Snak

Mere indhold efter annoncen

Nyt Haaland-hattrick i Citys suveræne opvisning

Skrevet af bold
ons 31. aug 20:21

Erling Haaland lavede sit andet hattrick på fire dage, da Manchester City udraderede Nottingham Forest med 6-0 på Etihad.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sims91
Hvis Haaland kan forblive skadesfri, så smadrer han alle rekorder. Ingen ville blive overrasket, hvis vi på et tidspunkt får at vide, at han er en robot.
Skrevet af BerlinerDK
Kedelig liga i år. Det har været sådan i flere sæsoner de sidste flere år.
Skrevet af Slettet(142135221312)
Er ikke fan af det hold her, men hvor er de dog uhyggelige i år altså. Haaland kommer til at ødelægge PL :D
Skrevet af bl4zt3r
Stærk kamp af City!
Fedt med Haalands præstation!
- og sa vil Alvarez også lege med!

City er skræmmende stærke igen i år!
Skrevet af Plummer
Bæst! Jeg er lykkelig
Skrevet af TAG
Farmerleague er det næsten blevet til 🙃
Vi ville ikke kunne ændre hinandens holdninger alligevel.
Skrevet af Slettet(412107221412)
ka huske alle de premiere league fans som sagde at guardiola aldrig vil kunne dominerer i england som han gjorde i la liga og bundesligaen. alle de folk er blevet utrolig stille. city ejer premiere league efter han kom til. alle andre er mindst et niveau under city. han har domineret england på en måde der aldrig er set i england før.

Haaland er et bæst. utroligt han bare bliver ved, og det han gjorde i østrig og tyskland, fortsætter han med i england som om det er det letteste i verden.
Skrevet af La Red
gylden kommentar af sims
Skrevet af MR11
Giv enhver verdensklasse træner de samme midler som Pep har fået i City, og de vil dominere. Det er absolut ingen præstation. Manden har ikke engang vundet Chl endnu, lol.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af casillas
Venstre, højre, hoved, i træk og i samme halvleg. Et vaskeægte monster
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af khabibnurmagomedov
Han bliver en seriøs trussel til Ronaldo og Messi målscorings rekorder. Han må jo være den vildeste spids der er set siden brasilianske Ronaldo. Ik samme teknik, men endnu mere giftig
Skrevet af Edinho
Giv enhver verdensklasse træner de samme midler som Pep har fået i City, og de vil dominere. Det er absolut ingen præstation. Manden har ikke engang vundet Chl endnu, lol.


Det har man jo gjort i 10 år inden Pep og ingen før ham har formået at gøre det.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Skrevet af Bolden12
Jep - og så med så få midler :)
Skrevet af La Red
stærkt af haaland. kan ikke være andet end meget imponeret af den fyr. er også imponeret af hvordan city har formået at købe og opbygge et meget stærkt hold.
men det er også trist.
det er trist at de arabiske emirater har fået lov til at eje og pumpe mange penge i sådan et hold - som tydeligvis får en masse fans. også her i danmark.
formålet med at eje city er jo at få de arabiske emirater til at fremstå i et bedre lys. og det ser desvære ud til at lykkes.
Skrevet af KimTrondheim
Hvis man sammenligner poengene i Premier League de siste årene, så er vel City og Liverpool svært like. Men City har ofte vært akkurat litt bedre. Så City har fortjent å vinne titler, men dominert er det vel heller to lag som har gjort, enn bare City.

Guardiola er en fantastisk manager, med et fantastisk godt lag. Samtidig vet vi jo at det ligger mer bak Citys suksess enn Guardiola. Ikke minst penger. Og da orker jeg ikke en gang kommentere Wikileaks eller Qatar... som er gammelt nytt.

Jeg anerkjenner mye av Citys suksess, samtidig blir man jo ganske motløs, når man vet hva som ligger bak. Den som bruker mest penger, vinner ligatitlene. Sånn er det stort sett overalt, dessverre.

Og Haaland, ja han er i en egen klasse, dessverre... ble visst stille på dem som ropte "Welcome to Premier League" etter Community Shield.
Skrevet af sevver
Klasse kan ikke holdes nede…og den har de lyseblå, hvis 2 angribere til sammen ikke koster hvad røde kort Nunez gør
Næstved og Holbæk forever!
Skrevet af Org
Christiano Ronaldo havde gjort det samme, hvis han havde spillet på er lige så overlegent hold som Man. City.
Skrevet af haraltidret
Haaland har med sine ni mål i fem Prl kampe været akkurat så målfarlig som City´s konkurrenter havde frygtet. Og Erling Håland virker også helt rigtigt castet til at skubbe boldene det sidste stykke over stregen i City´s mangestrengede offensive system. Kan Håland holde sig skadesfri kan han meget vel komme til at slå topscorerrekorden i denne Prl sæson.
Skrevet af LionelSchmeichel
manden har ikke engang vundet Chl endnu, lol. Nej kun 2 gange med Barcelona selvfølgelig.
Skrevet af RaSMuS.
Kan Håland holde sig skadesfri kan han meget vel komme til at slå topscorerrekorden i denne Prl sæson.


Ja med ni mål i de første seks kampe, så ligner det unægteligt, at Andy Cole og Alan Shearers rekorder med 34 mål på én Premier League sæson står for skud. Det er næsten svært at forestille sig, at hans målsnit herfra ikke kommer til at ligge på minimum et enkelt mål per kamp.

Rekorden for flest mål på en kamp i Premier League hedder fem mål og deles af Cole, Shearer, Defoe, Berbatov og Agüero. Mon ikke Haaland også melder sig ind i den klub også.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
annonce
0