Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pabloa
"Vi har fulgt Ohi tæt de seneste år, og nu opstod muligheden for at hente ham til Vestegnen"
Haha fornøjelsen er helt på hans side. Velkommen til.
Bif
Skrevet af VikingStar
Nu skal vi vel ikke gjøre Ohi bedre enn han er. Han er klassisk målscorer uten de aller beste skills ellers. Bobler til landslaget? Da er det mange boblers. Mange foran Ohi i køen for sure. Men tror Brøndby kan få stor nytte av han, dog trenger han hjelp der oppe, 1-2 mann til inn offensivt skal nok Brøndby ha inn.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Ntx32
Sådan CV - fremragende.... Først Wass og så Ohi...
Flot flot arbejde... Du formår sgu at hente spillede til en flot pris. Han virker som et kanon køb og så kun til 8,5 mill. Du kan sgu noget selvom det tager noget tid.
Lad os se hvad du hiver op af hatten i løbet af onsdagen:) Vallys, C. Sørensen eller en anden??
Skrevet af Quite
Har hele tiden holdt fast i, at jeg stoler på den sportslige ledelse i Brøndby, og denne tilgang virker yderst fornuftig. En tremands-offensiv med Kvistgården og Hedlund på siderne og en stærk boksspiller centralt kan godt give pote, og hvis man kigger på måden Brøndby har spillet på indtil videre i sæsonen, tænker man, at det er lige præcis dét som har været planen.

Enig i at Mistrati ville være en helt suveræn tilgang, men er han ikke skiftet til noget andet? Er han stadig en mulighed? Og hvis ikke, så skal Slimane nu nok komme tilbage på niveau.

Og ellers tænker jeg at Lonwijk fra Viborg ville være en super tilgang på falderebet.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af LØMBØ
Mon Adam Sørensen stadig er i spil eller er CV for nærig? En ung lynhurtig venstrebenet back koster altså ikke under 10mio.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Det skulle være sket for 13-14 mdr. siden så jeg er ikke imponeret. Der skal hentes 2-3 direkte starter mere. Def. Midt der kan spile fodbold, en offensiv midt, og så en Venstre back, og måske en højre, nu vi er i gang. Og alle skal have TOP3 niveau.
annonce
0