Snak

Mere indhold efter annoncen
AaB er ved at lave et ekstremt godt transfervindue. 4 klare forstærkninger af startelleveren. Nu mangler vi bare at hente en god midtbanespiller - lejer vi Abildgaard ind bliver vinduet legendarisk.
Hvem skal servere de rigtige bolde til Helenius?
Jeg har lidt svært ved at se ham med succes på det nuværende AaB hold.

Det skal Lucas Andersen, Pripp, Bakiz og de Souza vel. Og ham den nye Lyngby back Kasper Jørgensen skulle også være god i offensiven, men kender ham ikke så godt.

Der burde være rigeligt med oplæggere, men det har haltet gevaldigt med scoringerne.

Hvordan har det fungeret indtil nu?
Er der helt seriøst nogle der syntes vi ikke har haft et godt transfervindue fra 2.sidste pladsen? Folk er jo skøre tænk at man nu skal have kritik for at hente sidste års topscorer i Superligaen som ovenikøbet er en af vores egne drenge...Helt klart at folk er på autopilot mht kritik af AaB
Hvordan har det fungeret indtil nu?

Det kan man jo klart nok ikke sige noget om da de ikke har spillet sammen endnu.

Men da alle de nævnte spillere er tekniske gode typer som før har været dygtige i oplæggerens rolle, så ser jeg ikke umiddelbart nogen grund til at det ikke burde fungere.

AaBs primære problem har netop været at der i truppen ikke findes en eneste god afslutter, ikke fra 9er positionen i hvert fald.

Dertil de mange skiftende trænere har betydet en trup uden struktur og et forsvar der blev stærkt svækket af Thelander og Rinne forsvandt, Ross blev solgt og Hagelskjær blev sendt på leje. Noget af et dyrt fuck op at miste hele forsvaret på engang.
Hvordan har det fungeret indtil nu?


Altså det har jo været lidt svært at få lagt nogle bolde ind til Helenius, eftersom at han har spillet for en helt anden klub, men mon ikke at det bliver en del lettere nu?
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
annonce