Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing FC og Hobro i intens deler

Skrevet af bold
fre 26. aug 19:12

Nykøbing FC og Hobro spillede fredag aften 1-1 i syvende runde af dette års NordicBet Liga.Læs hele nyheden her
Skrevet af Rødby
60-65 hvor Nykøbing FC absolut ingenting skabte - egentlig rystende dårligt at se.. Indskiftningen af Emilio og i særdelses Milas, gjorde at Nykøbing skabte mere på kanterne og havde mere fart. Milas må i den grad banke på til en plads i starteren… De sidste 25 min så vi det offensive spil som Nykøbing FC har stået for de sidste par år, direkte og udfordrende - desværre er 25min i en kamp bare ikke nok!
Men dejligt at se var det dog… Set over hele kampen var 1-1 et fair resultat, set med Nykøbing øjne - så reddede Hobro målmanden nok et point hjem til Hobro…
Udskiftningen af vores svenske kriger forstår jeg ingenting af - den mand er ren Tøfting og Gravesen..
Skrevet af bmp77
Wow for en vild og lidt underlig kamp !

Hobro styrer kampen i vel 60-65 minutter...
Jeg er så stadig ikke helt med på hvorfor/hvordan kampen så pludselig skifter så markant karakter, NFC laver 2 udskiftninger efter 60 minutter, men er stadig ikke sikker på det var derfor...
Men pludselig skifter kampen total karakter, og NFC tæppebomber Hobro defensiven de sidst 30 minutter.
Vildt at NFC kun scorer ét mål i den periode - men også total applaus til Hobro´s målmand Kappenberger !
Er du gal for nogle sindsyg gode redninger han disker op med - han er da bestemt værdig til superligaen !

NFC har (og var i perioder idag) sindsyg dårlige - men idag viste de da godt nok også noget total-angrebs bold på højt plan !

Og så velkommen tilbage til Emilio, og tak for målet !!

(Vi mangler dog stadig en 10´er/skarp-retter)
Skrevet af bmp77
Rødby, du skrev lige før mig - men jeg er total enig med dine ord !
Skrevet af Mr Einstein
Til NFC fans. Tror Valdemar Schousboe fra Fc Roskilde vil pynte på jeres hold en rigtig 9er!
Skrevet af Lifetec
Kan kun være enig i jeres indlæg. De første 65 minutter var forfærdelige, og den sidste halve time lignede vi det hold vi var engang, og som man som tilskuer elsker at se spille!

Var Emeka skadet, eller var det mon en ren strafaktion at skifte ham ud efter 40 minutter. Han spillede (igen) en dårlig kamp, men man kunne måske nok have ventet til pausen i stedet for at ydmyge manden.... Tror har har brug for en pause på bænken, så han kan komme stærkere tilbage senere på sæsonen.

Hvis jeg var Claus Jensen ville jeg slet ikke være i tvivl om de tre offensive pladser til næste kamp. Milas og Emilio på kanterne og Hassan som 9´er. Enig i at vi fortsat mangler en stærk centerforward, men Hassan er snu nok til at ligge derinde som nødløsning. Gehrt som falsk 9´er duer i hvert fald ikke!

I forhold til Victor, så er jeg enig i at han kæmper godt. Men når man er bagud så er det jo ikke ligefrem ham der kommer noget kreativt fra. Så jeg synes det var helt fint at få Carlson ind på midten.

Jeg er ikke sikker på Emilio er redningsmanden. Førhen var han for svingende, men han kan bare nogle ekstraordinære ting når det kører for ham, som i aften. Og det giver nogle flere muligheder i Claus Jensens værktøjskasse. Jeg er mere optimistisk nu end jeg var før kampen - egentlig utroligt når vi kun spiller godt i 1/3 af kampen, men vi skabte vel mere på den sidste halve time end vi har gjort i de første 6 kampe tilsammen....
Skrevet af Lifetec
Til NFC fans. Tror Valdemar Schousboe fra Fc Roskilde vil pynte på jeres hold en rigtig 9er!


Kender ham ikke, men hvis han er en ægte 9´er så håber jeg Claus Jensen vil taget et kig på ham. Det er det vi tørster allermest efter :-)

edit: Kan se han er fynbo. Dem har vi gode erfaringer med :-) Læser du med Claus Jensen :-)
Skrevet af Nfalfanfc
Udskiftningen af vores svenske kriger forstår jeg ingenting af - den mand er ren Tøfting og Gravesen..

Tjaeh - de må kun være 11 mand på banen. Derfor - men ellers er jeg ganske enig. Carlson, Milas og Emilio pyntede dog hver især på det opbyggende spil. Og hvorfor de heller ikke i dag kan få pasningsspillet til at fungere, før de kommer bagud, forstår jeg ikke. De sidste 25 minutter var dog en fornøjelse. Men kampe varer altså 90+
Skrevet af AG
Fedt at læse jer lokales/fans passionerede kommentarer! Jeg føler næsten, at jeg har set kampen nu!
Skrevet af JKTvede
Tillykke i har nu fordoblet jeres pointhøst.....Imponerende.
annonce
0