Snak

Mere indhold efter annoncen

OB og SIF delte i sidste test

Skrevet af bold
lør 12. jul 2014
OB kom på 1-0, men Silkeborg udlignede i anden halvleg til 1-1, hvilket blev slutresultatet i sidste testkamp inden sæsonstart. Bashkim Kadrii og Emil Scheel stod for scoringerne.

Læs hele nyheden her
Skrevet af guldtilOB
To hold der kommer til at kæmpe for overlevelse..
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af hvorforik
Ja, tror jeg også. Sammen med Hobro og Sønderjyske. Med de 2 nyoprykkere som favoritter
Skrevet af MartinHerold
Håber den angriber er lige oppe over. Med overvægt i spil og med mange store chancer skal kampen lukkes.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af genialtdetder
Det var ikke en særlig velspillet kamp synes jeg. Hvert hold havde en halvleg, hvor de var bedst. TB bad os holde øje med dødbolde hvor der gerne skulle være fremgang, men det var Ikke til at se. Jeg talte 5 dødbolde til Silkeborg som endte i OB´s felt. 1 boksede Toppel til hjørne, de 4 endte som chancer/muligheder til Silkeborg. Det andet fokuspunkt var omstillinger, og her var der rigtig gode momenter, men vi har stadig svært ved at føre dem til afslutninger. Ngoo er godt nok en kæmpe, han minder meget om Mark Nygaard, så det er en smagssag om man kan lide den type spillere. En rigtig topscorer tror jeg ikke han er, måske 8-10 på sæsonen, hvis de andre lære at skyde højere end hans skridt højde. Til gengæld bringer han enorm fysik, og måske andre kan drage fordel af det. For mig er det et No go baseret på denne kamp alene.
Skrevet af Bartolone
Er Toppel førstevalget mellem stængerne ??
SønderjizzzL
Skrevet af genialtdetder
Jeg tror bestemt Toppel er 1.valg. Det var han i foråret, og der er intet der tyder på, det har ændret sig. I dag spiller han hele kampen, og det indikere for mig, at han også starter på næste søndag. Han har i øvrigt udviklet sig enormt de senere år, jeg synes vi har fået en fremragende målmand i Toppel. Lidt ærgerligt for ham, han ikke kunne forløse sit talent lidt tidligere i karrieren, men sådan er det så forskelligt.
Skrevet af Givaldrigop
OB lagde flot ud i de første 20 minutter men herefter var niveauet meget lavt og Silkeborg spillede klart bedst uden dog at blive rigtige farlige. Der skal helt andre boller på suppen om godt en uge
annonce
0