Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(010124212704)
@vkbh

Jeg negligere ikke coronaen eller vores svage i samfundet, på ingen måde. Men du må også kunne se at ret mange af de her retningslinjer ikke har givet mening, som fx at det ikke giver mening at folk ikke måtte komme i fx PARKEN (med afstand osv osv), men godt måtte tage i IKEA.

Ligesom det heller ikke er klædeligt for en regering at begå lovbrud med åben pande for at smadre et helt erhverv.

Og i øvrigt er så skide magtfuldkommende at man ikke vil indgå i saglig dialog med de berørte brancher som i den grad har måtte tage deres del af ansvaret.
Skrevet af barkaldmigbusse
Enig! Retningslinjerne har ikke altid hængt sammen. Dog vil jeg ikke mene at vores statsminister gør dette for at skade nogen. Jeg tror derimod hun prøver at beskytte os.

Jeg kender selv flere, både familie samt venner og bekendte der har været eller er ramt af corona. Nogle havde det i april og er STADIG ramt af det idag. De kan ikke passe deres arbejde fordi det simpelthen ikke kan holde til det. Nogle af disse var ikke engang indlagt da de var syge med corona. Der er også dem der er blevet indlagte og nok ikke klarer den.
Der er selvfølgelig også nogle af dem jeg kender, som har været ramt, som ikke mærker det store. Men synes bestemt ikke det er til at spøge med.
Vi kender slet ikke den her sygdom godt nok til at vide hvad den gør ved os hver især, eller hvad følgerne er af den.

Glæder mig til vaccinen, og vi forhåbentlig kan få en "normal" hverdag igen!!
Skrevet af Fodkoldt
...uden Mette-Mink.
Skrevet af vbkbh
@Dentovltemand2

Det er ikke skide heldigt, nej.
Men jeg vil godt se den regering, som ikke har begået store fejl ift. alt det her. Jeg er ikke specielt stor fan af Mette Frederiksen, men lige præcis når det kommer til håndteringen af Corona, har hendes håndtering af Corona været en af de bedste på den her sygdomsbefængte planet. Uden det skal blive en politisk diskussion, er jeg virkelig taknemmelig for at vi lige netop nu, ikke har en liberal regering - det tror jeg havde kostet menneskeliv.

Minksagen var virkelig dum, men jeg kan simpelthen ikke se, hvad det skulle gavne hende, at bryde loven bevist her.

Og så har jeg iøvrigt ikke mere at sige om det


Skrevet af LetMeIlluminate
Lad nu være med at bringe de mink på banen hver gang der skal snakkes Corona. Hun gjorde minkavlerne en tjeneste. I 2019 TABTE minkavlerne i gennemsnit 700.000 pr bedrift. I 2013 TJENTE de i gennemsnit 3.300.000. Vi lever i en gradvist mere og mere miljøbevidst verden hvor dyrevelfærd bl.a er en stor faktor hvilket disse tal også understreger. Ydermere så stod der flere branchefolk fra minkavler miljøt og snakkede om at over 5000 mennesker ville miste jobbet. Men medmindre de tæller folk der arbejder sort med så er der kun ca. 3.500 beskæftige inden for området. Men overdrivelse fremmer jo forståelsen. Læg dertil at samtlige af de store modehuse ikke vil benytte sig af pels så ser det lige pludselig sort ud at være minkavler. Det er fuldstændigt forrykt at lukke et helt erhverv ned grundet en mistanke. Men hun har gjort dem en kæmpe tjeneste.
Skrevet af FarligeF
Kæmpe tjeneste er måske i overkanten, men er ellers ret enig i det du skriver. Spørgsmålet er, om det ikke først og fremmest er bankerne, der får dækket tabene, når der en gang udbetales erstatning. Den enkelte minkavler der mister sit livsværk kan man jo godt ha ondt af alligevel uanset om produktionen har været rentabel eller ej de sidste år.
Skrevet af oswald
Jeg frygter den dag vi rammes af en rigtig sygdom... og ikke bare en irriterende forkølelse, som covid-19 i bund og grund er...


Der er normalt ingen der dør af “en irriterende forkølelse”, og en del får efterfølgende langvarende, for nogle end og livsvarende, eftervirkninger. Så der er al mulig grund til at tage situatinen seriøst.
Hvis det bare var den “normale” virus, vi skulle fortsætte med, ser jeg masser af lys for enden af tunnellen, men hvis det hele eksploderer med den variant, der er ved at lukke England fuldstændigt ned, så dæmpes det lys meget hurtigt, og så kan vaccinationerne redde situationen på vore sygehuse i tide.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@vbkbh

Nej enig har sgu heller ikke mere at sige, utroligt at jeg stadig ikke har lært at min holdning på bold.DK´s fora alligevel ikke har nogen reel betydning for regeringens håndtering :-D

Men blev ærligtalt sur over at skulle gøres til konspirations teoretiker blot fordi man ytrer sig en smugle kritisk overfor håndteringen fra vores mindretals regering. Man kan godt have en kritisk holdning uden at man skal sættes i båd med Saszeline og andre orakler.

Men ligesom man ikke skal negligerer pandemien skal msn heller ikke negligere vores erhvervsliv. Var selv hårdt ramt af "den gamle" finanskrise, og det var altså heller ikke sjovt.

Personligt har jeg også tænkt mig at tage imod vaccinen, mest af alt så vi kan komme videre med vores liv.
Skrevet af bl4zt3r
Folk dør MED den... ikke AF den...
Skrevet af Slettet(191530210906)
@Dentovltemand2

Du har da fuldstændig ret i at nogle af tiltagende har manglet sammenhæng, lige med IKEA kontra Parken har der helt sikkert være et større fokus på at sikre at IKEA (erhvervslivet) har kunne forblive åbne, også måtte andre områder lukke.

Regnestykket har været at ikke alt har kunne holde åbent også er det en benhård prioritering. Jeg må indrømme at selvom jeg er fodbold fan kan jeg godt se fornuften i at holde IKEA kontra tilskurer til sportsbegivenheder oppe.

Jeg har selv været uendeligt træt af at restauranter ikke har haft bedre vilkår, i stedet for nærmest at vurdere dem 1 til 1 med barer. Til tider synes jeg også at biografer har haft det alt for hårdt, men lige biografer er nok svært ved mennesker samlet i et lukket rum.
Skrevet af voldstiv
Den12mand..
Wow for en gangs skyld kan vi være enige. (måske fordi det ikke omhandler et fodboldhold) xD
Jeg følger også alle regler bedst muligt. Men derfor kan jeg godt forholde mig kritisk.
Og jeg er helt enig i at rigtig mange tiltag, virker som panik løsninger. Og alle kritiske spørgsmål bliver enten fejet væk eller også går hun direkte til angreb. Vha diverse skræmme scenarier.
Siger ikke at der ikke er mening med galskaben, men det virker sq underligt, at danske mink er farligere end dem i resten af verden. Og at danskere ikke må rejse ud. Men folk bare vader ind over grænserne uden kontrol. At alle områder i Nordjylland skulle lukkes ned undtagen Ålborg som næsten lå i centrum. Osv. Osv.
Skrevet af LetMeIlluminate
Farligef
Selvfølgelig har man ondt af dem. Kan kun forestille mig hvor forfærdeligt det ville være at miste sit livsværk. Men netop når det kommer til livsværk så viser historien også at det har det med at for blinde og folk vil oftest kæmpe med næb og klør især i en branche der lever på trends og mode. Og hvor minkavlerne de sidste par har troet det ville vende så tror jeg bare ikke på miljøbevidsthed er en trend der forsvinder.
Skrevet af Dr Phil
Folk dør MED den... ikke AF den...Ævl. En ting er at der er mennesker som er så vanvittigt uoplyste, at de ikke kan se hvad der foregår i verden omkring dem, men hvis man virkelig tror at mennesker ikke dør AF Covid-19, så er det bare ikke engang undskyldning nok, så må der være noget yderligere galt.

I en del af de europæiske lande som ikke var så hurtige til at lukke ned som Danmark i foråret, har man set en overdødelighed på op til 28% i 2020... det til trods for at man, som herhjemme, har set færre døde af andre årsager grundet restriktioner. Hvis dette er folk som bare tilfældigvis er døde MED Covid-19, men hvis død i virkeligheden skyldes noget helt andet, er det da enormt påfaldende. Tror du også på Qanon?
.
Skrevet af Dr Phil
Hvad angår EM med tilskuere, så tror jeg ikke meget på det. Selv hvis det havde været næste sommer, ville jeg sige "måske" til fyldte stadions, og jeg tvivler ærlig talt på at man selv i 2022 vil se fyldte stadions med tilskuere fra flere lande. Med den pessimistiske hat på, kan det vare meget længere tid før vi er tilbage til alt det som var normalt i 2019. Covid-19 forsvinder ikke bare med et trylleslag fordi vi har en vaccine, vi vil se den være aktv i dele af verden, og vi vil se nye mutationer, som man vil frygte, indtil vaccinerne er justeret. Og så ved vi jo iøvrigt stadig ikke hvor længe vi er immune efter vaccination, og om effekten aftager med tiden.
.
Skrevet af ca$h
@BedreEndBeckmann

Sv: Nye restriktioner lukker for tilskuere i Danmark
Diktatoren lukker økonomien ned i hele landet... Det liberale erhverv bløder, fodboldklubber bløder og vores statslige gæld eksploderer !! Hun har et utal af unge menneskers liv på samvittigheden... Vi må på gaden igen ligesom for 14 dage siden...

Frihed for Danmark - vi har fået nok !!!


Hvad er de unge mennesker døde af ?
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af TheUnitedWay
Fornuftigt at lukke ned for tilskuerne. Det er alvor, det her.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af bl4zt3r
Da DrPhil er overlæge på Herlev sygehus og arbejder med studier i COVID-19 til daglig, så bøjer jeg mig i støvet... (ironi kan forekomme..)

Jeg er overhovedet ikke enig i din holdning, og jeg mener bestemt at du er uoplyst og at du har bukket under for Mette-mors skræmmekampagne.
Men det ender nok bare ud i en gang mudderkastning, os to imellem, så er der nok ingen grund til at debattere det yderligere.

Go´ aften.
Skrevet af ForzaDrughi
Hvor mange virksomheder er reelt gået under i 2020, på baggrund af regeringens ageren? Og hvad mener kritikerne at der var af alternativer til en nedlukning? Skulle vi vente til sundhedsvæsenet kollapser, før der indføres restriktioner?
Skrevet af Nicodemus
bl4zt3r:

Jeg er overhovedet ikke enig i din holdning, og jeg mener bestemt at du er uoplyst og at du har bukket under for Mette-mors skræmmekampagne.
Men det ender nok bare ud i en gang mudderkastning, os to imellem, så er der nok ingen grund til at debattere det yderligere.


Eller det ender med at der bliver lagt data på bordet som du ikke kan komme udenom... hvis du altså kan læse grafer:
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/#z-scores-by-country
z-score er ugentlig dødelighed i de pågældende lande...

Hvis du er over niveau i engelsk og naturvidenskab så læs dette:
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6928e1.htm

Så har du din forklaring, baseret på data og ikke på en mavefornemmelse/rygte/ammestuehistorie
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af bl4zt3r
Jeg er skam ikke blind overfor data og statistik (dog kan jeg have problemer med hvordan de præsenteres, da dette kan have stor indflydelse på forståelsen og konklusionen af data - det afhænger meget af hvad den bagvedlæggende politiske dagsorden er).

Dit link fra Euromomo, viser fint hvordan de forskellige lande har været ramt af influenzaen - som det jo fint kan sammenlignes med.
https://www.cdc.gov/flu/symptoms/flu-vs-covid19.htm

Det er klart, at folk med specifikke kroniske sygdomme, potentielt er i fare ved at få en influenza, som man ikke er vaccineret i mod. Det er typisk folk med et svækket immunforsvar.
Desuden var MANGE af de første måneders dødfald registreret som "død AF corona"... senere blev der (heldigvis) mere fokus på, om folk var død af corona eller med corona..

Hvad angår dit link fra CDC, så står der bl.a. i artiklen, at den gennemsnitlige alder for hvide der dør med covid-19 81 år, dog er den lavere for ikke-hvide og hispanic/latinoer, men deres gennemsnitlige levealder er også lavere, derfor kan folk <65 år også her være i farezonen.

Jeg ønsker ikke dårligdom for nogen, jeg tillader mig bare at være skeptisk overfor måden coronaen håndteres på, samt den samfundsøkonomiske regning der skal betales efterfølgende. Sygdommens farlighed skal jo helst afspejle den regning der efterfølgende skal betales, og som det ser ud nu, så synes jeg at den regning bliver alt for stor - set i forhold til sygdommens farlighed.

I min optik, så kan vi ikke lave en konklusion, FØR vi er på den anden side af influenzaen... om det så bliver 2021 eller senere, det må tiden vise...
Go´ aften.
annonce
0