Snak

Mere indhold efter annoncen
2 point til Ilsø
Flot af en klub der har storhedsvanvid 😳
Det jo ved at udvikle sig til et galehus!!
Man vil gerne være i europæisk top 50, og blive mestre.. Men man ansætter klubbens U19 træner, dernæst klubbens assistent træner, efterfølgende en tidligere Horsens træner som er kendt for elstremt beton bold, og til sidst en hjælpe træner/ungdoms træner, der trods sin høje alder ikke har styret et klub hold til succes..

Så alle gode gange 4..

Såfremt man gerne vil spille i Europa og dyste om medaljer i samme sæson, så ansætter man en der har prøvet det før og med succes.. Man kan sgu da ikke være så naiv at tro enhver træner man hiver ind er den næste Ståle, eller så stupid at man tror forskellen på superliga med Europa, og superliga uden er minimal..

At Kenneth Andersen i sin tid selv måtte sige op, siger dulme noget om den ledelse og hvor langt væk fra virkeligheden den er.. Og med et enkelt mesterskab på fem sæsoner, kan man da håbe at med dagens fyring, at den ledelse snart vågner op..

Men hiv da endelig en David Nielsen ind, det var da et fantastisk forslag, han har heller ikke nogen erfaring med at styrer et top hold til medajler i sæsonener med Europa, så det skal nok blive godt...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Den med Davidsky som træner, den tror de fleste nok ikke på, virker lidt som Bo light, David er nok mere interessant for klubber i divisionerne nedenfor, det nok det som er realistisk for ham eller blot ingenting.
Faktisk mest til pudersne d-:
FCM bør vel omdøbes til FCSvingdør?

Shit det sejler i den klub. Men til stor morskab for os andre, og de ligger klart i spidsen for rodebutikker i suppen.

Spændende hvem det næste "store" træner navn bliver. Er der nogen træner der efterhånden tør tage tjansen?
Cadeau til Bo Henriksen, fyringen viser med al tydelighed at det ikke er ham der er noget galt med, men ledelsen
Ledelsen er helt blæst i FCM
Cyka Blyat Idi Nahui
Jeg havde nok ventet til sommer med den fyring, men alt andet lige så har Capellas også fejlet. Nok er truppen ikke så god som den har været, men for mig at se bør den være rigelig god til top 6. Capellas har ikke formået at få spillerne til at præstere. Hvis ikke han har spillerne til den stil han foretrækker må han være god nok til at foretage justeringer som passer de spillere han har til rådighed bedre.
Fornuftigt.
annonce