Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing og Fredericia delte i ottemålsdrama

søn 1. aug 2021

Nykøbing FC og FC Fredericia var begge foran i søndagens kamp, men efter otte mål måtte begge hold nøjes med ét point i det dramatiske 4-4-opgør i 1. Division.Læs hele nyheden her
NFC er en klar berigelse i 1. Divi. Sidste weekend kunne og burde de have scoret til 2-1 mod LBK på en giga-chance, inden +6 hvor endda også x´et blev frastjålet. Spændende at se om de så kan præstere på udebane, næste gang i Nordjylland…..
Fire gode mål, men fire imod, det er vist alt for galt NFC - forsvaret sover vist, bare en tanke
Mac2907. Du glemmer vist at Lyngby havde en lige så stor chance inden målet til 2-1 :):)
Havde holdene aftalt at spille uden forsvar i dag? Det må have været en fest.
TAK ! til begge hold for den kamp idag, det var godt nok noget af en oplevelse på godt og ondt - en SUPER fed kamp at se !!
Inden sæsonstart følte jeg at NFC havde et stærk forsvar og en lidt svag offensiv... Efter dagens kamp ser jeg det helt modsat. WOW hvor er forsvaret "shaky", og WOW hvor er vores angreb stærkt !

Taktisk var det også fedt at se hvordan at begge trænerteams små og store beslutninger virkelig ændrede spillet løbende, en skak match i højt tempo !
Begge hold har super kvalificerede folk på linierne
Begge hold har super kvalificerede folk på linierne


De er jo også begge fra LF :-)

Igen, igen må jeg konstatere, at Fredericia bare spiller god offensiv fodbold. Jeg er imponeret hver gang de gæster Nykøbing. Det kan godt være Lyngby har nogle større navne, men Fredericia spiller bare meget bedre kombinationsfodbold. Jeg synes det er smukt at se på. Når det så er sagt giver vi dem også gode betingelser i dag. Vi laver mange personlige fejl, og ofte lader vi os presse helt ned i eget felt (som de sidste minutter mod Lyngby). Så skal der ikke meget til før det går galt.
Målet til 3-3 synes jeg er helt genialt, og en kopi af et mål fra sidste sæson. Supergodt opspil. Pleidrup bryder igennem og serverer den perfekt til MK.
Vigtigt at komme på tavlen. Det havde jeg ikke forventet efter 10 minutter....

Og så lige en lille ting der altid har undret mig. Der bliver scoret 5 mål med tilhørende "jubelscener" i 1. halvleg. Alligevel bliver der lagt 0 minutter til. Jeg synes det er underligt, at der bliver lagt tid til ved udskiftninger, men ikke ved målscoringer.
Mac2907. Du glemmer vist at Lyngby havde en lige så stor chance inden målet til 2-1 :):)


Fair nok han ikke tæller den med, da Lyngby laver et kæmpe frispark lige inden :-)
@BMP 77
For god ordens skyld NFC´s defensiv er grundet skader uden følgende Kasper Jensen - Andreas Holm - Jacob Egeris - Markus Backmann det påvirker følgelig defensiven selvom om de nuværende gør en stort indsats!
Pritty - det er jeg absolut helt med på
Jeg havde bare den opfattelse at det var lidt 1-1 indkøb vi havde fået.
Det er INGEN kritik af de unge folk dernede, det var mere en kontant ligepå konstatering at det virkelig er "shaky" dernede pt.

Det gode er at de unge gutter får OCEANER af kontant erfaring :-)
Tænker heller ikke de 2 keepere havde deres bedste dag ? men ærgerligt at vi ikke kunne holde 4-3 hjem. Ved godt det er sommerferie og OL i fjernsynet, men alligevel skuffende, at der kun er knapt 900 tilskuere til at bakke drengene op.
Det koster bønder at spille skak
annonce