Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af J.C
Har det som mange andre, svært ved at forstille mig en anden manager for United.
Jeg er vokset op med ham som manager for mit favorit hold, så det bliver utroligt svært at se en anden fylde han´s sko ud.
Tusinde tak for alt hvad du har gjort for klubben Alex!
Skrevet af Nikolajb
Som jeg ser det, så er der kun 2 mulige arvtagere til posten, nemlig Mou og Moyes. Jeg ser Mou som 60-40 favorit til at tage pladsen, da han lader til virkelig at ville tilbage til England. Desuden er SAF og Mou eftersigende ret gode venner, og jeg er ret overbevist om at SAF får en finger med i afgørelsen om hans arvtager. Timingen synes god for begge to, da de begge har kontraktudløb til sommer.

Ifølge en afstemning med 30.000 deltagere, foretaget af Telegraph, er disse to også, med længde, de største favoritter til jobbet.

Mou - 41%
Moyes - 24%
Klopp - 11%
Ole Gunnar - 7%
G. Neville - 6%
Heynckes/Laudrup - 4%

Personligt kan jeg for det meste godt lide Mou. Sommetider synes jeg han går for langt, og hvis han kommer til United, så håber jeg han får styr på de områder. Iøvrigt kan der måske argumenteres for at han til tider har spillet for defensivt i de store kampe, men det har SAF også gjort sommetider.

Det mest brugte argument for at Moyes skal tage over, er at han har fået meget ud af et begrænset budget. I denne sammenhæng bør man lige huske på at Mou vandt CL med Porto, og uden at være 100% sikker, så vil jeg ikke tro at budgettet i Porto var markant højere end i Everton. Hvis det altså overhovedet var højere.

Der har allerede været mange meninger fremme om fremtiden for United, hvor der især bliver peget på at SAF´s efterfølger vil få det endnu sværere af at SAF bliver i klubben. Uanset om det er korrekt eller ej, så kan der ikke herske tvivl om at presset på arvtageren vil være ekstremt, og han vil i tide og utide blive målt, vejet og sammenlignet med SAF. Starter sæsonen ikke med lutter sejre, så vil der formentlig også blive sået tvivl om hans evner til at tage klubben videre, og der vil generelt bare være et enormt mentalt pres. Ovenstående er den allerstørste grund til at jeg tror på Mou som ny manager. Han lod sig ikke påvirke synligt af det massive pres i Madrid, og jeg tror han vil håndtere det bedre end Moyes.

Uanset hvad, så bliver det spændende at se hvem der tager over, og jeg håber af hele mit hjerte, uanset hvem det bliver, at han kan føre klubben videre mod nye triumfer.
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Skrevet af PrebenElkjær
Tak for alt!
CR7- Den bedste spiller nogensinde Pepe - The Dwarf Exterminator Varane - Anti-messi
Skrevet af L.Haahr
Utroligt hvor mange titler han har ført United til. Helt fantastisk han stopper!
1 26 8 11
Skrevet af Toby_91
Ordet "legende" blive misbrugt meget, men det passer perfekt på Ferguson. Det er fuldkomment suverænt, hvad han er præseteret.
Skrevet af Folsen
Jeg synes, at det er fantastisk at se, at folk i sidste ende sagtens kan vise respekt. Der har altid været hate mod manden, ligegyldigt hvad han siger, men når alt kommer til alt, respektere alle jo manden. Næsten da.

Jeg havde forberedt mig til denne dag, men jeg troede nu alligevel han ville holde to eller tre år endnu, men tidspunktet er måske det rette. Det bliver sværere og sværere at konkurrere med Chelsea og Manchester Citys russer- og oliemillioner. Han blev slået af oliemillioner men slog tilbage, og kan nu med værdighed trække stikket.
...
Skrevet af fck-styrer
Du godeste. Troede aldrig den overskrift skulle se dagens lys. Var helt overbevist om at han ville dø sammen med klubben.

En stor træner, en stor mand. Har aldrig kunne lide klubben, men han har min fulde respekt. En legende der forlader fodboldverden!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af ForzaTærtedej
Din tid er kommet,


JOHN FAXE.


En kæmpe personlighed som vi her mister.
FCM siden 2008. FARLIGE FRANK! <3 FC Bayern München siden 2012. Liverpool sympatisør. Swansea siden Laudrup. Ronaldinho siden 2003. Pro Evolution Soccer! Football Manager!
Skrevet af krusjer1
Har aldrig været fan af hverken ham eller hans klub, men synes alligevel det er vildt ærgeligt.

Ancelotti overtager!
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Skrevet af HanseMand
tak for alt Fergie
du vil blive savnet:(
Jeg tror, at United aldrig kommer til at vinde Premierleague igen med Ferguson som manager. Der er virkeligt kommet et skifte. -Jan Mølby
Skrevet af colin368
Han har været ulideligt pivet de sidste par sæsoner, men for satan et pokalskab han kan fremvise.
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
annonce
0