Snak

Mere indhold efter annoncen

OB-boss: Tager tid at skabe et grundlag

Skrevet af bold
søn 16. okt 2016
OB's bestyrelsesformand Niels Thorborg forklarer, at de seneste års lunkne resultater er kommet, fordi man har brugt tid på at skabe et grundlag, der skal sikre en sund klubkultur.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Nowitzki
Få nu dine milliarder i spil - hvis man har så mange penge som du har hvad er så pointen i nærmest at rykke ned hver sæson!? Så kan du jo lige så godt lade være at være involveret. Hvorfor gøre det med kun 25 % engagement...?
Skrevet af colin368
Jeg kan nu godt lide tanken om at man forsøger at skabe en anden model end feks Brøndby hvor man er afhængig af talrige emissioner og sugardaddy gaver , men ingen tvivl om at den evige nedrykningskamp river lidt i mavesåret
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Skrevet af nixcha
@colin 368: hvor er det rart, at vi i det mindste er to. Ja, det er ikke fedt for tiden. Men det er federe på lang sigt, hvis det bliver mere bæredygtigt end 2006-2010, hvor Thorborg jo sandsynligvis selv måtte trække i bremsen pga. vanvittigt gab mellem indtægter og udgifter.
Skrevet af jenshaaa
Det var nu sjovere at se OB kæmpe med om mesterskabet dengang, osse selvom det økonomisk ikke hang sammen. Men jeg kan osse godt forstå hvis Thorborg ikke synes det var så sjovt, da han sikkert betalte en høj pris for festen, uden der kom tilsvarende tilbage.
Skrevet af QuesTen
@Nixcha og Colin 368

Jeg er også enig i det i begge skriver.
Men derfor kan han jo godt f.eks. fyre JH.
Thorborg ser vel de samme kampe som os, og han kan vel også se at der er en del af de spillere der er kommet ind der ikke er med til at gøre holdet bedre.

Gør de ikke heldet bedre må de jo være penge brugt forkert, og det er vel det som JH skulle fjerne men ikke har magtet at gøre ordentligt.
annonce
0