Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dresen122
@jelle

NOPE- det med at give dommeren skylden klare OB fint selv.
AGF ManU
Skrevet af Farsopoli2006
Kampen viste, at OB nok er lidt overvurderet. Især defensivt er holdet utroligt tungt, ligeså snart at modstanderen er lidt stærkere end de sædvanlige Suppeliga-spillere. Midterforsvaret er meget tungt, og det var nok lidt vel optimistisk at dem, der havde tildelt OB næsten fifty-fifty procent chance for at gå videre. Jeg sagde selv 35 procent, det var mere realistisk, ja 30 % passer nok endda bedre nu efter et lidt dårligt resultat i aften. 2-0 hjemme er ikke utopi, men mod et godt italiensk hold bliver det meget svært. Ikke så meget at score to mål, det er meget sandsynligt, men at undgå mål imod sig bliver utroligt svært, da Genoa har nogle utroligt rappe folk, der er vilde med kontraspillet. Især mod et gumpetungt odenseansk forsvar ;o)

Det glædelige ved kampen var, at vi fik set, at der ER forskel på italiensk og dansk fodbold. De selvforherligende jubelskribenter herinde mente jo efterhånden, at den danske liga var ligeså stærk som den italienske LOL...det er langt fra tilfældet. Naturligvis!

Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Iklazn
--slettet--
Brigate Brigate Gialloblù! Forza Hellas Verona! http://www.youtube.com/watch?v=zzDp8igbZh0&feature=related
Skrevet af Tortilla
OMG OB! Dommerens skyld? Er der overhovedet en kamp, I ikke har vundet, som ikke var dommerens skyld?
EFB - For nutid og altid. Esbjerg til tops til tops til tops.
Skrevet af KNJ
Tortilla
Så du kampen?
Skrevet af Tortilla
Ja, og når vi snakker frispark på midten, har det ingen indflydelse. Forøvrigt ville I vide, der må laves mere i Europa. Bare se Celtic - Arsenal.

Men fint.. OB havde selvfølgelig fået mindst uafgjort, hvis det ikke var for dommeren. Ligesom de havde vundet i Brøndby og Århus. Og nu idag.

Der var ingen fra OB der brokkede sig, da I havde dommeren med jer over os, og overså et straffespark. Det kunne lyde meget værre, hvis alle Esbjerg fans ville gale up, igesom i gør hver evigt eneste gang. Det er trættende.
EFB - For nutid og altid. Esbjerg til tops til tops til tops.
Skrevet af KNJ
Problemet var jo netop at der ikke måtte laves noget. Ikke engang skulderskub.
Skrevet af Tortilla
Nu snakker jeg om det 3 mål.

Men hvis OB vil klare sig ude i Europa, kræver det også mere end betonfysik, som er OB´s varemærke- Og det er skam positivt ment. OB´s force i sas-ligaen er jo netop at de er store eller pumpede, og så have 2 hurtige, men stadig en stor front løber også. Men kun 2 ag gangen. Derfor er Rurik også med som ikke er hestekræfter, men mega god teknisk og en fornøjelse at se på.

Håber i klarer den.
EFB - For nutid og altid. Esbjerg til tops til tops til tops.
Skrevet af MrsLarsen
Synes ikke det kun er OB fans der har ytret sig i denne tråd omkring dommerens hårdhed.
SÅ ikke selv kampen. Så kan ikke udtale mig.
Men ved da, at det var meget ringe og højst sandsynligt udslagsgivende mod både brøndby og agf.
Så ikke kampem imod efb. Men har da læs flere OB fans, som har nævnt at der var OB heldige.
Skrevet af 80Ronaldinho
@ Hamit Altintop

Er det ikke lige vildt nok at sende Figueroa på landsholdet efter en god kamp mod OB? Han har trods alt kun lavet 3 mål for Genoa på nogle sæsoner, samtidig med at han stod i skyggen af Milito og højst sandsynligt også må varme bænken når Crespo returnerer fra sin skade. Så meget spilletid og mål tror jeg nu ikke han kommer til at lave som ville kunne give en berettiget udtagelse til et argentinsk landshold hvor der er flere gode angribere som venter på en udtagelse bl.a. Higuain fra Madrid.

Sidst Figueroa lavede mange mål var i Cruz Azul for 5 år siden, hvor han var udlejet fra Villarreal, hvor han også var et flop.

Mht kampen så skal OB sgu ikke være kede af at blive pillet fra hinanden på denne bane. Milan blev spillet baglæns ud i sidste sæson, hvor Genoa også slog Juve her, så det er ikke et nemt sted at spille. Og sikke en larm:) Genoa har dog flere gode offensive spillere siddende ude som vi ikke så idag i form af Palladino, Crespo, Floccari og Jankovic. Nogen som er ligeså gode som dem idag. Det er et stærkt hold OB har trukket her, en forbandet uheldig lodtrækning.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Peter_s
Ja fortjent sejr til Genoa, ganske enkelt klasser bedre end OB, med deres hurtige boldomgang, men ville også være underligt hvis der ik var klasseforskel mellem italiensk og dansk fodbold :-)
Skrevet af I.B.
Det irriterer mig meget, at Lars Olsen ikke lader Caca starte inde. Han kan altid holde på bolden, fremtvinger frispark, skaber chancer og er målfarlig. Bye, bye OB!
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Toggle
Jeg synes også dommeren dømte en smule til Genoa´s fordel, men det var altså ikke meget. Genoa spillerne var gode til at falde let. Der er kæmpe forskel på dommerne i europæisk sammenhæng. Vil ikke give en ret i at der tillades mere i europæiske kampe - det afhænger af hvor dommeren kommer fra. Feks tillader de engelske dommere mere, mens en hollandsk ikke tillader ret meget. Utaka´s advarsel var i øvrigt som følge af brok og helt korrekt. Men lad det nu være ved det.
Synes det er utrolig uheldigt at OB har trukket denne modstander, omvendt er opgaven stadig ikke umuligt. Der er chance for at italienerne som man ofte ser de sydeuropæiske hold gøre, undervurderer i returopgøret. OB skal bare klø på på hjemmebanen, og for guds skyld - prøv nu at få et dansk stadion fyldt op til en afgørende europæisk fodboldkamp !!!
LUHG
Skrevet af badazz
Skidt præstation af dommeren, men Genoa var klart det bedste hold.
Det er et ærgeligt mål de får det første. Det sker vel en gang ud af 100 af den rent faktisk går ind. Ellers er OB ok med i 1. halvleg.
Desværre er de slet ikke klar fra 2. halvleg.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Gasbarroni
@Ronaldinho

Figueroa scorede nu 7 mål i 17 kampe for Boca Juniors i sidste sæson.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Krogstræde
@ Villan - haha, den var genial, den med Sarajevo. Selv som AaB-fan måtte jeg trække på smilebåndet i den situation :-)
Skrevet af 80Ronaldinho
@ Gas

Ja okay, men manden har langt fra været nogen succes i Genoa. 3 mål i 21 kampe vidner ikke om en klasseangriber, som hører hjemme på det argentinske landshold. Ihvertfald ikke efter min mening:) Han har været alt andet end et hit i europa hos Birmingham, Villarreal og Genoa. Og vil da mene Higuain står foran i køen til en berettiget udtagelse, men man ved jo aldrig hvad Maradona kan finde på.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
annonce
0