Snak

Mere indhold efter annoncen

Odemwingie vraget af WBA

fre 1. feb 2013
Peter Odemwingie mødte i dag op til træning i WBA, men måtte ikke træne med, og blev efterfølgende vraget til weekendens kamp.

Læs hele nyheden her
Ja så kan han vel lære det!
Det bliver en laang forårs-sæson for ham. Han bliver vel solgt til sommer, med den situation han er havnet i...
.
Kunne være sjovt hvis klubben har råd til at beholde ham på bænken til hans kontrakt udløber.
Spilleren har vel selv været med til at bestemme længden af sin kontrakt.
Ja men hvis ikke han spiller de næste 4-5 måneder så er han næppe lige så attraktiv til sommer.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Så slipper han også for at blive piftet nådesløst ud af klubbens egne supportere på søndag.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
En spade af dimensioner!

Tror måske bare han skal fortsætte karrieren et sted i Nigeria!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Men alligevel snæversynet ikke at gøre ham så salgsbar som muligt, hvis de har tænkt sig at sende ham afsted til sommer.
Snæver synet ???? Skulle Odemwingie spille alle kampe, så West Brom kan få en god pris til sommer.... Du har da tabt sutten eller overhovedet ikke fulgt med i historikken i denne farce. Har JP råd til det, så bør Odemwingie sidder på bænken på reserveholdet de næste 18 måneder. Magen til fjols skal man lede længe efter eller måske bare køre til Liverpool og opleve BR og Suarez !!!!!!! Odemwingie har forlænget sin kontrakt og får en god løn - totalt mangel på respekt for klub og fans..... Og køre til London og tro at det er i orden - får at fordoble sin løn uden at der er givet grønt lys fra arb giver. Ingen tvivl om at West Brom bør anklage HR for at fordreje hovedet på Odemwingie - det må klart være en sag for forbundet, da det er i mod alle regler....... Lad ham komme ydmygt tilbage og vise omverdenen at han har fejlet - gøre sig fortjent til at komme tilbage til fodbolden......han er trods alt en god spiller.....

Godt at West Brom/JP havde "boller" til at stå i mod - tilbuddet fra QPR var langt under prisen af hans kaliber...

"Magen til fjols skal man lede længe efter eller måske bare køre til Liverpool og opleve BR og Suarez" eller bare læse det du lige har skrevet - det er da en udtalelse fra en, som har tabt sutten.

OT: totalt forståeligt at han bliver vraget til denne kamp, han får nok ikke meget sympati fra lægterne nogen steder i England.
Fakta.....
annonce