Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Er en kapitaltilførsel lig med afvigelse fra strategi 6.4 ?
Skrevet af Kevin the King
Anyway, hvad vil du helst. At man holder fast i 6.4 med de naturlige begrænsninger i det sportslige som økonomien sætter, eller at man kører videre på et højere sportsligt niveau og de ekstra vundne fodboldkampe du kan glæde dig over betaler Oscar?


Jeg vil helst at man giver 6.4 en chance. Kurven har været opadgående siden strategien blev implementeret, og jeg kan ikke se hvorfor man skulle have nået det maksimale efter allerede ét år. Fortsætter tendensen, kommer et højere sportsligt niveau forhåbentligt af sig selv. Ellers kan jeg godt leve med nogle 2. pladser og sjove Europa-kampe nogle sæsoner endnu.
Smag mit offerkort!
Skrevet af Thunderspike
Fodbold er og bliver en dårlig forretning i DK. Alle hold hænger med bagdelen i vandskorpen. FCK´s regnskab på fodbolddelen er jo heller ikke positivt. Her retter PSE op på det samlede tal. I f.eks PL kører alle hold med pæne underskud, men oliesheiker, milliardærer mm. dækker det. DK er bare for lille et land til, at vi ser en rigtig pengemand overtage en klub. Her mener jeg en udenlandsk med kassen i orden.
Skrevet af Krisser1992
Det omtalte interview af Jan Bech har meget få set, meget få skrevet om og endnu færre kan gengive det.

Har du selv set det interview, eller har du bare hørt om det?

Hvordan mener du at denne kapitaltilførsel kommer til at foregå? Normalt skal der en generalforsamling til, for at godkende en kapitalemission. Ved seneste generalforsamling blev der givet tilladelse til at lave en mindre emission hvis der skulle være brug for kapital på grund af uforudsete udgifter. En emission på 14 mio. kr., selv hvis JBA skulle vælge at lave en emission på det beløb, må det alligevel betragtes som en relativ lille emission der ikke rykker det store ved forretningen.

En sådan emission er tænkt som et kapital redskab hvis man skulle stå med likviditet udfordringer i løbet af sæsonen og ikke andet. Det er meget normalt at man har indbygget en eller anden form for kapitalberedskab, nogle har det i form af en kassekredit, andre kan gøre det igennem kapiteltilførsel fra ejerne.

Det virker besynderligt at spekulere i kapitaltilførsler der ikke udmeldt nogen steder. Så måske man skulle stoppe alle spekulationerne og dommedagsskriverierne indtil der er en sag man kan forholde sig til. Det andet lugter mere af konspirationsteorier.

De fleste personer i Brøndby IF vil helst se Brøndby IF tilbage med et økonomisk overskud, som det næste skridt på stigen tilbage mod at være Danmarks bedste hold på alle parameter. Et sådan overskud kan komme igennem mange strategier. 1. måde er at budgettere under de forventet indtægter, en 2. er at satse på en sportslig toppræstation som dermed øger indtægterne markant. Den sidste strategi har man prøvet, og bliver meget dyr hvis man virkelig vil det. Nu er man igang med den første. Den kommer til at tage tid og det ved man godt i ledelsen og bestyrelsen.
Alternativt skulle JBA og andre investorer ikke bare smide 100 mio, men formentlig 500 mio kr. For det er i den størrelsesorden PSE opbyggede deres forrretning.

Det lader ikke til at JBA og andre investorer vil ud og satse på rouletten lige for tiden, så lad os forholde os til emnet.

At Brøndby har fået et bedre regnskab end budgetteret. Det er formentlig kommet på baggrund af bedre sportsligepræstationer end budgetteret og det ligner at man lige nu kan lykkes med at skære i budgetterne og stadig levere hvad der kræves sporsligt for at genere de budgetteret indtægter.

Man er ikke i mål, men eftersigende skulle flere af de høje lønninger være fortid denne sommer, hvorfor man fremadrettet vil se endnu større besparelser, og dermed håbe på et regnskab i balance.

Brøndby er ikke i stand til at udfordrer toppen af rækken økonomisk på nuværende tidspunkt, så det vil da være en strategisk dårlig beslutning at prøve, uagtet at Stig Tøfting synes det er "nedren" at ingen klubber prøver. Derimod har man før set at alt kan ske på banen, da bolden er rund og tilfældigheder opstår på det mest forunderlige tidspunkter.
Lad os holde den gode tone
Skrevet af Bløde babser
Kurven har været opadgående siden strategien blev implementeret, og jeg kan ikke se hvorfor man skulle have nået det maksimale efter allerede ét år.


Der kan der være massere af gode grunde til at tro man har, ligesom der kan være massere af gode grunde til at tro man ikke har.
Den debat får vi sikkert rig mulighed for at tage op til næste sæsonstart. Den er bare ikke så relevant for emnet her.

Fortsætter tendensen, kommer et højere sportsligt niveau forhåbentligt af sig selv. Ellers kan jeg godt leve med nogle 2. pladser og sjove Europa-kampe nogle sæsoner endnu.


Det kunne naturligvis være sjovt at vide hvad der lå i "nogle sæsoner endnu". Anyway, konklusionen må være, at du hellere ser Bif fortsætte uden yderligere indsprøjtning fra Oscar på et budget der ikke er konkurrencedygtigt.
Jeg tillader mig at tvivle og jeg er ret sikker på, at hvis rygterne taler sandt, vil de blive mødt med massiv glæde fra Brøndbyfans side.
Det vil jeg godt kunne forstå.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kevin the King
Det kunne naturligvis være sjovt at vide hvad der lå i "nogle sæsoner endnu". Anyway, konklusionen må være, at du hellere ser Bif fortsætte uden yderligere indsprøjtning fra Oscar på et budget der ikke er konkurrencedygtigt.
Jeg tillader mig at tvivle og jeg er ret sikker på, at hvis rygterne taler sandt, vil de blive mødt med massiv glæde fra Brøndbyfans side.
Det vil jeg godt kunne forstå.


Jeg synes nu budgettet er ok konkurrencedygtigt. Men okay, det handler jo (altid) om at finde de rette spillere til billige penge. Til det synes jeg AZ og TB har været dygtige. Der har været (og er - og vil komme) svipsere, men der er man dygtig til at tage bestik af situationen.

Der er, imo, ingen grund til at lege Kong Gullerod igen med dyre JanK-lønninger eller Farnerud-signings i jagten på hurtigere sportslig succes. En ny billig Röcker, en ny billig Hermannsen og en ny mulig Mukhtar hist og pist er at foretrække.

Mange af mine medfans har dog dollartegn i øjnene - helt enig.
Smag mit offerkort!
Skrevet af HancockBob
Synes er generel meget liderlig efter saftige rygter vedrørende Brøndby, og jeg har absolut intet hørt vedrørende kapitaltilførsel af nogen art.

Jan B. udtalelser kan tolkes i mange retninger, men ingen af de journalister jeg har spurgt, har nogen som helst anelse om, hvad det drejer sig om.

Et stadionsponsorat har været oppe at vende, men det kan måske 1-2 millioner om året, så det rykker ikke rigtig noget.

Jeg har absolut ingen anelse om, hvad udmeldningen angår, men håber da den er positivt.

Personligt har jeg ingen illusion om, at vi nogensinde kommer i nærheden af fck, så ser hellere man forsøger at drive en sund fodboldforretning.
Skrevet af froze
Det kunne naturligvis være sjovt at vide hvad der lå i "nogle sæsoner endnu". Anyway, konklusionen må være, at du hellere ser Bif fortsætte uden yderligere indsprøjtning fra Oscar på et budget der ikke er konkurrencedygtigt.
Jeg tillader mig at tvivle og jeg er ret sikker på, at hvis rygterne taler sandt, vil de blive mødt med massiv glæde fra Brøndbyfans side.
Det vil jeg godt kunne forstå.
Så lad mig kaste et tal: 3 år

Til den tid vil man vide om målet med første del af strategien er nået, og kan agere på baggrund af det. Vi har prøvet at kaste millioner af kroner efter sportslig succes, og det har ikke givet succes. Jeg er klart mest til at man få lavet en rentabel forretning, og ud fra den kan geare op - men fundamentet er nød til at være der først.
Skrevet af Sir , moderator
Robert, Jonson osv I kan jo ignorere de kommentarer I ikke bryder jer om. Andre fans må gerne kommentere på BIF-nyheder herinde. Hvis der ikke blev det her, var der jo faktisk slet ingen debat, men bare en omgang cirkle-jerk om hvor fede BIF er.
Fremover så undlad de der udbrud, der er slet ikke nogen grund til det, så længe det omhandler emnet og det gør intet andet end at sænke niveauet.

Husk at hvis man ignorerer brugere og ikke svarer på deres indlæg så er det nok knap så interessant at blive ved med at debattere. Den approach kan I også overveje.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bløde babser
Jeg synes nu budgettet er ok konkurrencedygtigt


Ikke med FCK´s, men det er måske ikke dem du mener man skal stræbe mod at måle sig med?

Men okay, det handler jo (altid) om at finde de rette spillere til billige penge. Til det synes jeg AZ og TB har været dygtige. Der har været (og er - og vil komme) svipsere, men der er man dygtig til at tage bestik af situationen.


Well, er man nu egentilg også det?
Udover Mukthar der er en åbenlys succeshistorie, er det vel kun nogle midterforsvarer der har været nogenlunde godkendt. Resten af dem der gør en forskel er folk der har været i Bif før AZ.
Listen af spillere der er hentet i de sidste to vinduer og virker fejlkastede er væsentlig længere end den over godkendte.
Skal det vurderes på en Mukthar eller en masse spillere som Kliment, Urena, Sikosek, Kalmar og Nilsson?
Noget midt imellem vil jeg mene - så for mig er billedet mere broget af deres ageren på markedet. Men Troels Bech skal have ros for at slippe hurtigt af med fejlkøb igen.

Der er, imo, ingen grund til at lege Kong Gullerod igen med dyre JanK-lønninger eller Farnerud-signings i jagten på hurtigere sportslig succes.


Er Mukthar ikke netop sådan en signing?
Uagtet at han ser bedre ud (men man mente jo også de spillere du nævnte var gode investeringer da de blev hentet), så er han en spiller der ifølge mediano folkene tager 10% af budgettet.

En ny billig Röcker, en ny billig Hermannsen og en ny mulig Mukhtar hist og pist er at foretrække.


Ville sikkert være rart. Men det ser ud til der skal kysses et par Sikoseker, Boringer, Klimenter og Uranaer før man danser med en Röcker.

Mange af mine medfans har dog dollartegn i øjnene - helt enig.


Vil ikke kalde det dollartegn. De vil vel gerne vinde nogle fodboldkampe og have noget realisme i deres drømme om at drille FCK. Så skal der vel et atøre budget til og hvis det viser sig at Oscar leverer det, har jeg svært ved at fortænke dine medfans i at være glade for det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(461354221212)
Man kan sagtens stille spørgsmålstegn ved de spillere, Bech har hentet, efter at Zorniger er kommet til:

Yun, Kliment, Sikosek, Kalmar, Mukhtar, Arajuuri, Ureña, Kwarasey, Mensah, Röcker og Hermansson. (Nilsson blev signet noget tid før Zorniger ankom).

Det er en blandet bolsje pose, med godt og skidt.
Fælles for dem alle, er dog, at de er hentet billigt.
Mukhtar blev først dyr, da man naturligt nok valgte, at hente ham permanent.

Så hvor omkring halvdelen af de nævnte ikke har været nogen succes sportsligt, så er det ikke nogen der direkte dræner økonomien det store, og man kan skibbe dem afsted uden større økonomiske kvaler, hvilket Bech har været god til indtil nu.

Det er vilkårene lige nu, at man henter til den optimale pris, hvor man f.eks. i FCK kan tillade sig, at hente på det optimale tidspunkt, og så betale lidt ekstra.
Skrevet af Kevin the King
Ikke med FCK´s, men det er måske ikke dem du mener man skal stræbe mod at måle sig med?


Nej. Med et kig på Fcks og Brøndbys kurver de seneste 10 år ville alt andet være useriøst.

På sigt (5-10 år) måske. Men jeg anser Fck for uovervindelige i den nuværende situation.

Udover Mukthar der er en åbenlys succeshistorie, er det vel kun nogle midterforsvarer der har været nogenlunde godkendt. Resten af dem der gør en forskel er folk der har været i Bif før AZ.


Jep, og de er blomstret under AZ. Austin, Pukki og til dels Nørregaard er jo nærmest nye spillere under AZ.

Listen af spillere der er hentet i de sidste to vinduer og virker fejlkastede er væsentlig længere end den over godkendte.
Skal det vurderes på en Mukthar eller en masse spillere som Kliment, Urena, Sikosek, Kalmar og Nilsson?
Noget midt imellem vil jeg mene - så for mig er billedet mere broget af deres ageren på markedet.


Du kan tilføje Borring til den liste. Han var også en spøjs situation.

Der har helt bestemt været flere svipsere end "guld". Men at man rent faktisk finder nogle spillere som præsterer og forstærker holdet er i sig selv en succeshistorie i Brøndby. Hvor mange der så skal til, for at billedet ikke skal være broget, er ikke så interessant for mig. Fungerer en spiller: skide godt. Hvis ikke, så hænger det sammen med dit næste citat:

(...) Troels Bech skal have ros for at slippe hurtigt af med fejlkøb igen.


Præcis.

Er Mukthar ikke netop sådan en signing?
Uagtet at han ser bedre ud (men man mente jo også de spillere du nævnte var gode investeringer da de blev hentet), så er han en spiller der ifølge mediano folkene tager 10% af budgettet.


Mukhtar er en investering. Bestemt. Jeg vælger dog at tro, at Mukhtar-signingen var en enlig svale. Ligesom Mukhtar var/er en (meget) sjælden spiller på Brøndbys breddegrader. Han beviste sit værd i klubben på lejeaftalen og imponerede alle. Det gjorde JanK eller Farnerud ikke. De var sats med bind for øjnene og penge i røven.

Ville sikkert være rart. Men det ser ud til der skal kysses et par Sikoseker, Boringer, Klimenter og Uranaer før man danser med en Röcker.


Ganske enig.

Vil ikke kalde det dollartegn. De vil vel gerne vinde nogle fodboldkampe og have noget realisme i deres drømme om at drille FCK. Så skal der vel et atøre budget til og hvis det viser sig at Oscar leverer det, har jeg svært ved at fortænke dine medfans i at være glade for det.


I modsætning til tidligere, så vinder Brøndby faktisk fodboldkampe.

Jeg skal heller ikke gøre mig til herre over, hvad mine medfans skal mene. Jeg håber dog folk - inkl. JBA - er tålmodige og giver 6.4 en chance. Vi har prøvet store kapitalindsprøjtninger og "en hurtig vej til succes" så mange gange. Og det ender i lagkage hver gang. Tålmodighed er en dyd. Forhåbentlig også efterhånden på Vestegnen. Så må vi leve med, at I napper de næste par mesterskaber.
Smag mit offerkort!
Skrevet af Bløde babser
Det er en blandet bolsje pose, med godt og skidt.
Fælles for dem alle, er dog, at de er hentet billigt.
Mukhtar blev først dyr, da man naturligt nok valgte, at hente ham permanent.


Nu kender vi hverken deres sign-on eller løn, men mit indtryk er da du har nogenlunde ret.

Så hvor omkring halvdelen af de nævnte ikke har været nogen succes sportsligt, så er det ikke nogen der direkte dræner økonomien det store, og man kan skibbe dem afsted uden større økonomiske kvaler, hvilket Bech har været god til indtil nu.


Nej, og hvis Beck fortsætter med at lykkes med at komme af med dødvægt i en fart (det har så også ofte en pris), kan det da sikkert sagtens forsvares økonomisk.
Sportsligt skal man nok til at sikre man får en lidt højere succesrate. For grundstammen fra før Zorniger forsvinder jo. I dette vindue bliver det måske Rønnow, Larsson, Phiri og Pukki. Så der er behov for at der er lidt højere gevinstrate fremover.
Det skal så også tilføjes, at en del af de spillere der er kommet ind og endnu ikke har overbevist, stadig kan nå at blive gode og bærende spillere. Det er jo ikke kun hos os spillere nogen gange skal bruge tid på at lære nyt land, lige og spilsystem at kende.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Bløde babser
Jep, og de er blomstret under AZ. Austin, Pukki og til dels Nørregaard er jo nærmest nye spillere under AZ.


Der ligger faktisk en spændende debat gemt der. Hvorfor blomster de nu? Er offensiven egentlig et resultat af Franks arbejde mere end Zorniger og hvis ja, hvad ved vi så om offensiven når det på et tidspunkt mere er Zornigers hold end Franks hold der er på banen?
Men den må vente til en anden gang.

Men at man rent faktisk finder nogle spillere som præsterer og forstærker holdet er i sig selv en succeshistorie i Brøndby.


Hvorfor.
Man har ligaens 2-3 største budget. Man bør være forvente med at kunne hive spillere ind udefra der præsterer nogenlunde derefter.


Han beviste sit værd i klubben på lejeaftalen og imponerede alle. Det gjorde JanK eller Farnerud ikke. De var sats med bind for øjnene og penge i røven.


Rigtigt at man selvfølgelig kendte ham markant bedre pga hans lejeaftale. Man kendte så også Peter Madsen ret godt.
Pointen var nu mere, at man binder en stor del af sine investeringer op om en spiller der i teorien kan blive langtidsskadet i morgen. Det er et fællestræk.
Jeg kan godt se det naturlige i at gøre det med nogen spillere, så det er egentlig mere den med "Aldrig at lave en Jan K i igen" forsimplede logik jeg ikke køber helt, end det er kritik af Mukthar signingen.


Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kevin the King
Hvorfor.
Man har ligaens 2-3 største budget. Man bør være forvente med at kunne hive spillere ind udefra der præsterer nogenlunde derefter.


Forventninger og virkeligheden er bare forskellig. Det kan være det er mig som overdramatiserer, men jeg synes godt nok der har været mange nulbons de sidste par år i Brøndby. Forskellen er bare nu, at de hurtigt bliver sendt afsted igen og ikke får stukket 4-årige kontrakter i hånden.

Rigtigt at man selvfølgelig kendte ham markant bedre pga hans lejeaftale. Man kendte så også Peter Madsen ret godt.
Pointen var nu mere, at man binder en stor del af sine investeringer op om en spiller der i teorien kan blive langtidsskadet i morgen. Det er et fællestræk.
Jeg kan godt se det naturlige i at gøre det med nogen spillere, så det er egentlig mere den med "Aldrig at lave en Jan K i igen" forsimplede logik jeg ikke køber helt, end det er kritik af Mukthar signingen.


Peter Madsen kendte man ikke ret godt, ellers havde man ikke ansat ham.

Mukhtar kan miste et ben eller lave en Szymanowski. Det er der ingen der ved. Jeg synes dog Brøndby har gjort deres forarbejde optimalt inden deres investering.

Jeg siger ikke, at Brøndby ikke må lave investeringer fremover. De skal bare ske hvis forarbejdet er lavet (lejekontrakt), hvis økonomien er der (betalt af egen lomme med respekt for strategien) og hvis videresalgspotentialet af investereringen er der (hvilket alle formentlig kan skrive under på).

Især den sidste opfyldte JanK ikke. Han kunne vel dårligt nok ses som en investering. JanK og Mukhtar er to forskellige "investeringer". Den første er et no-go, mens den anden er acceptabel.

Mukthar er naturligvis en stor investering, men jeg tilhører dem som mener, at det ville være tåbeligt at lade sådan en mulighed forspilde. Også selvom vi risikerer at han ender som Peguero.
Smag mit offerkort!
Skrevet af Hendrixen
Jeg har set det interview, - det var også mig, der bragte det op i en tidl. tråd.
Han sagde - frit efter hukommelsen, at man fortsatfulgte strategi 6.4, og at der ville komme yderligere om dette i nær fremtid.
Seneste regnskabstal fra første kvartal underbygger vel det udsagn?
Det synes imidlertid sikkert, at BIF vil blive nødt til at investere nogle midler i spillere, - især med de forventede kontraktudløb in mente, - men med sparede lønkroner til "tunge drenge" som kan tænkes at stoppe, f.eks. Kalle og Austin, vil der også være lidt at rutte med, - også selvom det forventeligt ikke dækker behovet for likvider til sign-on fees eller transfers.
Derfor er det lidt vanskeligt at sige præcist, hvad BIF har at købe ind for.
Vi ved dog, at de bliver placeret 3 pladser bedre end budgetteret, - og at man er i en pokalfinale med deraf følgende øget indtjening ift budget, - men at man til gengæld har udløst en relativt dyr frikøbsklausul på
Mukhtar.
Jeg tror personligt ikke på, at man satser på et hurtigt catch-up ift FCK.
Deres grundbase er for stærk, og de har en velpolstret pengetank til nyindkøb af en hel anden kaliber, end den BIF generelt kan hente pt.
Men jeg har heller ikke adgang til at lytte på vandrør.

Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Skrevet af SoveZebra
Den nyligt valgte bestyrelse i Brøndby har kommercielt fokus. Så det man vil opleve i den komme periode er kommercielle tiltag, som kan løfte toplinjen. Kan være at det er det, som Hr. Bech hentyder til.

Brøndby underperformer markant på toplinjen i forhold til deres potentiale (tv-seere, tilskuere, fanbase osv) på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Bløde babser

Peter Madsen kendte man ikke ret godt, ellers havde man ikke ansat ham.


Selvfølgelig kendte man ham godt hansfortid i Bif taget i betragtning.

De skal bare ske hvis forarbejdet er lavet (lejekontrakt), hvis økonomien er der (betalt af egen lomme med respekt for strategien) og hvis videresalgspotentialet af investereringen er der (hvilket alle formentlig kan skrive under på).


Hvis man alene skal basere sig på lejekontrakter som du skriver, begrænser man sig til et beskedent marked.


Især den sidste opfyldte JanK ikke. Han kunne vel dårligt nok ses som en investering. JanK og Mukhtar er to forskellige "investeringer". Den første er et no-go, mens den anden er acceptabel.


Vi er ikke uenige. Som jeg også skrev tidligere, var det dimensionen med at lade enkelte spillere tage en så væsentlig del af det samlede budget jeg havde i tankerne.


Mukthar er naturligvis en stor investering, men jeg tilhører dem som mener, at det ville være tåbeligt at lade sådan en mulighed forspilde. Også selvom vi risikerer at han ender som Peguero.


Det afhænger jo af ting vi ikke ved, nemlig hvad det efterlader af råderum til de andre huller der skal lukkes. Hvis det betyder man skal stille med 4 Sikoseker næste år, er han for dyrt signet. Og vil heller ikke kunne shine og gøre sig lækker for videresalg.
Frit fra leveren, kunne det også være en grund til Oscar gerne vil sikre at der bliver råd til bedre spiller omkring ham - for at beskyttte ham som investering.
.....igen, hvis rygterne har noget på sig.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Bløde babser
Han sagde - frit efter hukommelsen, at man fortsatfulgte strategi 6.4, og at der ville komme yderligere om dette i nær fremtid.


Det kan du nu også være sikker på han vil sige.
Et af punkterne i 6.4 er jo at genopbygge troværdigheden omkring Bif. Så står man ret afpillet tilbage hvis man et år efter erkender at det man sagde for et år siden siger man ikke mere.
Bifs held rent kommunikativt er, at strategioplæg 6.4 hvis man læser det, i bund og grund bare er en flok meget løst formuleret overskrifter, som man med lidt god vilje kan proppe det meste ind under. Det er de uddybninger og interviews der fulgte med hvor der kom lidt kød på. Så henviser man bare til strategioplæggets tekst, kan man slippe afsted med det meste.
Mon ikke også man ender der. OG mon ikke også I vil bakke det 100% op stort set ligemeget hvad man så ender ud med?

Det synes imidlertid sikkert, at BIF vil blive nødt til at investere nogle midler i spillere, - især med de forventede kontraktudløb in mente, - men med sparede lønkroner til "tunge drenge" som kan tænkes at stoppe, f.eks. Kalle og Austin, vil der også være lidt at rutte med, - også selvom det forventeligt ikke dækker behovet for likvider til sign-on fees eller transfers.


Du skal så huske at man har meldt ud man skal nedbringe budgettet og man jo allerede har brugt penge på at signe Muktar og give Nørgaard en større kontrakt. Hvis man skal lukke de huller der opstår til sommer (eksempelvis vil en spiller på Phiris niveau nok ikke signe til den elevløn Phiri går under nu), kan Jan Bech måske være fristet til at spytte lidt i og se stort på ambitionen om at nedbringe det sportslige budget.

Jeg tror personligt ikke på, at man satser på et hurtigt catch-up ift FCK.
Deres grundbase er for stærk, og de har en velpolstret pengetank til nyindkøb af en hel anden kaliber, end den BIF generelt kan hente pt.


Oscar er jo kendt for ikke just at være en tålmodig mand.
Dertil skal lægges, at han nok vurderer at mulighederne nok ikke bliver bedre om 1,3 eller 5 år end nu hvor FCK skifter nogle bærende folk ovenpå dem de skiftede sidste sommer og i vinters.
Om ikke en gylden mulighed, så en bedre mulighed end man ellers kan forvente fremover. Lad os se om han kan stå for den. Det håber jeg for jer og dansk fodbold ikke han kan, men som FCK´er vil jeg da elske hvis jeg er fejlinformeret og skal trække i land om et par måneder.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kevin the King
Selvfølgelig kendte man ham godt hansfortid i Bif taget i betragtning.


Det var jo to forskellige spillere. Ligesom Elmander. Ligesom Agger. Ligesom de andre som kom hjem.

Havde man eftertjekket ham lidt bedre, især efter hans tid i Köln, så havde man formegentlig ikke givet ham en fem-årig kontrakt. Det var dog retfærdigvis før finanskrisen ramte for alvor og alt det der.

Hvis man alene skal basere sig på lejekontrakter som du skriver, begrænser man sig til et beskedent marked.


Jeg synes det er klogt at efterse produktet i eget hus førend man smider 10 mio. Lejekontrakt, prøvetræning eller hvad man nu kan finde ud af. Det hele skal naturligvis ikke basere sig på lejekontrakter, men man skal i Brøndbys tilfælde være meget grundig hvis man skal smide de summer for en spiller.

Det afhænger jo af ting vi ikke ved, nemlig hvad det efterlader af råderum til de andre huller der skal lukkes. Hvis det betyder man skal stille med 4 Sikoseker næste år, er han for dyrt signet. Og vil heller ikke kunne shine og gøre sig lækker for videresalg.


Forhåbentlig ved TB hvad han laver. Jeg har ikke grund til at tro, at vi ender med 4 Sikoseker fordi vi i så fald gik all in på Mukhtar.

Frit fra leveren, kunne det også være en grund til Oscar gerne vil sikre at der bliver råd til bedre spiller omkring ham - for at beskyttte ham som investering.
.....igen, hvis rygterne har noget på sig.


God pointe. Jeg er dog sikker på, at Mukhtar stadig kan shine selvom han ikke har eksempelvis Phiri eller Pukki ved sin side næste sæson.

Det er vel kun en stor skade som kan presse Mukhtars prisskilt ned under 10 mio igen.
Smag mit offerkort!
annonce
0