Snak

Mere indhold efter annoncen
Glæder mig til Klassikeren
AB-B1901 /NFC
Nu burde ham flagstangen i har hængende oppe på toppen også have fået et par henstillinger for hans evige skub i ryggen. Men dommeren så sjældent vores vej i den kamp.
Når det så er sagt, så tabte vi udelukkende fordi vi var i i undertal. Nykøbing kom med massere af power og flot spil fremad, men farlige var de ikke rigtig, og vores velspillende forsvar havde egentlig godt styr på del i første halveg, hvilket resultat også afspejler. Super ærgerligt vi ikke kunne holde sejren hjem, men Nykøbing er bare godt kørende og det havde næsten været for sindsygt hvis vi fik en sejr med hjem i dag.
Men fuld valuta for pengene til den neutrale seer.
FrankAB skriver: Glæder mig til klassikeren AB-B1901/NFC

Forståeligt med forventningsglæde til dette opgør. Måske AB koryfæet Jan Michaelsen aflægger besøg i Gladsaxe. Michaelsen med 170 kampe for AB og 100 kampe for Panathinaikos har ansvaret for udviklingen af ungdomsspillere i NFC, hvilket han gør med succes. Oprykning til landets 2. bedste række 2019/2020 og pokalmestre U17 indeværende år. Måske spores AB dyder i weekendens opgør i Gladsaxe.
Dårlig kamp af Næstved alt for mange fejlafleveringer og boldtab, men tankevækkende at de kan føre 2-0 i 60 min med en mand i undertal når de spiller så dårligt, mon ikke de har fået en stor skideballe og tager sig sammen mod Vanløse på søndag selvom det også er en svær modstander tror nfc mister point i Gladsaxe ,så der er kontakt igen
Bmp77 og andre der ikke har set den medrivende kamp: Husk der er højdepunkter på hjemmesiden:

https://nykobingfc.com/nfctv/highlights-nykoebing-fc-naestved-4/

Tak lifetec :-)
annonce