Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing henter Søren Christensen hjem

tir 27. jun 2017
Nykøbing meddeler, at de har sikret sig den 30-årige Søren Christensen, der vender hjem til Danmark efter ophold i norske Haugesund og kroatiske Slaven Belupo.

Læs hele nyheden her
Hvad sagde jeg..

Alle sagde " nej, nej, nej han er alt for god til Nykøbing, han kan sagtens komme tilbage til superligaen. "

Og ja han kunne sagtens tage tilbage til superligaen, men han har valgt Nykøbing.

Dette er et større scoop end Nordstrand til Amager og Aabech til Hvidovre.

Godt arbejde Claus Jensen, tommelfingeren opad
Lige hvad jeg havde håbet på. Søren Christensen retur til Nykøbing. Et klart signal fra klubben som ønsker offensivt teknisk fodbold. En midtbane med Søren C, Pleidrup og Due tenderede ønsketænkning, men synes at kunne blive en realitet. Det dufter kraftigt af seværdigt fodbold.
Tillykke til bestyrelse og staben omkring holdet. MARKANT SIGNING!
Imponerende signing! Havde slet ikke turde håbe på det før om et par år. Offensiven ser efterhånden virkelig spændende ud!! Så håber jeg bare han holder sig skadesfri, så vi ikke får en ny omgang Svensson...
bruger 149036

Nu lyver du vist lidt, "Rødby" sagde præcis det samme så du er ikke alene om det
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Nu er Nordstrand jo maksimalt Fremads fjerdemest imponerend tilgang dette vindue, så det er en spøjs sammenligning, men tillykke
Nu mangler vi bare 1-2 forsvars spillere så ser truppen godt ud i forhold til at spille med om playoff
En midtstopper mere og en forlængelse med Linus, så ser sommerens vindue fornuftigt ud
Nykøbing mener det seriøst med det endelige mål om Superliga inden 2020. Er du sindsyg en stærk signing af Nykøbing.
Silkeborg IF & Leeds United
I forgangne sæson var forsvaret indimellem holdets akilleshæl. For ofte var det nødvendigt at score 3 mål for at hente point(s). Ibenfeldt og Andersen er ikke længere i truppen og hvem kommer til at tage over?

Det må forventes at truppen med så stort lokalt islæt vil medføre tilgang af tilskuere. 12. manden er ofte at finde på lægterne. Kunne banefaciliteterne på Stadion være af en beskaffenhed så tidlige turneringskampe ikke skal henlægges til kunstgræsbanen i NFC Syd ville også dette øge publikumsinteressen. I øvrigt synes jeg at projektet i NFC fortjener mere hype ligeledes i håb om at øge tilskuerinteressen.

Nu mangler de bare et par Rutinerede midterforsvarer og en Angriber med masser af mål i støvlerne, så vi klar til at give den gas ??
annonce