Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing FC indgår kort aftale med Youssef Toutouh

Skrevet af bold
ons 7. sep 15:20

Nykøbing FC har mandag offentliggjort, at klubben har indgået en kort aftale frem til nytår med offensivspilleren Youssef Toutouh. Læs hele nyheden her
Skrevet af UndisputedEra
Vildt at tænke på hvilken karriere han kunne have haft, hvis han havde kunne holde nogenlunde styr på egoet. Nu står den så på NFC i stedet (med behørig respekt for NFC)
Skrevet af Stelio_konto
Perfekt eksempel på en spiller der har talentet med sig, men for stort ego og for lille arbejdsmoral. Kæft han må egentlig ærge sig over at det ikke blev til mere, men han har kun sig selv at bebrejde for det
Skrevet af Tjaa
Perfekt eksempel på kommentarer, hvor man ikke aner hvad man taler om. Dårlig arbejdsmoral.. YT var i Hvidovre som ungsenior efter at være blevet vejet for let i b93 og FCN. I Hvidovre gjorde han det så godt, at han kom med på en prøvetræning i FCK og tilspillede sig en kontrakt. Hvornår er det sidst sket at en divisionsspiller har spillet sig til en prøvetræning og en kontrakt i FCK med efterfølgende stor succes i klubben? Det tror jeg nok har krævet hårdt arbejde.
:)
Skrevet af Halløj89
Tjaa . ..
Det er nok forløbet efterfølgende , folk tænker på … Ikke vejen til toppen . Men da han endelig nåede toppen. (Som Su-bi-dua sang) .
Skrevet af Stelio_konto
@Halløj89
Lige præcis
Skrevet af Spenceflatulence
Som jeg forstår det, var der ikke noget galt med Youssef Toutouhs arbejdsmoral og ego´et var ikke meget større end de fleste andre unge fodbolddrenges, men ét eller andet gik i stykker efter det forfejlede forsøg på, at skifte til en større klub end FCK.
Skrevet af John Joe
Jeg synes bare at det er dejligt at se Youssef spille fodbold igen. Han har ikke haft en klub siden 2021. Forhåbentligt kan han hjælpe Nykøbing med at undgå nedrykning.
Skrevet af Dr Phil
Var det ikke bare talentet som ikke var så stort som det blev skreget op til at være? Noget som sker ret ofte når det gælder FCK spillere. Det var ikke lang tid han var god i FCK...
.
Skrevet af spartan
I modsætning til alle andre klubber, hvor alle spillere lykkes så snart de skifter fra klubben…
Skrevet af Søndagsknold
Fedt held og lykke 🤞⚽️
Skrevet af quazz
Toutouh ønskede at skifte til en større klub, men blev afvist af Ståle, hvorefter han starter sæsonen elendigt, og virker fuldstændig demotiveret. Han bliver så ovenikøbet langtidsskadet kort efter, og det ender så med at han forlader klubben på fri transfer. Det er udelukkende hans egen skyld. Han var elsket af Ståle og fansene i FCK, men følte sig pludselig hævet over klubben.
Skrevet af Kong Dario
Han var fandme også ringe i Aarhus skal jeg hilse og sige!
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af JLS
Ingen siger "så snart de skifter".. Men Toutouh lykkedes aldrig - som i ALDRIG andre steder.. Og det er der bare forholdsvis "mange" FCK spillere, der ikke gør.. Det er "så let", at komme til, at se god i FCK, en sæson, eller to, fordi holdet er så meget bedre, end de andre hold - i hvert fald i de fleste sæsoner..

Og så spillede han altså hele 110 kampe i FCK, med "kun" 14 mål til følge, af en offensiv midt, på Danmarks bedste hold.. Så den totalt ubetingede succes, var han vel egentlig ikke, når alt kommer til alt..?
Skrevet af Sebbe-Real
@Tjaa lige præcis. Før Toutouh var det sidste gang Christian Poulsen der opnåede at få en kontrakt i FCK efter prøvetræning så der går langt imellem. Han fik så en noget anden karriere, men det siger også noget om hvor svært det er at komme på kontrakt efter en prøvetræning i FCK
annonce
0