Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing henter Søren Christensen hjem

Skrevet af bold
tir 27. jun 2017
Nykøbing meddeler, at de har sikret sig den 30-årige Søren Christensen, der vender hjem til Danmark efter ophold i norske Haugesund og kroatiske Slaven Belupo.

Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 149036
Hvad sagde jeg..

Alle sagde " nej, nej, nej han er alt for god til Nykøbing, han kan sagtens komme tilbage til superligaen. "

Og ja han kunne sagtens tage tilbage til superligaen, men han har valgt Nykøbing.

Dette er et større scoop end Nordstrand til Amager og Aabech til Hvidovre.

Godt arbejde Claus Jensen, tommelfingeren opad
Skrevet af femmerbolden
Lige hvad jeg havde håbet på. Søren Christensen retur til Nykøbing. Et klart signal fra klubben som ønsker offensivt teknisk fodbold. En midtbane med Søren C, Pleidrup og Due tenderede ønsketænkning, men synes at kunne blive en realitet. Det dufter kraftigt af seværdigt fodbold.
Tillykke til bestyrelse og staben omkring holdet. MARKANT SIGNING!
Skrevet af Lifetec
Imponerende signing! Havde slet ikke turde håbe på det før om et par år. Offensiven ser efterhånden virkelig spændende ud!! Så håber jeg bare han holder sig skadesfri, så vi ikke får en ny omgang Svensson...
Skrevet af pendlermilton
bruger 149036

Nu lyver du vist lidt, "Rødby" sagde præcis det samme så du er ikke alene om det
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af Allan FA
Nu er Nordstrand jo maksimalt Fremads fjerdemest imponerend tilgang dette vindue, så det er en spøjs sammenligning, men tillykke
Skrevet af bruger 149036
Nu mangler vi bare 1-2 forsvars spillere så ser truppen godt ud i forhold til at spille med om playoff
Skrevet af Rødby
En midtstopper mere og en forlængelse med Linus, så ser sommerens vindue fornuftigt ud
Skrevet af Desrouleaux
Nykøbing mener det seriøst med det endelige mål om Superliga inden 2020. Er du sindsyg en stærk signing af Nykøbing.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af femmerbolden
I forgangne sæson var forsvaret indimellem holdets akilleshæl. For ofte var det nødvendigt at score 3 mål for at hente point(s). Ibenfeldt og Andersen er ikke længere i truppen og hvem kommer til at tage over?

Det må forventes at truppen med så stort lokalt islæt vil medføre tilgang af tilskuere. 12. manden er ofte at finde på lægterne. Kunne banefaciliteterne på Stadion være af en beskaffenhed så tidlige turneringskampe ikke skal henlægges til kunstgræsbanen i NFC Syd ville også dette øge publikumsinteressen. I øvrigt synes jeg at projektet i NFC fortjener mere hype ligeledes i håb om at øge tilskuerinteressen.

Skrevet af A_L
Nu mangler de bare et par Rutinerede midterforsvarer og en Angriber med masser af mål i støvlerne, så vi klar til at give den gas ??
Skrevet af Lifetec
Planen er vel indtil videre, at det er Kasper Jensen, Bonde, og Arnesen der skal kæmpe om de centrale forsvarspositioner. Jeg husker det ikke som den store succes, da det var Kasper og Bonde der styrede forsvaret for et par sæsoner siden... Heldigvis er der løbet meget vand i åen siden, og de har heldigvis udviklet sig markant. Alligevel så jeg gerne en kvalitetsforsvarsspiller mere, så konkurrencen også bliver hård på den plads - som minimum en ekstra højreback som backup til Thorsheim, hvis Kasper skal i midterforsvaret permanent.

Hvis Kaalund kommer godt tilbage fra skaden og opnår samme høje niveau som i de første par kampe her i foråret, så er vi i hvert fald overordentlig godt besat på de offensive midtbanepladser!

Glæder mig helt vildt til sæsonstart!
Skrevet af A_L
Du har muligvis ret, men de stadig tyndt besat i forsvaret, især en skade + en karantæne, så ska Due ned og spille back, det jo lidt synd. Men sys stadig de mangler en angriber med stort A der virkelig kan score en masse mål. De mangler en stor robust angriber, hvor forsvarspilleren slår sig på :)
Skrevet af femmerbolden
Det har vel især været de høje indlæg blandt andet efter dødbolde det har knebet i det centrale forsvar. Ibenfeldt havde sine problemer med det fremadrettede spil, men fyldte godt i luften ved høje indlæg. Uden markant forstærkning centralt i forsvaret synes der at vente store udfordringer for holdet.

Såvel den defensive som den offensive midtbane synes at være overordentlig godt besat, og med de kreative kræfter på denne del af banen må Dahl, Wagner, Olsson og Jessen forvente at blive godt " serviceret ". Som det vel fjerde mest scorende hold i den forgangne sæson, synes det ikke at være up front der bør satses, forventer at chancerne bliver flere med en sandsynlig yderligere dominans på banens midte.

Alt i alt er det yderst vanskeligt at " bevare " pessimismen, og mon ikke dette års placering som nr.7 bliver vekslet med en top 5 placering? Det vil tiden vise.
Skrevet af Lifetec
Enig AL, men jeg er spændt på at se ham den nye Emil Holten. Han ser rimelig høj ud, og han skulle eftersigende være ret skarp.

Også enig med dig femmerbolden. Jeg så meget gerne en markant forstærkning i defensiven. Hvis det sker, så begynder jeg også at håbe og tro på top 5-6 stykker - på trods af at mange af konkurrenterne også opruster kraftigt...
Skrevet af bmp77
Helt enig Lifetec

Vi mangler lidt gardering nede i centerforsvaret - det var til tider RET tyndt i sidste sæson !
Og toppen af 1 Division opruster RET kraftigt - det bliver en KNIVSKARP serie hvor vi næsten lige meget hvad får meget svær ved at rykke op i "Suppen"
Skrevet af bruger 149036
Et lille håb kunne være at de henter Claes Jørgensen ( nu kronberg ) hjem fra Norge.
Men det bliver nok svært da han er fuldtids i viking i den bedste norske række, men måske til vinter hvis de rykker ud
Skrevet af Lifetec
Ham har jeg håbet på længe. Han var virkelig god sidst han var her. Men som du skriver er det nok utænkeligt i øjeblikket. Så vidt jeg kan se har han kontrakt indtil 31.12.2018 - men som du også skriver, så kan det være der åbner sig en mulighed hvis de rykker ud.
Skrevet af femmerbolden
Claes Kronberg, (tidligere Jørgensen).Hurtig, boldsikker teknikker, hvis fodboldliv hovedsagelig udfoldede sig på højreflanken i vistnok daværende LFA. Indimellem kampafgørende og inden afrejse til Sarpsborg en ung profil på holdet fra Nykøbing F. Nok en spiller udklækket fra den engang legendariske talentfabrik i Nykøbing F.
Claes ville angiveligt kunne forstærke offensiven. Som tidligere noteret er manglerne i det centrale forsvar, hvor en type som Håkan Nilsson eller den tidligere afrikanske forstopper Clement Kafwafwa ville indgyde respekt og skabe stabilitet. Men hvor i alverden finder man en mand med disse egenskaber?
Skrevet af Lifetec
Hehe, ja gode gamle Kafwafwa.

Claes ville være en klar forstærkning på højre back. Så kunne Kasper koncentrere sig om at spille centralt - men igen ja, der mangler lidt større konkurrence i det centrale forsvar. Men det skal også være den rigtige og det er bare ikke nemt at finde en stor stærk boldsikker midterforsvarer med et godt overblik.... Ibenfeldt var lidt derhenad, hvis man ser bort fra hans momentvise hjerneblødninger.....

Som truppen ser ud nu bliver det nok følgende 4-backkæde:

Lind/Due - Bonde - Kasper/Arnesen - Thorsheim

Ved ikke om jeg er helt tryg ved dette forholdsvist urutinerede forsvar, som dog har masser af potentiale. Ved bare en enkelt skade eller karantæne ser det i hvert fald meget tyndt ud. Til gengæld er vi vildt godt besat på målmandsposten og på midtbanen :-)

Det bliver en spændende sæson!
Skrevet af bruger 149036
Claes er netop blevet omskolet til højre back og kan vikariere som midterstopper, jeg ser mulighederne gode hvis viking rykker ud.
annonce
0