Snak

Mere indhold efter annoncen

OB-chef freder Alm: Useriøst at snakke fyring

fre 19. nov 2021

OB tabte fredag aften 2-3 til Viborg, men OB's sportschef fredede efterfølgende cheftræner Andreas Alm.Læs hele nyheden her
Kæft en skodklub
Utroligt Hemmingsen ikke er røget ud
Faktisk mest til pudersne d-:
OB er til grin. Håbløs ledelse de har.
Ja ja så er det vel heller ikke værre?
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Guldtilob:
Er det ikk værre. Vi bliver spillet på røv og albuer imod Viborg der mangler nogle meget vigtig spillere. Vi er ikke farlige vi er piv ringe nede bagved. Det er pinligt at se på os spille. Når man ikk henter nogle spillere i sommers for man mener vi har mindst en top 6 klib. Armen så der fandme noget galt i en ledelse når alle kan se det, men ikk dem. Håber Bjørn kommer og skubber og siger noget til den uduelige ledelse.
Michael Hemmingsens løsning på alt: Vi arbejder stenhårdt…….seriøst??… jamen så håber jeg da en eller anden arbejder stenhårdt på at få dig fyret! for du kaldte den her trup top 6 inden sæsonen, og insisterede på der ikke behøvede at komme nævneværdige forstærkninger…..klaphat
Ja det er virkelig svært at se hvordan holdet / OB har og skal flytte sig. Der er et eller andet grundliggende/ bagvedliggende galt. Umiddelbart, skulle man mene at man skulle kunne købe sig fra det. Men det tror jeg ikke på. Det handler nok mere om hvordan man opfatter og oplever sig selv i Ådalen. Det er den mentale del, der skal flyttes på. Selvfølgelig med nogen justeringer på spillersiden, det kan man nok ikke komme uden om. Heller få kvalitetsspillere fra en højere hylde krydret med talenter. I dag fylder talenterne ikke nok og dem omkring dem som skal løfte dem er ikke dygtige nok desværre.
Truppen er ikke til mere, er det ikke bare sådan det er?
På nær et par enkelte offensive spillere, er der vel ikke rigtigt nogen, der holder en kvalitet over almindelig metervare.
Tverskov, Thomasen, Skjelvik, Frøkjær etc. har da deres momenter, man hvem har ikke det?
Så OB: Pas på stregen!
Præcis den er ikke til mere. Men det gigante problem er jo klubbens ledelse siger de skal i top 6 også vælger man netop ikke at hente noget som helst. Hvilket som fan bare tænkte hva helvede tænker de på oppe i ledelsen. Det sejler, og hvis ham Bjørn der kommer heller ikke kan banke i bordet (hvilket jeg tror han kan) jamen så kommer vi aldrig højre end der vi er nu :)
Der er jo 10 klubber der vil i top 6. Det kan alle selvfølgelig ikke komme. Spil nu bare sæsonen færdig og byg op til næste sæson.
Den 6.plads er da det mest ligegyldige at have som ambition.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
annonce