Snak

Mere indhold efter annoncen
Øh... 80? Det må da vist være med træningskampe, five-a-side og julestævnet i håndboldhallen :-)

Tror du må have helt ret, transfermarkt er kendt for at tælle five-a-side med...
80 er også tallet Transfermarkt kommer frem til - uden træningskampe mm.

49 Ligakampe
15 Europa League kampe
1 Champions League kamp
9 Champions League kvalkampe
6 Cupkampe
80 stk.

Jeg er meget spændt, tror han med det samme bliver en forstærkning - ikke fordi jeg som sådan tror topniveauet er højere end Maxsø, men Maxsø har bare længe virket som én der ville videre, og derfor haft for lavt et stabilt niveau. - Tror også han gør os farligere på dødbolde, da han er noget mere målfarlig end Maxsø - 11 mål i Allsvenskaen på 48 kampe bl.a.
18 mio. kr.
Kom så med 1-2 backs og en MIDTBANE GENERAL!!!
Rado, Bell og for den sags skyld slimane er jo helt væk. De kan absolut intet
Rigtig spændende køb, tror det kan blive et fint match, og Rasmus virker på sit første interview som en rigtig god gut! Velkommen til :D
BIF - Danske mestre 2021!
80 kampe er da flot men det er 32 kampe på halvandet år hvor størstedelen er fra bænken.
Ja det kan jeg godt se er et vanvittigt køb.
Slap nu af og lad fødderne tale før i kommer ud over det hele.

Bevares spænende er det og håber da manden kan sætte gfh igang igen.
Men igen, 14 kampe i denne sæson, eller er 932 minutter hvilket svare til 66 min i gennemsnit pr kamp. Der skal mere til for mig til at kalde det en vanvittig køb.

Var han skadet siden han kun fik 1 cl kamp?
Side stepping one, side stepping two…
Lauritsen var nu fast starter for Zagreb i en periode, men er den seneste sæson gledet ud på bænken. Men det kan der jo være mange årsager til, kan være han har lavet mange fejl eller træneren bare har set en anden være bedre. Men er sikker på han nok skal blive god i BIF, så tillykke med ham :)
🔥
Spændende køb af BIF der på papiret ligner en fuldgod erstatning for Maxsø og måske endda en opgradering.

Mon ikke der kommer et par forstærkninger mere ind?

Det kunne godt lidt ligne hvad FCN gjorde sidste vinter hvor man indså at kvaliteten var for lav og derfor midlertidigt gik ud og købte sig noget kvalitet og samtidig ventede på at de eksisterende spillere voksede.

Det tager dog altid noget tid at få spillet nye spillere ind, så det bliver spændende at se om BIF når mesterskabsspillet i år.
FCN
Uha, der skal til at præsteres i BIF nu. Ligaen er tæt, men man overvintrer på 10. pladsen, exit i pokalen til et serie hold og tidligt exit i Europa i Mickey mouse cuppen (var det ikke det deres fans kaldte den sidste sæson)? ;-)
Også har man nu brugt tæt på 100 mio på spillere i den her sæson, hvis prisen på Lauritsen holder stik på omkring de 2,5 mio euro + Farzam fra BT skriver, at der også ledes efter en angriber til 3-4 mio euro.
annonce