Snak

Mere indhold efter annoncen

Oblak om ny nedtur: Sæt ikke spørgsmålstegn ved Simeone

man 19. sep 11:47

Atletico Madrid fortjente mere fra Madridderbyet, mener målmand Jan Oblak, der ikke vil kritisere cheftræner Diego Simeone.Læs hele nyheden her
Kræver man at man vinder alt, så skal der en del nye spillere i truppen. Men fed indstilling! Det kunne mange unge lære meget af!
Selv for en inkarneret Atleti-fan er det svært ikke at tænke tanken, at Cholos tid er ved at være slut.
Men dertil kommer, at der skal en kraftig oprydning til for at løfte holdet ud af middelmådigheden.
Giménez og Savic spiller begge sjældent. Hermoso og Felipe har ikke niveauet. Rodrigo de Paul er decideret elendig, og Joao Felix kommer bare ikke længere end til antydningen af noget stort…og Molina er tilsyneladende heller ikke den mand, der kan erstatte Trippier !
Der er hårde tider i vente.
Jeg synes faktisk de har er hold, der er blandt de bedste i la liga. Felix er den, der underpræsterer mest. Griezmann ligner en, der får en stor sæson, men han mangler en formstærk legekammerat. Så enten skal Felix eller morata eller Cunha til at vise storform, eller også skal de lande en ny angriber.
Carrasco og llorente har også været under niveau, og så mangler der en hurtig spiller til at supplere witsel. Han manglede fart i går.

Med Griezmann på banen ligner de pludseligt et hold, der kan udfordre alle.
Tendensen med Simeone sidste 3 år har været mere og mere at han spiller spillerne ude af deres rigtige position, hvorfor han selv har været grunden til denne deroute. Det kan måske være opfindsomt med en enkelt eller to men det er jo stukket helt af, og derved ingen balance på holdet.
Saul, Carrasco, Witsel, Llorente bare for at nævne kampen igår. Cunha bliver ligeledes brugt vildt forskellige positioner fra kamp til kamp.
Altså, Llorente er en klassespiller. Men det har han bare ikke været i to år nu. Sådan kan man desværre sige om mange af Atleticos spillere.
På papiret har de en rigtig god trup, som kan slå alle hold i verden, men de spiller bare sjældent op til deres bedste
Silkeborg, Barcelona, utd
Altså, Llorente er en klassespiller. Men det har han bare ikke været i to år nu

Enig men det er vel også svært at spille sig tilbage i form hvis man skal agere back, wingback, kant mv. og ikke sin egentlig position kontinuerligt.
Jeg ser ikke alle Atleticos kampe, men mindes Saul var ud for noget lignende hvor han faldt gevaldigt i niveau. Hvorfor ikke gå efter hvad man har behov for istedet for at omskole alt og alle.
Jeg er enig i at Simeone trænger til et nyt projekt, måske Inter?

Atletico får dog svært ved at hive en træner ind på samme niveau.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce