om der ligger noget andet bag, som Fx hele den tåbelige strategi om at der kun må være 500 mennesker på et udendørs fodboldstadion med hav af ingange og separate toiletter imens der indtil for kort tid siden godt måtte rende flere tusinder af mennesker rundt i røven på hinanden i fx Ikea.

Det er ikke ukendt at krisetider tit forener folket omkring den leder der nu engang er der og Socialdemokratiet læser altså også meningsmålinger og tror det har været rimelig klart fra dag et at rent stemmetalsmæssigt har den her pandemi været god for vores mindretalsregering.

Nu har jeg også set selv tidligere ministre fra Helle Thorning regeringen kalde Mette F for magtfuldkommen, og at hun ikke tager meget hensyn til økonomi og erhvervsliv, hvis det ovenikøbet kommer fra hendes "egen" lejr er det nok ikke noget som jeg har opfundet.
Skrevet af vbkbh
@Dentovltemand2

Det er sgu mere de autoritetstro som er latterlige


Gu er det ej!
De mest latterlige er dem, som mener de ved bedre end sundhedsmyndighederne - eller dem, som ikke mener vores ældres, eller folk med underliggende sygdommes liv er restriktionerne værd. Dem og alle "for frihed" idioterne, der mener at frihed er retten til at té sig som man vil.

On topic, så er det noget forbandet l... ikke at kunne komme på stadion, når nu VB for engangs skyld er i Superligaen, man ved aldrig hvornår det sker igen :-)
annonce
0