Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing henter tidligere OB-forsvarer

Skrevet af bold
tir 4. okt 2016
Nykøbing FC har hentet Mohammed Diarra på en kort aftale. Forsvarsspilleren havde kontraktudløb med OB i sommer.

Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 147364
Rigtig rigtig spændende!
Men husk nu ikke at springe banken, for lottokuponer.
Skrevet af dillen
Fra PSG til Nykøbing - det var nok ikke lige dén retning, han havde håbet på, at karrieren skulle gå...
Skrevet af thomasjn
Det forstår jeg godt nok ikke. Det niveau han viste i Superligaen var knap til 1. division. Det eneste super ved Diarra var, at Poul Hansen gav ham en super løn.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Skrevet af bruger 149036
Der kom den signing jeg har ventet mest på. En erstatning for Mathias Olsen, tommel op herfra
Skrevet af Littup
Næppe en erstatning for Mathias Olsen, som er midtbanespiller. De mangler ikke flere til den centrale del af banen.

Diarra er indkøbt som backup for midterforsvaret, som har været tyndt besat.
Skrevet af Lifetec
Det forstår jeg godt nok ikke. Det niveau han viste i Superligaen var knap til 1. division. Det eneste super ved Diarra var, at Poul Hansen gav ham en super løn.

Nu er det i første omgang en ultra kort aftale, så hvis han ikke slår til, så er det ikke en katastrofe.
Aftalen skyldes helt sikkert, at forsvaret er lidt tyndt besat i øjeblikket med karantæne til Bonde, og skader til Casper Andersen og Jeppe Arnesen. Reelt er der kun to midterforsvarer tilbage: Ibenfeldt og Kasper Jensen (som primært bruges på højre back).

edit: Littup du var hurtigere...
Skrevet af bruger 149036
Det er ikke en direkte erstatning,
For Mathias Olsen. men han er stadig brugbar på den defensive midt.. godt spottet af den sportslige ledelse
Skrevet af Lifetec
Det er ikke en direkte erstatning,
For Mathias Olsen. men han er stadig brugbar på den defensive midt.. godt spottet af den sportslige ledelse


Helt enig. Godt med en hurtig og kvalificeret reaktion på et (midlertidigt) ømt punkt.
Skrevet af nixcha
Hvis Diarra har motivationen, så kan det være en super signing. Fra OB kender vi ham som en teknisk dygtig defensiv-spiller, der havde det svært med at finde et individuelt top-niveau på et hold, der generelt har kaget rundt med for mange trænere og mangel på koncept i den tid, Diarra har været der.
Vi er nogle OB-fans, der så noget i ham, mens andre synes, han er håbløs - sådan er det vel tit med spillere, der ikke helt slår til. I hans OB-tid har det så været holdet som helhed, der ofte ikke slog til, og derfor kan det være svært at vurdere, hvor stort et potentiale, han har. Jeg tror, det er en helt rigtig beslutning af ham at tage et skridt ned og først og fremmest gå efter den bedste mulighed for spilletid. Hvis han klarer cuttet og får den spilletid, så ser jeg stof i ham til en god def midt/forsvarer, som sikkert ikke vil være ret iøjnefaldende, men først og fremmest kan placere sig godt, lave gode indgreb og skille sig fornuftigt af med bolden.
Skrevet af Littup
Jeg forestiller mig ikke, Diarra vil komme til at spille meget på den defensive midtbane.

Han vil i stedet være en gardering til bagkæden. Det betyder så, at Jordan Wilson (som er midtbanemand) ikke længere kommer til at spille højreback, hvilket han har måtte gøre, når Kasper Jensen blev rykket ind i midterforsvaret.

Derfor kan I have en pointe, hvis I kalder det en indirekte forstærkning af midtbanen.

Eneste problem er bare, at Diarra er langt fra klar til 1. divisionsbold. Han mangler kamptræning. Men kan NFC få spillet ham i form på reserveholdet, så kan han blive et fornuftigt aktiv på sigt.
Skrevet af Lifetec
Hvis ikke Casper Andersen når at blive klar, så har Diarra 12 dage til at komme i ordentlig form :-)
Ellers ved jeg sgu ikke lige hvordan holdet skal sættes. Hvis både Wilson og Due skal være backs samtidig, så synes jeg der er lidt for mange spillere ude af position....
Heldigvis er Vendsyssel-kampen åbenbart blevet flyttet (igen igen igen en kampflytning, det er ikke nemt at følge med). Så Casper Andersen når forhåbentlig at blive klar!
Skrevet af guldtilOB
Vidste ikke han var blevet i Danmark. Han burde være rigeligt god til 1.div
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Littup
Lifetec, du glemmer vist Mads Lind Jensen, som er et naturligt andetvalg på venstreback.

Afhængigt af Casper Andersens skadessituation, så vil Jordan Wilson - eller alternativt altmuligmanden Jan Berner - blive sat ned på højre back i næste kamp.

Nu har man også en Anders Vest-Hansen, som formentligt også kan vikariere i forsvaret.

Men du har helt ret i, at de er pressede defensivt med skader og karantæne.
Skrevet af Lifetec
Ja Mads Lind Jensen er også for mig et helt naturligt andetvalg. Jeg er vild med hans offensive raids - men jeg synes jeg hørte, at han også er skadet. Ellers forstår jeg i hvert fald ikke hvorfor Jens Olsen hellere bruger Due på venstreback, som han har gjort 2-3 gange her i efteråret..... Det kan godt være Mads Lind Jensen ikke har sine forcer i det defensive, men jeg er sikker på han kan gøre det bedre på backen end Due, som så kan komme frem på midtbanen. Når det er sagt, så skal det også siges, at jeg synes Jens Olsen gør et fantastisk stykke arbejde, men man har vel lov til at være bedrevidende mandagstræner :-)

Jeg synes også Berner er en dygtig spiller, som fortjener mere spilletid, men jeg synes bare ikke han har været så god som højre back. Ligesom jeg hellere ikke synes Jordan Wilsons styrker kommer til sin ret som højre back - men i mangel af bedre har du nok ret i, at det er det der kommer til at ske. Jeg har dog et lille håb om, at Diarra viser sig at være i superform og kan gå direkte ind på holdet, men det er nok naivt at tro.
annonce
0