Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Brøndby køber Håkon Evjen

tir 17. jan 14:48

Brøndby har netop præsenteret Håkon Evjen som ny mand på Vestegnen.Læs hele nyheden her
VI HAR KØBT EN SPILLER! :D

Fulgt ham længe, tjek. Nordmand, tjek. Entertainer, tjek.

Velkommen til Håkon :)
BIF - Danske mestre 2021!
Virkelig, virkelig spændende spiller. Kåret til Eliteseriens bedste spiller i en alder af 19, spillet 44 førsteholdskampe for AZ Alkmaar og kun røget ud i kulden, fordi han har døjet med en mindre skade.

Han kunne meget vel blive en kæmpe profil.
Fandme godt at man fik solgt sin sjæl til GFH. Var ellers bekymret for at man ikke ville kunne have hente en nordmand i det her vindue ellers
Svært ikke at være skeptisk, når han er norsk ;-) Til hans fordel skal det siges at han har bevist at han kan følge med på højere niveau end norge kan byde ind med.
Forstår ikke helt, hvorfor han skifter? Han startede inde og fik næsten fuld spilletid i sæsonens 6 ligakampe og de fleste europæiske kampe. Så var han ude i to måneder med en skade. Efter han blev klar har AZ spillet 3 kampe, hvor han fik spilletid i de 2. Herefter har der været vinterpause. AZ ligger nr. 2 foran Ajax og PSV. Hvorfor skal han til Brøndby nu?
Velkommen til. Kender ham ikke, men udfra de highlights der ligger, er det tydeligt at han har nogle spidskompetencer især i fart men også teknik og skud, som vi absolut har brug for. Håber og tror på han kan gøre en forskel, og er egentlig overbevist om at han bliver en succes, så lad os håbe man får ret :-)
Jeg har set et par kampe med ham i holland, og jeg tror Brøndby har fået sig en god spiller til startopstillingen.
jeg må indrømme jeg ikke kan se fra Evjen´s side hvorfor et skifte til brøndby er attraktivt, jeg ville have troet han skulle skifte videre til en af de større ligaer når han skulle videre.
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Hvem er han tiltænkt han skal “erstatte” er det en Anis afløser?
Endnu en 22 årig nordmand.

Carsten Vagn har da sin skabelon og ryster ikke på hånden.
Har aldrig set ham spille, og havde heller ikke hørt om manden før rygterne begyndte at svirre. Umiddelbart lyder han dog interessant, og alle forstærkninger er særdeles kærkomne i jagten på top 6. Han skal selvfølgelig have chancen for at bevise sit værd, selvom nogle allerede dømmer ham ude pga nationaliteten.

Velkommen til!
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
annonce