Snak

Mere indhold efter annoncen
@mentalDK
Hvis dit nickname hentyder til at du er den Mentale linje for DK, så er vi sgu da f*cked.
Han blev også antastet på vej hjem fra Odense stadion efter kampen som han fulgte da han jo respekterer klubben, selv efter en bøde.

Men du virker sgu lidt som typen der ikke er helt Mental frisk, håber bare du har en dårlig dag.
For helvede Odense, endelig har vi en spiller med noget potentiale, Rend mig i r""
Vær flink. Jeg er fra Fyn, vi er ikke så gode til fodbold, vi kan ikke gøre for det.
Sjældent det er ledelsen og ´fans´ der er årsagen til en klub muligvis ikke ender i top 6, men det kan sagtens gå hen og blive tilfældet her. Dårligt håndteret af ledelsen man ikke formår at holde det internt, og på samme måde en skammelig opførsel af de såkaldte ´fans´, som næppe havde regnet med dette udfald af deres udskejelser.

God bedring til Minteh! Forhåbentlig går der ikke længe før vi ser de hurtige fødder i suppen igen.
Jeg er blevet lidt nysgerrig. Hvordan er det i forventer ledelsen skal holde det internt. Når nu de 2 store sportsaviser skriver han er set i byen.
Moral er godt.....
Mholmm

Fuldstændig enig i dine betragtninger.
Hvad ville I sige til at en af jeres medarbejdere fik særbehandling, hvis han/hun brød reglerne?Hvis det omhandlede integrationen af en ny medarbejder der kom fra et andet kontinent og derfor fra en helt anden kultur.

Så ville jeg næsten være mere forarget over at min arbejdsgiver ikke forstod at jonglerer imellem medarbejderne og over at de så sort/hvid på tingene. Som kan være svært for nogle når de kommer fra en anden kultur. Hvad gå i byen betyder for dig. Er ikke sikkert det betyder det samme for din nabo.

Hvem siger minteh drak mv. Om han sad oppe i Eiffeltårnet eller på en bar eller hjemme foran fjernsynet. Det kan da være så ligegyldigt så længe han præsterer på banen.

Gør han ikke det, så kan det være at man skal ind og kigge på hvorfor. Og det kunne så være at han ikke fik nok søvn etc. Og så kunne man tage dialogen. Men indtil nu har han da præsteret flot på banen .

Så svaret på dit spørgsmål ville være , at nej jeg ville ikke være sur over at medarbejderne blev behandlet forskelligt. Selvfølgelig alt efter hvad det er det omhandler.
annonce