Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing FC siger farvel til tre spillere

Skrevet af bold
tir 7. jun 08:07

Tre spillere forlader Nykøbing FC denne sommer, da de har kontraktudløb. Det meddeler klubben på sin hjemmeside tirsdag formiddag. Læs hele nyheden her
Skrevet af Lifetec
Tak for en god indsats til de tre.

For Malte og Kristians vedkommende har det været småt med spilletid, men de har aldrig pebet, og altid givet den gas, når de har fået chancen.
Giessing har vist, at der er potentiale, men slutproduktet har været alt for ringe. Jeg er dog sikker på han kan udvikle sig til at blive en kvalitetsspiller om et par år.

Der venter ledelsen et kæmpe arbejde de næste uger, for at få skabt en konkurrencedygtig trup. Vi har gode talenter på vej, men foråret har vist at de stadig har et stykke vej til at blive habile 1. divisionsspillere. F.eks. har vi vel på nuværende tidspunkt kun én 9´er i truppen, og det er 17-årige Ole Jacobsen....
Skrevet af bmp77
Ja tak skæbne !
Måske sidder vi lettede tilbage inden/omkring sæson start, men lige nu sidder man med lettere granat-chok over at 5 spillere er væk på så kort tid fra en ikke alt for bred trup, includeret 2 af vores stærkeste spillere.

Der skal arbejdes hårdt den næste 1,5 måneds tid fra ledelsen, ellers ser det ret skidt ud...
Skrevet af Lifetec
Ja én ting er at sælge et par spillere der har gjort det godt. Det er en del af gamet, og der kommer lidt mønt i klubkassen - men at vi igen står med så mange kontraktudløb synes jeg er et kæmpe problem. Gang på gang er det bevist at kontinuitet er guld værd. Så nytter det ikke noget at have 10 kontraktudløb i en sæson.
Det irriterer mig stadig grænseløst at Koch smuttede gratis. Det er enten mangel på rettidig omhu eller alternativt en grådig spiller (hvilket jeg ikke tror på i Kochs tilfælde). Øv.

Vi er forhåbentlig over de værste nyheder nu. Der mangler vel kun afklaring omkring Geparden. Mon ikke der forlænges, når vi har haft denne åreladning?
Hvem der skal scorer målene i næste sæson er jeg meget bekymret for. Jeg tror ikke vi har en +10 målmager i truppen, så vedkommende skal hentes udefra. Hvem har vi råd til og hvem kan vi tiltrække? Tror det bliver svært, men håber på endnu et lille mirakel fra Claus Jensen og Co.
Skrevet af pritty
@Lifetech
Enig med dig i dine overvelser!
Men selv om det skulle løkkes at indgå de fornødne aftaler med kvalifiserede spillere, er der et næsten udmennesskeligt arbejde med at få holdet til at virke som et hold, løbememønstre og spillestil med mere, med de mange nye spillere!
annonce
0