Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jonson10
Jeg må indrømme at bold-segmentet er fantastisk sjovt.

Daramy rykker fra Jong Ajax til FCK - han skal med til VM

Wass som har 48 landskampe, ofte er udtaget og har spillet fast i 11 år på Ligue 1 og La Liga, med det seneste halve år som eneste mindre deroute, rykker til Brøndby - der røg VM ;-)


Ja, det er en morsom logik :)

Dreyer til FCM - Uambitiøst.
Daramy til FCK - Fantastisk.
Wass til Brøndby - Uambitiøst.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af poh
Selvom Wass har været en udmærket landsholdsspiller, især under Hjulmand, så virker det her som et meget vovet skifte. Tænk at han vender hjem til en så ringe liga, når han tydeligvis kunne spille en sæson eller to mere i en stor liga.

Nu må Bah og NK da sætte sig rimeligt solidt på de to forreste pladser som højre back!
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Slettet(270928221510)
@JesperA46
Kom dummere, troll. Hvem er så danmarks tredjestørste klub? Eller andenstørste for den sags skyld? Eller tredje? Historisk og fanbase-mæssigt, er Brøndby jo den største klub i Danmark og har vel også leveret de suverænt største talenter til det danske landshold igennem tiden. Så, han vil på mange måder komme retur til Danmarks største klub om du vil det eller ej, selvom to hold har større budget lige pt.
Skrevet af Slettet(270928221510)
@Jonson10
Det er de mindrebemidlede FC-tosser, der ikke bestiller andet end at spille dumsmarte i hver eneste nyhedsartikel om Brøndby. Det må være hårdt for dem, at vi fylder så meget i deres bevidsthed på trods af CV lige har pisset hele vores sæson væk, før den for alvor er startet.
Skrevet af XSDU
@ Gaskaj

De "argumenter" tror jeg slet ikke kan findes, lige meget hvor, og hvor længe man leder.
Når Wass melder ud som han gør omkring familien, er det vigtigste for ham at den er i gode rammer og har det godt.
Igen tænker jeg dog at det stadig bare er en bonus for Wass, at han så formentlig kommer til at spille fast, og med mindre han gør det helt skidt, så også har en fin chance for at komme med til VM. Jeg er dog ikke i tvivl om at den største ambition for ham er at sikre familiens glæde og tryghed. En ambition jeg kun kan bifalde, og som er større end alle sportslige ambitioner, der end måtte være.
Skrevet af Mickey HFH
Fedt for Brøndby, men virkelig dårligt for det danske landshold. Wass er en klassespiller når han er i form, og jeg synes han så skarp ud i pre season, hvor det lignede han kunne gøre sig gældende i startopstillingen hos Simeone... ærgerligt det ikke blev til mere :/
Skrevet af kwakk
Latinovikingo, nu kendes hans niveau jo ikke i suppen, før han ren faktisk har spillet i ligaen. Som du selv henviser til, falder mange spillere i niveau når de skifter til en dårligere klub end de kommer fra (hjem til suppen).
Skrevet af weeman05
Skidt for det danske landshold
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af DameNdoye2.0
Jonson10

Jeg synes hellere ikke det er uambitiøst af Wass men håber du kan se at det generelt er mere ambitiøst at tage til FCK end BIF eller FCM, med største grund budget og dermed konkurrence og så selvfølgelig også de sportslige muligheder hvor man dog er tættere på FCM end BIF som igår også viser.

Historisk og fanbase-mæssigt, er Brøndby jo den største klub i Danmark


Ja, det er meget nemt at sige og du har da ret til den holdning, jeg tror dog at der er mange der ville mene FCK er den største klub i Danmark og det beviser man jo også på stadion. Iøvrigt er KB da også større end BIF historiemæssigt. Det bevidner 15 titler også om. De er den eneste foran FCK i dansk fodbold på antal mesterskaber, som ihvertfald er historisk.

Edit: For ikke at nævne at KB er den ældste klub i ihvertfald Danmark
Skrevet af DameNdoye2.0
Tænk at han vender hjem til en så ringe liga, når han tydeligvis kunne spille en sæson eller to mere i en stor liga.


Jeg tror aldrig du har boet i udlandet i 11 år, og så det nok svært at sætte sig ind i, men Wass er allerede rig på både penge og oplevelser måske pånær VM, men med kun nogle måneder til det, så er der intet problem for ham i at holde niveau til December. Efter der, er han nok færdig på landsholdet.
Skrevet af bruger 142187
Minder lige om hvordan de gik da Agger, Elmander, Larsson og Kahlenberg kom hjem. Det var mildt sagt en katastrofe!
Skrevet af Carreca
Stærkt køb, så mangler der blot en targetman
Skrevet af Lewa
Fucking amatørklub. Få det dog for helved klaret, så han kunne have spillet mod Basel….
Skrevet af Peter Nielsen
Nu kunne det jo også være at prisen faldt til det halve nu Brøndby ikke kvalificerede sig til gruppespillet. Burde man så have taget satset for 2 uger siden hvis Wass havde kostet de dobbelte ? Måske, men det synes jeg nu ikke. Der er ingen garanti for at Brøndby havde slået Basel med en Wass på holdet som kun havde været få dage i truppen.
Skrevet af Fissan Poulsen
Selv som AaB-fan synes jeg dette er et fedt køb og spændende at se ham i superligaen. Er 13 mil kr for meget? Måske, det må tiden vise. Personligt tror jeg han bliver rigtig god for dem, både på og udenfor banen for det er noget af en kapacitet de henter hjem.
Ang. Landsholdet så kan jeg ikke se hvorfor det skulle være slut for ham fordi han er skiftet til Brøndby. Det er da bedre han spiller fast der hver uge i stedet for at sidde på bænken nede i Sydeuropa er sted… og ja som andre skriver kan det da ikke være mindre ambitiøst eller skadende for hans chancer end for Dreyer og Daramy som også har taget turen hjem
Skrevet af Jesper Hansen
Kære alle,

Skal vi ikke lige blive enige om, uagtet fan tilhørsforhold at Wass i Superligaen er et kæmpe navn. Det løfter nyhedsværdien I ligaen såvel som niveauet. En spiller der kommer direkte fra en af de største klunker i verden i form af Alt. Madrid, og har været en reel kandidat i opstarten, er en spiller af højest kvalitet man kan få I Superligaen. Selv Dreyer og Daramy kommer ikke fra et tilsvarende niveau. Er man fan af superligaen er dette et scoop. Tiden må vise om han også kan bevise det på banen eller om han hurtigt falder i niveau.

Kan vi ikke også blive enige om at sandsynligheden er ekstremt lav for, at han falder drastisk i niveau over de næste par måneder ved at spille fast superliga og dermed gør at han ikke er landsholds aktuel.

Tillykke til Brøndby med en stor transfer. Ærgeligt for Danmark og Brøndby at man først fik det i stand så sent og ikke kunne spille europæiske kampe.

At CV ikke er fyringstruet I højere grad end han er forstår jeg intet af. Men på den anden side er spørgsmålet hvor mange gode sportsdirektører vi overhovedet har i Danmark. PC brænder penge af hurtigere end vi andre skifter underbukser og FCM baseres på et data set som næppe kan siges at være sportsdirektørens fortjeneste, men derimod ejeren.

Lige nu er Silkeborg tæt på at være den mest interessante case på en sportslige ledelse der forstår deres opgave og eksekvere eksemplarisk derefter, lad os se om det vare ved. Hvis de gearer markant op har de tabt. De skal sælge og udvikle nye talenter og gearer langsomt op.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af Mazraoui
Er bif mand, men nøj hvor er det et kedeligt og uambitiøst skifte frem mod vm!... skidt for flere parter og her tænker jeg især på manden selv og landsholdet. Godt for Brøndby og familien...
Skrevet af Perj1976
Jeg er FCK-fan..
Men vil gerne ønske Brøndby og Brøndbyfans tillykke..
Det er en flot spiller der er hentet og fans får noget at
glæde sig over..
Når så det er skrevet, synes jeg ikke 13 mil. er et kup
For en 33 årig spiller der ikke har været rigtig i kamp,
grundet skader..
Og så den lange kontrakt på 3 år for en 33 årig..
Enten må Brøndby være meget sikre på fysikken, eller
også ligger der en stabsfuktion i fremtiden..
Men tillykke til alle omkring Brøndby, og det bliver
spændende at se Wass i Superligaen..
Skrevet af Kong Dario
Scoop af bif ingen tvivl om det, Wass har et meget højt bund niveau, men 3. år er måske 1 år for meget
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af davidbowie
Skidt for det danske landshold


Hvorfor?
annonce
0