Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Andre Riel skifter til Frem

man 4. jan 2021

Frem skriver på deres hjemmeside, at de har hentet Andre Riel, som har fået ophævet sin kontrakt i Lyngby.Læs hele nyheden her
Flot signing af BK Frem. Hvis Ngogo går i stå kan man prøve med André Riel. Jeg håber I øvrigt, at BK Frem kan tøjle Riel. Han har haft en turbulent tilværelse i hans seneste klubber, men hvis den gode René Henriksen kan få sat skik på ham kunne det være et godt match.
Det bliver spændende at følge
FCN
Sådan
Klasse signing !!
Velkommen hjem
Hold op engang xort du skriver......ARicardo
Yes Popcorn.....
AR: Hvad fuck snakker du om menneske?! Èn ting er det paradoksale i din udtalelse, noget andet er, at det jo på ingen måde passer. Enten ved du ikke hvad du snakker om, eller også forsøger du bevidst i bedste Trump-stil at opfinde løgne for at sværte Frem til. Jeg ved næsten ikke hvad der er mest ynkeligt.
@ARicardo
Hvad snakker du om? BK Frem har nogle af Danmarks bedste fans hvis du spørger mig. De er for kærlighed og klassekamp - regnbueflaget vajer nede på trætribunen hver eneste hjemmekamp - de er udpræget venstreorienterede. Jeg forstår virkelig ikke hvor dit nonsens kommer fra.
FCN
Afløseren: Der er enkelte (heldigvis er langt de fleste super flinke) Brønshøj-fans, som har en eller anden bizar ide om at Frems fans ikke er "rigtige" venstreorienterede fordi de ikke render rundt i sort tøj og vil slås med alle de er uenige i, og derfor synes de så det er ok at svine dem til med løgne, så snart muligheden byder sig. Meget modent.
@cabbage
Ok, det vidste jeg ikke. De få gange jeg har været ude i mosen og støtte FREM, har det været ganske hyggeligt. Masser af kærlige (og gensidige) drillerier, men ikke noget, der var så slemt at man ikke kunne snuppe en kold hof sammen efter kampen.
FCN
Det er som sagt heldigvis kun meget få tosser. I det store hele er der et fint og kammeratligt mellem de to fangrupper.
...og heldigvis for det :-)
FCN
annonce