Snak

Mere indhold efter annoncen
Planen er vel indtil videre, at det er Kasper Jensen, Bonde, og Arnesen der skal kæmpe om de centrale forsvarspositioner. Jeg husker det ikke som den store succes, da det var Kasper og Bonde der styrede forsvaret for et par sæsoner siden... Heldigvis er der løbet meget vand i åen siden, og de har heldigvis udviklet sig markant. Alligevel så jeg gerne en kvalitetsforsvarsspiller mere, så konkurrencen også bliver hård på den plads - som minimum en ekstra højreback som backup til Thorsheim, hvis Kasper skal i midterforsvaret permanent.

Hvis Kaalund kommer godt tilbage fra skaden og opnår samme høje niveau som i de første par kampe her i foråret, så er vi i hvert fald overordentlig godt besat på de offensive midtbanepladser!

Glæder mig helt vildt til sæsonstart!
Du har muligvis ret, men de stadig tyndt besat i forsvaret, især en skade + en karantæne, så ska Due ned og spille back, det jo lidt synd. Men sys stadig de mangler en angriber med stort A der virkelig kan score en masse mål. De mangler en stor robust angriber, hvor forsvarspilleren slår sig på :)
Det har vel især været de høje indlæg blandt andet efter dødbolde det har knebet i det centrale forsvar. Ibenfeldt havde sine problemer med det fremadrettede spil, men fyldte godt i luften ved høje indlæg. Uden markant forstærkning centralt i forsvaret synes der at vente store udfordringer for holdet.

Såvel den defensive som den offensive midtbane synes at være overordentlig godt besat, og med de kreative kræfter på denne del af banen må Dahl, Wagner, Olsson og Jessen forvente at blive godt " serviceret ". Som det vel fjerde mest scorende hold i den forgangne sæson, synes det ikke at være up front der bør satses, forventer at chancerne bliver flere med en sandsynlig yderligere dominans på banens midte.

Alt i alt er det yderst vanskeligt at " bevare " pessimismen, og mon ikke dette års placering som nr.7 bliver vekslet med en top 5 placering? Det vil tiden vise.
Enig AL, men jeg er spændt på at se ham den nye Emil Holten. Han ser rimelig høj ud, og han skulle eftersigende være ret skarp.

Også enig med dig femmerbolden. Jeg så meget gerne en markant forstærkning i defensiven. Hvis det sker, så begynder jeg også at håbe og tro på top 5-6 stykker - på trods af at mange af konkurrenterne også opruster kraftigt...
Helt enig Lifetec

Vi mangler lidt gardering nede i centerforsvaret - det var til tider RET tyndt i sidste sæson !
Og toppen af 1 Division opruster RET kraftigt - det bliver en KNIVSKARP serie hvor vi næsten lige meget hvad får meget svær ved at rykke op i "Suppen"
Et lille håb kunne være at de henter Claes Jørgensen ( nu kronberg ) hjem fra Norge.
Men det bliver nok svært da han er fuldtids i viking i den bedste norske række, men måske til vinter hvis de rykker ud
Ham har jeg håbet på længe. Han var virkelig god sidst han var her. Men som du skriver er det nok utænkeligt i øjeblikket. Så vidt jeg kan se har han kontrakt indtil 31.12.2018 - men som du også skriver, så kan det være der åbner sig en mulighed hvis de rykker ud.
Claes Kronberg, (tidligere Jørgensen).Hurtig, boldsikker teknikker, hvis fodboldliv hovedsagelig udfoldede sig på højreflanken i vistnok daværende LFA. Indimellem kampafgørende og inden afrejse til Sarpsborg en ung profil på holdet fra Nykøbing F. Nok en spiller udklækket fra den engang legendariske talentfabrik i Nykøbing F.
Claes ville angiveligt kunne forstærke offensiven. Som tidligere noteret er manglerne i det centrale forsvar, hvor en type som Håkan Nilsson eller den tidligere afrikanske forstopper Clement Kafwafwa ville indgyde respekt og skabe stabilitet. Men hvor i alverden finder man en mand med disse egenskaber?
Hehe, ja gode gamle Kafwafwa.

Claes ville være en klar forstærkning på højre back. Så kunne Kasper koncentrere sig om at spille centralt - men igen ja, der mangler lidt større konkurrence i det centrale forsvar. Men det skal også være den rigtige og det er bare ikke nemt at finde en stor stærk boldsikker midterforsvarer med et godt overblik.... Ibenfeldt var lidt derhenad, hvis man ser bort fra hans momentvise hjerneblødninger.....

Som truppen ser ud nu bliver det nok følgende 4-backkæde:

Lind/Due - Bonde - Kasper/Arnesen - Thorsheim

Ved ikke om jeg er helt tryg ved dette forholdsvist urutinerede forsvar, som dog har masser af potentiale. Ved bare en enkelt skade eller karantæne ser det i hvert fald meget tyndt ud. Til gengæld er vi vildt godt besat på målmandsposten og på midtbanen :-)

Det bliver en spændende sæson!
Claes er netop blevet omskolet til højre back og kan vikariere som midterstopper, jeg ser mulighederne gode hvis viking rykker ud.
annonce