Snak

Mere indhold efter annoncen

Nykøbing slog Fremad A. - Skive skuffede

Skrevet af bold
lør 27. maj 2017
Nykøbing sluttede sæsonen af med 2-0 over Fremad Amager og slutter som nummer syv Skive skuffede med 1-1 hos AB.

Læs hele nyheden her
Skrevet af ekh
TAK til AB for at de hjalp FCR med at opnå fjerdepladsen :-)
Herlig fodboldhilsen en FC Roskilde fan
Skrevet af Lifetec
En god afslutning på en fantastisk sæson. Virkelig godt kæmpet gutter!
To perlemål og en række gode målchancer. Fremad Amager havde også deres muligheder, så alt i alt en underholdende kamp - selvom ingen af holdene havde det helt store at spille for.

Ærgerligt Wagner ikke lige får prikket et par stykker mere ind. Han har virkelig haft mulighederne for at blive divisionstopscorer i denne sæson. Hvis hans udvikling fortsætter napper han den næste år.

Nyd ferien - vi glæder os til fortsættelsen om et par måneder!

ps. Nu har jeg tidligere kritiseret det magre fremmøde i foråret, men i dag synes jeg det er over al forventning at samle mere end 900 tilskuere på en dag hvor håndboldholdet samtidig trak 2-3.000 til håndbold, og der ligeledes samtidig er flere tusinde til stor koncert i byen. Uforståeligt, at Divisionsforeningen ikke kunne give dispensation til at rykke kampen en time, når den nu ikke havde indflydelse på hverken op- eller nedrykning. Dårlig stil!!
Skrevet af LFA!<3
Gad vide om Fremad Amagers defensiv er vågnet op efter den frisparkskasse Joachim Wagner sendte ind ved nærmeste stolpe!
Skrevet af Allan FA
Dejlig dag med godt vejr og fantastisk selskab, men fodbold fik vi ikke lov at se så meget af.

Fandeme trist at rejse 150 kilometer og så blive tvunget til at stå bag målet. Det kan godt være fans af betonklodsklubberne på Frederiksberg og Vestegnen synes, det er sagen, men for os der rent faktisk gerne vil følge med i kampen er det sgu trist.

Specielt komisk var det, da det afsnit vi fik sidst var gabende tomt alligevel, der sad maks 10 lokale. Og der sad sågar flere lokale på vores afsnit, det var der åbenbart ingen fare ved. Tåbeligt, har ellers aldrig oplevet den slags nonsens på den næstsmukkeste sydhavsø :-(

Siden Fremad Amager har indført good hosting har vi været udsat fra horribel hosting i Vendsyssel og Næstved (som altid), men i Nykøbing har jeg sgu aldrig oplevet det før.

Nok om det, nu venter vi spændt på nyheder om truppen næste år.
Skrevet af Lifetec
Det er jeg ked af at høre. Klubben slår sig ellers op på at gøre en stor indsats for at være gode værter. Jeg er bange for det er DBUs regler om adskillelse af fans der er problemet. Vi har pt. ikke mulighed for at gøre det anderledes end at placere udeholdene bag målet. I 2. division var det aldrig et problem at give udeholdet en del af tribunen.
I gjorde det nu fint alligevel - vi hørte jer i hvert fald klart og tydeligt :-)
Dog kan I godt lade ham klaphatten blive hjemme, som står og hiver sig i javertussen, og råber at alt er elendigt på sydhavsøerne, at vi alle er nogle fattigrøve osv. osv. Men ok, gætter på han ikke kan gøre for det. Han må have en eller anden mental sygdom....
Skrevet af Allan FA
Vi råbte kun, at I er en forstad til Lolland, og man skulle tro I var til håndbold :-D. De fornærmelser står jeg helt inde for, det andet vil jeg dog nødig associeres med.
Skrevet af Rødby
Det er udelukkende direkte besked fra DBU, at fangrupperne skal være adskilt på stadion, og deraf er udebane fans placeret bag målet
Skrevet af Allan FA
Fair nok, men det følger man jo alligevel ikke, vi skulle både dele toiletforhold og pølse/ølboder med de lokale, og de lokale vadede lige gennem vores afsnit og stod der sågar uden nogen som helst indblanding fra vagterne. Ikke at jeg havde noget imod det, men det skyder bare argumentet totalt ned.

Og om ikke andet kunne man have givet os den lille del af langsiden modsat tribunen, der ikke er sponsorpjat. Det har vi haft engang med egen ølbod og det hele.
Skrevet af Rødby
Er helt enig med dig Allan FA.
Det hænger desværre ikke helt sammen, når argumentet er adskillelse af fangrupperinger.

Så kan kun være 110% enig.
Men ved at grunden, netop er denne.
annonce
0