Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing-profil: Næstved-kamp er kæmpestor

fre 16. nov 2018
Joachim Wagner glæder sig meget til søndagens kamp mod Næstved Boldklub. Det er nemlig et kæmpestort opgør af flere årsager, mener Nykøbing FC-profilen.

Læs hele nyheden her
De fortjener ikke en skid. Lorteklub.
#Næver4Æver
Næstved, Celtic. Landsholdet over alle. "Måne 'till I die, I'm Måne 'till I die, I know I am, I'm sure I am, Citronmåne 'till I die"
Er der nogle tilhængere fra de respektive klubber, der har indsigt og viden til at fortælle om rivaliseringen? Hvorfor, hvordan, hvor længe, hvor meget?
Her er en artikel, der forklarer en del:

https://www.pressreader.com/denmark/ekstra-bladet-tipsbladet/20180928/281887299237865

og jeg er så godt opdraget, at jeg ikke offentligt udtaler mig om Nææææstved.
Der findes en fantastisk video, hvor en kommentator af en af de to klubber fuldstændig sviner den anden klub til. Legendarisk klip.
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
@Selvsving

Tak :)
@LaChrissen

Du tænker på denne her?
Det er i hvertfald fantastisk.

https://www.youtube.com/watch?v=8L4YGzmm9zA
Silkeborg IF Real Betis Manchester City
Den rivalisering mellem klubberne har ikke så meget på sig i nyere tid , ved ikke hvorfor Nfc s spillere hele tiden blæser det op. De rigtige lokalbrag i " gamle dage " hvor der kom mange tilskuere var mod køge
Et område i landet, hvor hvis alt " flasker sig " er stor konkurrence om spillerne. I en radius af 60 km fra Næstved lå klubber som SB&I, B1901, Køge BK, og tidligere HB&I.
Alle klubber der har været repræsenteret i landets øverste række, måske samtidigt. Udveksling af spillere mellem disse klubber er historisk, og har vel sin begyndelse før tiden med betalt fodbold. Udvikling. Det er jo spørgsmålet.
Den rivalisering mellem klubberne har ikke så meget på sig i nyere tid , ved ikke hvorfor Nfc s spillere hele tiden blæser det op


Kan godt være du ikke kan se den store rivalisering. Det er vi bare mange andre der kan - åbenbart også din "medfan" partypingvinen lidt længere oppe i tråden. Altid godt med lidt ekstra lir til kampene, så skønt at Næstved er tilbage i 1. division.

Håber Wagner snart er helt over sin skade. Han kan dog umuligt være i topform. Efter endnu en halvsæson præget af skader. Ærgerligt! Med kontraktudløb til nytår er det muligvis hans næstsidste optræden for Sydhavsøernes fodboldflagskib....
Den er nok størst for de unævnelige nede syd fra!
MØ||ER ************************* ****** Næstved ******* *************************
annonce