Snak

Mere indhold efter annoncen

OB-chef freder Alm: Resultaterne kommer

Skrevet af bold
tir 9. aug 14:31

OB's fodbolddirektør, Björn Wesström, udtaler til fyens.dk, at man stoler på processen i klubben og lader dermed til at frede cheftræner, Andreas Alm, for nu. Læs hele nyheden her
Skrevet af Niclas666
Jeg tvivler meget på at resultaterne kommer.
Skrevet af Abel02
Man bliver altid så stolt af sine modne landsmænd når man bruger ordet bundby ;-) og nej jeg er ikke Brøndby tilhænger jeg undre mig bare over behovet ;)
Skrevet af LEEDSJE
Kig på alle overskrifter om ´fan opførsel´ ABEL02 og du vil finde svaret
Skrevet af JytteRolf
Det er den værste melding at få som træner
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af haraltidret
At blive fredet som cheftræner plejer at betyde at en fyring er lige oppe over.
Skrevet af DKHansen
Kampito; Det er muligt der er tale om stavefejl, men fortæl lige hvor Bundby og Bundby stadion ligger? Ikke umiddelbart en by eller stadion, jeg har hørt om, eller kender til.
Skrevet af LarsHD
Wesström ligner ellers en bad mother****** Hvis jeg var Alm ville jeg træde varsomt.
Spurs mand siden 1989
Skrevet af Condor
DkHansen: Ved heller ikke hvor Bundby ligger? Tænker det er syd for Topby (hvor den så end ligger?)
Skrevet af MVM
Få ham nu bare fyret. Han er åbenlyst ikke den rigtige mand. Jeg havde fyret ham allerede sidste efterår, allerede der var der bekymrende tegn angående taktik og mærkelige udskiftninger.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Horseman
Jeg håber han bliver på posten, så har vi da allerede fundet den første nedrykker.
Skrevet af El ninio
Jeg synes faktisk Morten Brunn skrev en meget præcis klumme på tv2sporten.dk der hedder ligegyldige OB. Den kan stadigvæk læses.

Klubben er som skrevet Ligegyldig... altså en klub som man før i tiden var en magtfaktor, men som nu er Ligegyldig.

Skrevet af KLB-ManU
OB skal netop beholde Alm. Man har offensive profiler på vej tilbage… Ny målmand der kan afløse en usikker Bernat og så en pause til Kasper Larsen med Ivanovic i midterforsvaret, så ser det hele formentlig noget anderledes ud.
Presset fra medier og fans er i mange situationer ødelæggende for klubbernes langsigtede strategier. Godt Silkeborg og Nordsjælland holdt fast, da det også kneb der for relativ kort tid siden…
Skrevet af Dr. Def
Et nederlag i næste kamp og han er færdig
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Slettet(021211222109)
Bundby - virkelig? Klokken er 19 drenge, det er sengetid. Jeg kan næsten kun antage i har haft første skoledag i dag.

OT;
Det aldrig godt at blive fredet offentligt, de plejer at betyde man kun har et par kampe tilbage.
Skrevet af BESUDLEREN
Både bjørn og Andreas burde udskiftes. De burde hente en Ole Nielsen eller haysen som sports chef og David Nielsen som træner dertil en stærk midter stopper en stærk central midt samt en angriber der er garant for at score mål. Pb burde være en top 6 klub i hver eneste sæson i stedet ligger de og roder rundt i bunden af ligaen år efter år.
Skrevet af KLB-ManU
Der ingen som snakker OBs usynlige ejer Niels Thorborg. Hvad er hans ambitioner med ejerskabet??? Og så undrer jeg mig også over det sølle stadion i Odense, som visuelt og stemningsmæssigt forlængst er overhalet af mindre jyske klubber; Vejle, Esbjerg, Viborg, Randers og Silkeborg. OB er blevet en tidslomme. Dele af klubhuset er dog blevet opdateret med bedre træningsfaciliteter, men det var så også helt håbløst for kun få år tilbage.
Skrevet af Futunaut
Præcis: Hvorfor taler ingen om, hvorvidt OB har den rette ejer-struktur? En person har haft det overordnede ansvar igennem de seneste 11 års "leverpostej", og det er Niels Thorborg. Trænere, sportschefer og spillere og strategier er kommet og gået, uden at noget har virket. Hvem har haft det samlede ansvar for det? Niels Thorborg. Ja, jeg ved godt, at NT´s filosofi er, at OB skal være "bæredygtig", og det er også fint og smukt og rigtigt. Men nogle gange skal der investeres for at få succes, som så kan betale investeringen tilbage. Der mangler simpelthen mod og visioner på ledelsesgangen i Ådalen. Sørgerligt, for hvorfor skal det tage så mange år at finde frem til en ny (og bæredygtig) succes-formel? Kom nu for pokker lidt ud over rampen!
Skrevet af sterhard
Man kunne jo også læse sportschefens kommentar som et udtryk for besindighed. Der er spillet 4 runder og god tid til at justere både spillet og truppen. 2 sejre er nok til at rykke frem til en midterplacering. Det
sker da, at trænerfyringer giver et boost, men tendensen til at smide træneren på porten efter nogle få runder er ikke nødvendigvis en succes. FCM er det seneste eksempel og i mine øjne et tragikomisk et af slagsen. Hvis svenskeren mister omklædningsrummet er det en anden sag, da det som bekendt er nemmere at fyre en mand frem for flertallet i en trup.
Skrevet af guldtilOB
Det vil ikke give mening at fyre Alm på nuværende tidspunkt. Lad ham nu bare få resten af året til at bevise sig.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
annonce
0