Snak

Mere indhold efter annoncen

Nyindkøbte Dumfries: Følelsen er fantastisk

Skrevet af bold
søn 15. aug 2021

Hollandske Denzel Dumfries er ny mand i Inter, og forsvarsspilleren lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at trække i arbejdstøjet.



Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(370955222502)
Ja følelsen er fantastisk. Bare spørg Kesi
EL MAS GRANDE!
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Hvad i alverden skal det betyde? Hvorfor Kesi??

On topic: Det bliver spændende med Dumfries! Folk har meget travlt med deres småhånlige og ulideligt banale hentydninger om, at både han og Dzeko er nedgraderinger fra hhv. Hakimi og Lukaku; No shit…, men det kunne jo bare ikke være anderledes. Ejerne var forpligtede på at rejse 100 mio.€ og nedbringe lønbudgettet, hvilket mere end lykkedes med salget af de to unikke spillere (Nainggolan er også smuttet; "alle bække små"), der ikke kan erstattes. Nu har man gjort et forsøg på det, og der er stadig lidt at handle for. Jeg ærgrer mig sådan set kun over, at der tales om flere angribere (ikke, at det ikke ville pynte), så længe Handanovic endnu ikke er erstattet. Det bør være topprioritet!
.
Skrevet af Facchetti
Hvad i alverden skal det betyde? Hvorfor Kesi??

Du ved musik... Kesi - Følelsen

Nok ikke den nye Hakimi, men bare det ikke bliver Lazaro 2.0, så er det vel også fint. Og Inter har ikke råd til mere end "fint"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Han er kvalitet mæssigt nok tættere på Lazaro end han er på Hakimi
Skrevet af Sule12
Af ren og skær nysgerrighed, hvordan har I af jer, der er Inter-fans det så med at ejerne på den her måde har levet over evne i jagten på et mesterskab og nu må sadle kraftigt om? Var det det værd med tanke på at Scudettoen blev sikret? Havde I foretrukket en længere tur til toppen, men som så måske var mere økonomisk bæredygtig?
Skrevet af InterMilano1
Følelsen er selvfølgelig meget ærgerlig lige nu, at miste Hakimi, Lukaku og Conte som de vigtigste er der ingen der havde ønsket eller håbet på. På den anden side, så vil jeg alligevel forsvare Suning (Inters ejere) lidt her, da der intet inden corona tydede på at de købte over evne. Inter er ligesom mange andre blevet utrolig hårdt ramt af pandemien, som ingen havde set komme. Det er det der har givet Suning et stort slag, og derfor måtte sælge ud for at kunne få styr på økonomien. På den anden side kunne man måske argumentere for, at det ville være bedre hvis Suning havde solgt Inter i vinters da de havde chancen. Vi har hungret efter et mesterskab, og det har de bragt, samt så vil jeg også mene vi stadig har en yderst kompetent trup endnu, så måske dette er et tilbageslag, men vi også vil se en positiv udvikling igen før end siden.
annonce
0