Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbings Kaalund håber på SIF-oprykning

ons 30. jan 2019
Nykøbings Mads Kaalund, der skifter til Silkeborg til sommer, håber, at midtjyderne rykker op i denne sæson. 

Læs hele nyheden her
Synes ærligt talt du skulle smutte til Jylland nu Kaalund.
Har svært ved se hvordan du kan agere 110% for NFC nu
Enig. Den udtalelse lugter af, han meget gerne vil væk nu.
Og i sidste runde skal Nykøbing til Silkeborg. Det kan blive "interessant", hvis han stadig spiller i Nykøbing FC.
Nu er det i hvert fald helt sikkert, at han må have spillet sin sidste kamp for Nykøbing. Farvel.

Jeg håber ledelsen har lært den lektie, at vil en spiller ikke forlænge kontrakten med mere end 1 år, så må vi finde andre at satse på. Nogen som virkelig brænder for projektet. Når der er 1 år tilbage af kontrakten skal den genforhandles og vil spilleren ikke det, så må der igen satses på andre kræfter. Det her er uholdbart og spild af tid og penge. Illoyalitet er gift for et projekt som det vi har gang i!
Han siger jo ikke noget om, at han ikke håber Nykøbing rykker op.

Men det er klart, at når en spiller rykker et trin op, så fylder det, og kan være svært at agere 100% i det man er i.
Silkeborg IF
Men det er klart, at når en spiller rykker et trin op, så fylder det, og kan være svært at agere 100% i det man er i.


Nr 2 og 4 i 1 division, med 2 points forskel, og en 3-1 sejr i NFC´s favør i sidste møde - et trin op..? Tjaaa, den kan man jo se som man vil.. Et alm klubskifte/ny klub ville nok mere være det rette ord i den kontekst det står i..
@Lifetec:
Enig i dine synspunkter om en NY og holdbar linje i NFC´s kontaktpraksis kun kan gå for langsomt!!
Man må gi` at et engagement med SIF er et lille skridt op ad stigen. Da Silkeborg var i Superligaen i 14/15 ( inden strukturændring med mesterskabs og nedrykningspuljer ) slap holdet fra højlandet gennem de 33 kampe med 2 sejre, og 8 uafgjorte, i alt hele 14 point`s. Har daværende sejre været ligeligt fordelt over hele året, har SIF formået at vinde EN kamp i både efterår og forår. Historisk nedrykning fra Superligaen.
NFC kommer ikke i play off kampe og godt det samme. Til gengæld vil holdet fra Falster nok få stor indflydelse på hvem der slutter på de 3 øverste pladser i NordicBet Ligaen
Alt andet lige er Silkeborg en langt større klub end NFC på nuværende tidspunkt. Større og bedre stadion, flere fans, og langt bedre økonomi. Men det er da rigtig at de resultatmæssigt ikke er langt bedre i øjeblikket.
Lifetec@

Nuvel, hvis et trin op er lig med de ydre rammer, så er det da rigtigt.. Her er SIF naturligvis et trin op - måske endda mere.. Men man ville vel heller ikke tale om et trin op, hvis en given spiller rykkede fra FCM til Brøndby..? I min optik er et trin op, et skifte til en sportsligt bedre klub.. Og det syntes jeg ikke er tilfældet her og nu.. At foråret kan vise et andet billede, hverken kan, eller skal jeg spå om nu.. Dog ser jeg bestemt ikke SIF som en naturlig direkte oprykker i den kontekst, at Viborg ser stærke ud - og så skal SIF altså som minimum fordi et Superligahold for, at komme op..

At Kaalund håber, at hans kommende klub rykker op, er der til gengæld intet, at sige til - han burde måske bare ikke ha´ meldt det offentligt ud så længe han stadig er NFC spiller, der alt andet lige, og aktuelt også er med i kampen om kval-pladserne..
annonce